Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Skinny przebywa dalej w kojcu ,czy trafil do domu?
Moze ma on fobie przed zamyknietym pomieszczeniem,moze potrzebuje stalego kontaktu z czlowiekiem?Kojce sa rozne .Widzialam skandaliczne klateczki 2/3 m bez wybiegu .mysle ,ze nie w takim kojcu przebywal?
Jaki on jest teraz sliczny.

Posted

Przebywa w kojcu, ale taki prześliczny jest dlatego, że Aśka jest stale i blisko. Pisałyśmy wcześniej on przy człowieku rozkwita, a pozostawiony sam sobie dziczeje...
Ale to bardzo mądry i przyjacielski pies.

• 2 weeks later...
Posted

Coś mi się wydaje, że sobie teraz Skinny posiedzi psia.... aż się wierzyć nie chce , że nikt takiego fajnego gościa nie chce:(

Posted

Na razie jesteśmy w totalnej czarne doopie finansowej, chyba trzeba będzie mu coś obciąć albo może go jakimś przecierem pomidorowym wypaćkać i rzucić jakąś straszną historię żeby wzbudzić litość, bo inaczej starości doczeka w hotelu.

Póki co dla każdego kto wpłaci na niego 30,- pln jest zielony kubeczek Fundacji w podzięce

• 4 weeks later...
Posted

Skinny mieszka u nas od zawsze w kojcu, ale w mieszkaniu bardzo mu się podobało. Układał się na dywaniku i grzecznie warował. Natomiast jak byłoby z zostawaniem w domu - nie wiem. Nie jest to chodzące zrównoważenie, ale im warunki, w których przebywa normalniejsze, tym Skinny zachowuje się ładniej. Nie ma nic przeciwko suczkom chyba, że go pacyfikują, wtedy się odgryza. Ale wybiegany i wygłaskany jest naprawdę extra.

Ma jakieś 2-3 lata

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Bardzo prosze o kontaktowanie sie ze mna REGULARNIE w sprawie platnosci.
Bardzo prosze o odpisywanie na moje sms-y z prosba o wplate.
Bardzo prosze o kontakt.
Bardzo prosze o traktowanie mnie przynajmniej w polowie tak przyzwoicie ,jak traktujecie bezpanskie psy.
Bardzo prosze o dotrzymanie warunkow umowy.Ustna ,bo ustna,ale chyba slowa rowniez maja jakas wage?

Posted

a teraz i skinniemu grożi przytulisko .Robię co mogę , ale kasy brakuje na dosłownie na wszytko , wysyłam tyle ile moge , zdaję sobie sprawę że kasa ci sie należy ale NAPRWDĘ NIE MAM!! Poprosiłam Monike z Katowic o pomoc w zorganizowaniu bazarku dla skinniego - cegiełki ale to dopiero w przyszłym tygodniu.

Posted

na dzień dzisiejszy nasze zadłużenie u yumanji jest 130 zł. Po wpłacie kolejnych pieniędzy - 50 zł. dostał takiego esemes : odsyłam te 50 zł bo to kpina . I potem kolejny " Jeżeli nie będzie wpłaty za dwa tygodnie pobytu to odwozę psa do przytuliska .