Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorry, za offa:
czy ktos z was haszczakowatych widział ostatnio w centum ludzi przebranych na kowbojów i z 5 samojedami i 2 nowofunlandami- zbierajacych "na psy"?

Posted

idusiek napisał(a):
sorry, za offa:
czy ktos z was haszczakowatych widział ostatnio w centum ludzi przebranych na kowbojów i z 5 samojedami i 2 nowofunlandami- zbierajacych "na psy"?

ida ja widziałam ze 2-3 miesiace temu jakichs ludzi czy jednego z dwoma niufami pod ARKADIĄ! ale szybko mi tylko mignęli i nie yłam pewna czy zbierali czy stali czy co to było

ps: na pw odpisze Ci jutro, bo dłuższy temat a padam

Posted

mam zdjęcia od Madzik tyle ,ze haszczaki na nich głownie zbiorowo :D , plątalo ich się tu całe 4 czyli Shadow , Niya , Jadzia i Omen :)

a to jedyne zdjęcie na ktorym Omen jest prawie sam , bo tam w tle lapke Jadwigi widać ;)

tutaj z kawałkiem Setki

i moja trójca śnięta ;) od gory : Jadzia , Niya , Omen

Omen , Niya i Shadow

Posted

i dla spostrzegawczych trzy skradające się wilki pod oknami Jadzia prowadzi ten peleten i jak słowo kilka minut tak szli w rzadku jedno za drugim :D:D......Niya jak zawsze ...do idiotow się nie przyznawała ;)

Posted

noo Shadow to jak sie okazalo chyba po prostu nie kumał że miska i to co w niej jest jego , bo jak mu pan dzisiaj jasno i łopatologicznie wytłumaczył że ma to jeść to wreszcie zeżarł :)

Posted

a dla niewtajemniczonych Shadow to ten jasny haszczak ,ktory wczoraj przyjechal spod Warszawy , nasteona ofiara nieodpowiedzialności ludzkiej , dzieki bogu i partii Madzik27 z rodziną spadli nam z nieba i Shadow z buta zamieszkał u nich ...czyli tzw.szybka akcja

Posted

tak Shadow to taki niejadek spod Warszawy, co sam do auta wskakuje :) bardzo fajny psiak

zdjęcie pod oknami świetne :D haszczaki z CBŚ normalnie!

trzeba jakaś imprezę zrobić na cześć powrotu Omena do żywych! ;) i Shadowa przy okazji :P

Posted

z czerwonym dywanem i wyciem do księżyca :)

ojej a ja juz myslalam, ze go nie zobaczymy na 4 łapach nigdy... co za chłopak dzielny naprawde!

Posted

hehehe no z wyciem koniecznie ale to impre trza ustawić jak pełnia bedzie wtedy to i ja moge wyć ;)
no kurde powalczyl dzieciak i mu się udało a do tego tyle kciuków za niego trzymanych bylo ,ze nie mial wyjscia

Posted

mru napisał(a):
do sądu nas zaproszą :P

a to luje... :/

A Omenek ślicznie na tych zdjęciach powychodził :) podobnie jak inne futrzaki...

Posted

idusiek napisał(a):
sorry, za offa:

chyba kręcili się też po częstochowie ...ale bez nowofunlandów , zbierali " na psy"

Posted

nowe wpłaty i stan konta:

2010-06-09 WERONIKA D. 20,00 zł
2010-06-09 KAROLINA S. 30,00 zł
2010-06-09 MARTA A. 46,00 zł
2010-06-10 JOSTEL5 40,00 zł

razem wpłat: 2 437,00 zł
koszt leczenia: 3 743,00 zł

brakuje nam 1 306 zł.!