Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kago na wizytę poadopcyjną nie pojedzie, bo próby umówienia się na te wizytę zaowocowały informacją, że Skinni uciekł.
Nie wierzę w to nawet przez moment i BŁAGAM pomóżcie mi Skinniego znaleźć. To abrdzo charakterystyczny pies, ale nie garnie się do ludzi, a był zagłodzony i jeszcze nie odzyskał formy.
Podobno zginął gdzieś w okolicach Radzymińskiej. Na razie nic nie wiem więcej, ale tak naprawdę nie wykluczam, ze facet go gdzieś oddał albo pozwolił mu zginąć na tyle daleko od domu, że szanse na znalezienie są żadne, ale może gdzieś .... Skinni jest szczuplutki, zamarznie jak się zrobi jeszcze zimniej.
Puśćcie info o naszym cudnym ONku gdzie się da błagam

Posted

[quote name='obraczus87']Mam nadzieje ze Skinny naprawde zaginal a nie facet sie Go pozbyl :(

Trzeba poprosic kogos o zrobienie plakatu i powisci w tamtych okolicach[/QUOTE]

Boze, do kogo w takim razie trafił ten biedny pies?
Napiszcie w jakim miescie jest Skinny, nie kazdy zna cały wątek.

Posted

skinni " zamieszkał " w MARKACH pod Warszawą . Ostani raz był widziany pod M1. Potem ślad się urywa !!! Zadzwoniłam do " pana " z pytaniem dlaczego tak póżno o tym powiedział - myślałem ze sie znajdzie !!!!! Pies ma tylko obroże- adresatka leży w domu !!!!!!!!!!!!

Posted

Mogę oplakatowac okolice DW. Wileńskiego, to daleko, ale ludzie jeżdżą stamtąd busami do Marek i dalej. Poza tym jak zwykle Zielonkę. Ale albo dziś wieczorem albo dopiero w pon, bo w domu nie mam jak drukować.

Posted

O kurcze biedna chudzina...A schroniska? moze oddal do schroniska...moze paluch? a moze zapytac hycla markowskiego czy nie zlapal takiego psa...
kurcze nie dosc ze taki biedniutki to jeszcze na jakiegos palanta trafil...czy on go szukal wogole?
Jade dzis do Marek i bede sie rozgladac...

Posted

Rany, tak mi przykro. W Markach chyba mieszka Beka i Czarna Anda. Bela, czy możeszy wypytać, czy mam rację? Trzeba obdzwonić wszystkie najbliższe schrony. Porozlepiac najlepiej plakaty. I ja swoją drogą popytalabym sąsiadów, czy oni coś wiedzą, czy się pochwalił czyms sąsiad.

Posted

Dzwoniłam właśnie do człowieka, który odławia psy z Marek - szukał go pod M1 i Ikeą, gdzie pies kręcił się podobno ponad dobę. Zostawiłam tel. do siebie, ma dzwonić, jak znajdzie Skinniego. W UM dowiedziała się, że Skinny był też widziany przy ul. Fabrycznej.
Boże, nie wiem, co jeszcze można zrobić....

Posted

Jedyne, co "dobre" w tym wszystkim, to ten brak ogonka u Skinniego.... Nie da się go pomylić z innym psiakiem. Niestety ostatnio zgłaszany do UM Skinny był w środę, że się błąka, potem już nikt nie dzwonił.

Posted

Ehh, żeby sam go zaczął porządnie szukać odrazu.... pies krążył w jednym miejscu ponad dobę, w UM wiedzieli, hycel wiedział, a pan siedział w domu i czekał, że pies wróci..... sam...
Wiemy tylko, że nigdzie daleko Skinniego nie wywiózł i nie oddał nikomu.

Moim zdaniem, jak Skinny się znajdzie, nie może wrócić do tego pana.

Posted

Biedny Skinny - może jakiś apel na Facebooku? Z tego co widziałam są skuteczne - szczególnie jeśli chodzi o psiaki zagubione w Warszawie... Niestety sama nie potrafię zrobić, ale jak będzie to udostępnię i gwarantuję jakieś 40 udostępnień od moich znajomych...