Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spoko - ja teraz jestem etatowym wyprowadzaczem Bambiego i Spidusia i bardzo mi sie to podoba :-) Super, że skinni już w domku - trzymam za niego kciuki (i za jego nowego Pana też) :-)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AGA35']jest jest :-) cioteczka kago zapewne jak wróci z wyjazdu to " zda ' relację z nowego domku skinnego :-)[/QUOTE]
Czekamy również na rozliczenie Skinnego, jesteś podobno "główną księgową";) bo nie wiadomo co zrobić z deklaracjami stałymi.

Posted

na tą chwile mam niepokojące wieści z ds skiniego !!!! psiak załatwia sie w domu ( w pełnym tego slowa znaczeniu ) , ale rzecza bardziej niepokojącą jest to że dzieci z ds zaczeły sie bać psa , wiec na tą chwile bardzo bym prosiła o czas , być może wszystko będzie w porządku aczkolwiek może być tak ze niestety psiak wróci :-(

Posted

U Skinniego zmiany nie ma, w sensie "straszenia", bo to jest miłość ogromna po prostu. On się ładuje na kolana i usiłuje sie do dzieciaków przytulać, a że jest duży, to dzieciaki mają obłęd w oczach. Załatwianie potrzeb w domu niestety to najprawdopodobniej wynik braku poczucia bezpieczeństwa, bo zaznacza jedno miejsce pod schodami. Natomiast wróciła biegunka, myślę, że po części stres robi taka kiepską robotę. Martwi mnie to wszystko o tyle, że na to wszystko potrzebny jest czas. Skinni na spacerach trzyma się nogi pana i podejrzewam, że w związku z tym ma "czym" brudzić. Jesli z tej adopcji wróci, problem się pewnie nasili zamiast znikać:(
Staram się telefonicznie udzielać instruktarzu na ile to możliwe. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam mase pracy zawodowej w tej chwili... cholerka. Ale będziemy walczyć...

Posted

[quote name='jola_li']Słuchajcie, a może zrobimy zrzutkę na behawiorystę?
Wierzę, że dobry specjalista mógłby bardzo pomóc - i pieskowi i Państwu.[/QUOTE]
Może to jest jakiś pomysł.

Posted

[quote name='furciaczek']A czy Panstwo jakos z nim pracuja??
Stosuja sie do tego co im radzisz Kasiu??[/QUOTE]

Państwo, Furka są niestety Panem po rozwodzie. Gość się obawia, że jak tak dalej pójdzie będzie musiał wybierać między odwiedzinami dzieci, które mieszkają z matką a psem i to już nie jest żaden wybór jak łatwo się domyślić:( Walczę o psa, ale jakoś tak trudno faceta nie zrozumieć, Młodszy synek ma 2,5 roku starszy 8, a też nie jest jakiejś byczek budowy...
A czy stosuje? cholera wie, twierdzi, że tak

• 2 weeks later...
Posted

u chłopka na tą chwile wszystko w porządku - nie ma alarmujących telefonów - więc pan sobie radzi stosując zapewne rady naszej kago :-) ale proszę o cierpliwość . Tytuł zmienie w przyszłym tygodniu jak kago pojedzie na wizyte poadopcyjna i zapewni nas ze wg niej chłopka ma sie dobrze i nie ma potrzeby już się o niego matrwić :-)