obraczus87 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Skinny sie przypomina i prosi o grosiki na zakup karmy :( Quote
AGA35 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 skinni bardzo ładnie prosi :-) koniec miesiąca nadzszedł zdecydowanie za szybko :-( i trzeba za hotelik płacić !!! Quote
milka74 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Skinny, ciocia właśnie zrobiła dla Ciebie zlecenie stałe na 1-go każdego m-ca. Quote
milka74 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Skinny, jutro dostaniesz 10 PLN jednorazowo od "molestowanego Karola":evil_lol: (obiecał, że jak zda egzamin poprawkowy to daje dyszkę na psiaka, no i zdał:multi: a my mamy dyszkę więcej);) Quote
obraczus87 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 dziekujemy Karolowi :) :) !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Bardzo sredecznie dziekujękujemy karolowi :-) Quote
obraczus87 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 dziekujemy i dalej prosimy o wsparcie :( Quote
figanadrzewna Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 poszło na razie 10 zł ode mnie. Trzymaj sie chłopaku ! Quote
AGA35 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 i ja z ranka skinniego na początek zapraszam Quote
obraczus87 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Chlopak prosi ciagle o wsparcie :( trzeba za hotelik wrzesniowy zaplacic :( Quote
Kago Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Witajcie, nic nie pisałam, bo sprawa była bardzo delikatna i nie chciałam sobie i innym robić nadziei, ale wszystko wskazuje na to już mogę powiedzieć, że Skinni ma domek. Zawiozłam go w sobotę na próbę, bo dzieci, bo dotąd mieszkał w kojcu, a tu przeprowadzka do domu, wprawdzie z ogródkiem, ale nie do budy. Zamieszkał w Markach. Domek sprawdziła Abrakadabra - za co baaardzo dziękuję. Skinni zachował się rewelacyjnie, może z wyjątkiem "ochrzczenia" salonu. Został wykąpany - nie mogłam się doczekać tej chwili, kiedy go zobaczę czyściutkiego:-) ślicznie przywitał się z 8 - latkiem, a teraz czekam na ciąg dalszy relacji z nowego domku. Trzymajcie kciuki za Sknniego na nowej drodze życia. Nadal potrzebuje duuużo opieki, dobrej karmy i ciągu dalszego leczenia uszu, bo jeszcze nie skończyliśmy... Pozostał niestety dług w hotelu, więc będę wdzięczna za niewycofywanie tak natychmiast deklaracji. Quote
AGA35 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 fiu fiu bardzo miło się czyta takie relacje !!!!!!!!!!!!! trzyumamy kciuki za skinnego i jego nowy domek !!!!!!!!!!!! a ja skromnie zaproszę kochane cioteczki na wątek NEXTA kumpla skinniego z hoteliku który pilnie potrzebuje naszej pomocy http://www.dogomania.pl/threads/187569-Next-dług-w-lecznicy-46-zł!-na-hotel-nie-ma-grosika-!!!!!-pomóżcie-!!!!!11 moze któraś z cioteczek wspomogła by deklracją psiaka !!!!! Quote
obraczus87 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 SKINNY wszystkiego najlepszego w nowym domeczku :) Dziewczyny dzieki Wam Skinny ma swoj domeczek :) Quote
migama Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kago napisał(a):Witajcie, nic nie pisałam, bo sprawa była bardzo delikatna i nie chciałam sobie i innym robić nadziei, ale wszystko wskazuje na to już mogę powiedzieć, że Skinni ma domek. Zawiozłam go w sobotę na próbę, bo dzieci, bo dotąd mieszkał w kojcu, a tu przeprowadzka do domu, wprawdzie z ogródkiem, ale nie do budy. Zamieszkał w Markach. Domek sprawdziła Abrakadabra - za co baaardzo dziękuję. Skinni zachował się rewelacyjnie, może z wyjątkiem "ochrzczenia" salonu. Został wykąpany - nie mogłam się doczekać tej chwili, kiedy go zobaczę czyściutkiego:-) ślicznie przywitał się z 8 - latkiem, a teraz czekam na ciąg dalszy relacji z nowego domku. Trzymajcie kciuki za Sknniego na nowej drodze życia. Nadal potrzebuje duuużo opieki, dobrej karmy i ciągu dalszego leczenia uszu, bo jeszcze nie skończyliśmy... Pozostał niestety dług w hotelu, więc będę wdzięczna za niewycofywanie tak natychmiast deklaracji. Ile Skinny ma długu?????????? No nic chopaku, trzymam kciukasy- bądz grzeczny, za nowy domek tez trzymam kciuki... Quote
milka74 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Kago, REWELACYJNA wiadomość:multi::multi::multi: Hura, hura:loveu: Oby chłopakowi szczęściło się w domku ze wspaniałymi ludżmi z którymi zamieszkał:loveu: Quote
Kago Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 migama napisał(a):Ile Skinny ma długu?????????? No nic chopaku, trzymam kciukasy- bądz grzeczny, za nowy domek tez trzymam kciuki... Aga rozpisze, bo to nasza najlepsza księgowa - sorry Mona - nie będzie dużo, bo jeszcze została do dopisania aniprazol, karma i kilka dni hotelu, ale wolałabym mieć spokojną głowę na tematy finansowe, bo mamy jeszcze 3 inne psy nadal pod opieką i jak będziemy musiały potem uzupełniać braki to możemy mieć problem. Tym bardziej, że nasi pozostali podopieczni nie wzbudzają kompletnie zainteresowania - Venus, a Next jeszcze sie do adopcji nie nadaje. Quote
figanadrzewna Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 no proszę, ledwo chłopaka poznałam, a tu już się żegnac trzeba ;) Oby zawsze z takim szczęśliwym skutkiem :) Quote
Recommended Posts