Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O tak nagadał się wczoraj jak nie wiem :) , tez nie wiedziałam że z niego taka straszna gaduła malo tego amory do Jadźki uskuteczniał ku zgorszeniu Niyi i ta w związku z tym też sie musiala wypowiedzieć ....no i był mały haszczy koncercik.
Dzisiai postaram się pyknąc zdjęcia , wczoraj z tego wszystkiego wogóle nie pomyslalam ,ale obiecuje ze nadrobie :)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mru']łączny koszt leczenie Omena to: 3 743,00 zł

2010-05-27 babeszja I 200,00 zł
2010-05-30 babeszja II 120,00 zł
2010-05-31 USG Gagarina 105,00 zł
2010-06-08 KLINIKA WET BEMOWO 2 000,00 zł
bemowo II 1 118,00 zł
ok. 200 zł. (jeśli dobrze pamiętam?)związany z leczeniem Omena po szpitalu

na Bemowie jesteśmy wciąż winni 1 118 zł.

u wetek NiJaSe 120 zł. + 200 zł. czyli 320 zł.

no własnie chyba nie tak do tych 120 zł dolicz 80 zł i to mialo być azem 200 z ta opłata 120 zł , tak przynajmniej ja zrozumialam z tego co Grzesiek mówił ,ale się upewnie bo juz sama nie wiem. Za duzo sie wczoraj dzialo :evil_lol:

Posted

NiJaSe napisał(a):
no własnie chyba nie tak do tych 120 zł dolicz 80 zł i to mialo być azem 200 z ta opłata 120 zł , tak przynajmniej ja zrozumialam z tego co Grzesiek mówił ,ale się upewnie bo juz sama nie wiem. Za duzo sie wczoraj dzialo :evil_lol:

aaaa to ja już nie wiem haha :) tak samo nie zrozumiałam, co on tam gadał :P to dowiemy się i to zmienie, w każdym razie 1 118 zł. musimy na 100% zapłacić na Bemowie doh :/

zmień moze tytuł, że trzeba uregulowac dług, mamy kilka dni :(

Posted

jej... 1000 zł w tydzień...
niech każdy kto ma konto na nk i facebooku umieści apel o pomoc, może kilka osób kolejnych się zlituje i grosik do grosika się uzbiera.
a psiak jest pod jakąś fundacją, stowarzyszeniem, żeby można allegro cegiełkowe zrobić?

dobrze, że Omen już u NiJaSe... jak będzie zupełnie zdrowy, to szybka kastracja, ogłoszenia i do nowego domku będzie śmigał :)

Posted

pewnie ,ze dobrze :) , kastracja to nie taka szybka po tym co przeszedl nie wczesniej niz za dwa miesiące a malo tego on jeszcze na wscieke nie szczepiony i z tym tez trzeba odczekac

Posted

Omen jest pod patronatem Vivy, ja nie mam konta na allegro jeszcze (ciągły brak czau, żeby to ogarnąć), ale zapytam może ktoś by mogl wystawić cegiełkowe!

Posted

[quote name='NiJaSe']mam filmik z dzisiaj , wieczorem go zrzuce , zdjecia nie zrobilam bo kurde tel.mi wrzeszczał że ma za malo pamięci ...goopi jakiś noo ;p
Bo on wie! Jest świadomy, że jest tego niegodny:eviltong:

Posted

NiJaSe napisał(a):
hehe no tak przy Twoim aparacie to on wygląda baaaaardzo ubogo ;p

:p

Ciesze się, że już lepiej z Omenkiem :) mam nadzieje, że chłopak szybko wróci do formy :)

Posted

kurde NiJaSe i Grzegorz podpadacie - robić tam foty nie gadać, bo ja musze iść na żebry dla Omena :P to ważne! już a sio robić foty jak on sie cieszy i jak wyje :P

Posted

mru napisał(a):
Omen jest pod patronatem Vivy, ja nie mam konta na allegro jeszcze (ciągły brak czau, żeby to ogarnąć), ale zapytam może ktoś by mogl wystawić cegiełkowe!

Fundacja moze wystawic, osoby prywatne nie moga....niestety....

Posted

jostel5 napisał(a):
Przelałam dzisiaj dla Omenka 40 zł,za ok.2 tyg. coś jeszcze dorzucę..Na razie mogę tylko tyle...:(

jostel dziękujemy :):):)