Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skinny, jutro dostaniesz 10 PLN jednorazowo od "molestowanego Karola":evil_lol:
(obiecał, że jak zda egzamin poprawkowy to daje dyszkę na psiaka, no i zdał:multi: a my mamy dyszkę więcej);)

Posted

Witajcie,
nic nie pisałam, bo sprawa była bardzo delikatna i nie chciałam sobie i innym robić nadziei, ale wszystko wskazuje na to już mogę powiedzieć, że Skinni ma domek. Zawiozłam go w sobotę na próbę, bo dzieci, bo dotąd mieszkał w kojcu, a tu przeprowadzka do domu, wprawdzie z ogródkiem, ale nie do budy. Zamieszkał w Markach. Domek sprawdziła Abrakadabra - za co baaardzo dziękuję.
Skinni zachował się rewelacyjnie, może z wyjątkiem "ochrzczenia" salonu. Został wykąpany - nie mogłam się doczekać tej chwili, kiedy go zobaczę czyściutkiego:-)
ślicznie przywitał się z 8 - latkiem, a teraz czekam na ciąg dalszy relacji z nowego domku.
Trzymajcie kciuki za Sknniego na nowej drodze życia. Nadal potrzebuje duuużo opieki, dobrej karmy i ciągu dalszego leczenia uszu, bo jeszcze nie skończyliśmy...
Pozostał niestety dług w hotelu, więc będę wdzięczna za niewycofywanie tak natychmiast deklaracji.

Posted

fiu fiu bardzo miło się czyta takie relacje !!!!!!!!!!!!! trzyumamy kciuki za skinnego i jego nowy domek !!!!!!!!!!!!
a ja skromnie zaproszę kochane cioteczki na wątek NEXTA kumpla skinniego z hoteliku który pilnie potrzebuje naszej pomocy
http://www.dogomania.pl/threads/187569-Next-dług-w-lecznicy-46-zł!-na-hotel-nie-ma-grosika-!!!!!-pomóżcie-!!!!!11

moze któraś z cioteczek wspomogła by deklracją psiaka !!!!!

Posted

Kago napisał(a):
Witajcie,
nic nie pisałam, bo sprawa była bardzo delikatna i nie chciałam sobie i innym robić nadziei, ale wszystko wskazuje na to już mogę powiedzieć, że Skinni ma domek. Zawiozłam go w sobotę na próbę, bo dzieci, bo dotąd mieszkał w kojcu, a tu przeprowadzka do domu, wprawdzie z ogródkiem, ale nie do budy. Zamieszkał w Markach. Domek sprawdziła Abrakadabra - za co baaardzo dziękuję.
Skinni zachował się rewelacyjnie, może z wyjątkiem "ochrzczenia" salonu. Został wykąpany - nie mogłam się doczekać tej chwili, kiedy go zobaczę czyściutkiego:-)
ślicznie przywitał się z 8 - latkiem, a teraz czekam na ciąg dalszy relacji z nowego domku.
Trzymajcie kciuki za Sknniego na nowej drodze życia. Nadal potrzebuje duuużo opieki, dobrej karmy i ciągu dalszego leczenia uszu, bo jeszcze nie skończyliśmy...
Pozostał niestety dług w hotelu, więc będę wdzięczna za niewycofywanie tak natychmiast deklaracji.

Ile Skinny ma długu?????????? No nic chopaku, trzymam kciukasy- bądz grzeczny, za nowy domek tez trzymam kciuki...

Posted

migama napisał(a):
Ile Skinny ma długu?????????? No nic chopaku, trzymam kciukasy- bądz grzeczny, za nowy domek tez trzymam kciuki...

Aga rozpisze, bo to nasza najlepsza księgowa - sorry Mona - nie będzie dużo, bo jeszcze została do dopisania aniprazol, karma i kilka dni hotelu, ale wolałabym mieć spokojną głowę na tematy finansowe, bo mamy jeszcze 3 inne psy nadal pod opieką i jak będziemy musiały potem uzupełniać braki to możemy mieć problem. Tym bardziej, że nasi pozostali podopieczni nie wzbudzają kompletnie zainteresowania - Venus, a Next jeszcze sie do adopcji nie nadaje.