obraczus87 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 w takim razie czekamy cierpliwie na wiesci ;) Quote
Kago Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kago na wizytę poadopcyjną nie pojedzie, bo próby umówienia się na te wizytę zaowocowały informacją, że Skinni uciekł. Nie wierzę w to nawet przez moment i BŁAGAM pomóżcie mi Skinniego znaleźć. To abrdzo charakterystyczny pies, ale nie garnie się do ludzi, a był zagłodzony i jeszcze nie odzyskał formy. Podobno zginął gdzieś w okolicach Radzymińskiej. Na razie nic nie wiem więcej, ale tak naprawdę nie wykluczam, ze facet go gdzieś oddał albo pozwolił mu zginąć na tyle daleko od domu, że szanse na znalezienie są żadne, ale może gdzieś .... Skinni jest szczuplutki, zamarznie jak się zrobi jeszcze zimniej. Puśćcie info o naszym cudnym ONku gdzie się da błagam Quote
furciaczek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Cholera ale sie porobilo:shake: Kasiu podrzuc mi najnowsze zdiecie Skinniego i jakis tekst, wrzuce na nasza strone, na FB, NK i zrobie kilka ogloszen. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Mam nadzieje ze Skinny naprawde zaginal a nie facet sie Go pozbyl :( Trzeba poprosic kogos o zrobienie plakatu i powisci w tamtych okolicach Quote
bela51 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='obraczus87']Mam nadzieje ze Skinny naprawde zaginal a nie facet sie Go pozbyl :( Trzeba poprosic kogos o zrobienie plakatu i powisci w tamtych okolicach[/QUOTE] Boze, do kogo w takim razie trafił ten biedny pies? Napiszcie w jakim miescie jest Skinny, nie kazdy zna cały wątek. Quote
AGA35 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 skinni " zamieszkał " w MARKACH pod Warszawą . Ostani raz był widziany pod M1. Potem ślad się urywa !!! Zadzwoniłam do " pana " z pytaniem dlaczego tak póżno o tym powiedział - myślałem ze sie znajdzie !!!!! Pies ma tylko obroże- adresatka leży w domu !!!!!!!!!!!! Quote
Vasco Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Mogę oplakatowac okolice DW. Wileńskiego, to daleko, ale ludzie jeżdżą stamtąd busami do Marek i dalej. Poza tym jak zwykle Zielonkę. Ale albo dziś wieczorem albo dopiero w pon, bo w domu nie mam jak drukować. Quote
milka74 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja pier.....ole, nie można jakoś przycisnąć tego gnoja - "pana" i dowiedzieć się co zrobił Z PSEM Quote
Kinia1984 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 O kurcze biedna chudzina...A schroniska? moze oddal do schroniska...moze paluch? a moze zapytac hycla markowskiego czy nie zlapal takiego psa... kurcze nie dosc ze taki biedniutki to jeszcze na jakiegos palanta trafil...czy on go szukal wogole? Jade dzis do Marek i bede sie rozgladac... Quote
Cantadorra Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Rany, tak mi przykro. W Markach chyba mieszka Beka i Czarna Anda. Bela, czy możeszy wypytać, czy mam rację? Trzeba obdzwonić wszystkie najbliższe schrony. Porozlepiac najlepiej plakaty. I ja swoją drogą popytalabym sąsiadów, czy oni coś wiedzą, czy się pochwalił czyms sąsiad. Quote
Vasco Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dzwoniłam właśnie do człowieka, który odławia psy z Marek - szukał go pod M1 i Ikeą, gdzie pies kręcił się podobno ponad dobę. Zostawiłam tel. do siebie, ma dzwonić, jak znajdzie Skinniego. W UM dowiedziała się, że Skinny był też widziany przy ul. Fabrycznej. Boże, nie wiem, co jeszcze można zrobić.... Quote
Kinia1984 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 kurcze dzis piatek i taki ruch w tej okolicy...zeby tylko pod samochod nie wszedl... Quote
Vasco Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jedyne, co "dobre" w tym wszystkim, to ten brak ogonka u Skinniego.... Nie da się go pomylić z innym psiakiem. Niestety ostatnio zgłaszany do UM Skinny był w środę, że się błąka, potem już nikt nie dzwonił. Quote
Cantadorra Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Trzeba byc dobrej myśli i czekać na wiadomości o Skinnim. Znajdzie się chłopak. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Na CITO to trzeba plakaty wszedzie powiesic... Quote
Cantadorra Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='obraczus87']Na CITO to trzeba plakaty wszedzie powiesic...[/QUOTE] Dokladnie, a wtedy na pewno ktoś zadzwoni. Quote
bela51 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A dlaczego ten czlowiek, ten własciciel nie dał znac wczesniej. Co to w ogóle za czlowiek, mozna mu ufac? Nie pozbył sie Skinniego? Biedny psiak.. Quote
Vasco Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ehh, żeby sam go zaczął porządnie szukać odrazu.... pies krążył w jednym miejscu ponad dobę, w UM wiedzieli, hycel wiedział, a pan siedział w domu i czekał, że pies wróci..... sam... Wiemy tylko, że nigdzie daleko Skinniego nie wywiózł i nie oddał nikomu. Moim zdaniem, jak Skinny się znajdzie, nie może wrócić do tego pana. Quote
holly101 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Biedny Skinny - może jakiś apel na Facebooku? Z tego co widziałam są skuteczne - szczególnie jeśli chodzi o psiaki zagubione w Warszawie... Niestety sama nie potrafię zrobić, ale jak będzie to udostępnię i gwarantuję jakieś 40 udostępnień od moich znajomych... Quote
Vasco Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Właśnie, czy ktoś się z ogłoszeń odzywał? Quote
AGA35 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 niestety ale nie ma żadnego odzewu !!!!!:-( Quote
Vasco Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A jest ktoś zmotoryzowany, kto mógłby okolicę objeździć lub ktoś kto mieszka w Markach i miałby oczy dookoła głowy? Quote
*Gajowa* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 AGA35 przesłałam Ci na pw tel. do czarnej andy - ona mieszka w Markach i jest zmotoryzowana. Quote
AGA35 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 abrakadabra jeżdziła wczoraj cały dzień po markach bez skutku :( Quote
Recommended Posts