Tora&Faro Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Tia....jeszcze Brutusek do towarzystwa...mieszkanie by roznieśli w 5 minut;) Quote
Tora&Faro Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Rozliczyłam wreszcie bazarek książkowy przeznaczony na szczeniory, Biankę/Larę i Misia który robiła Wisełka, uzbierało się z niego 132,00 zł więc do konta maluchów można dopisać 44 zł:) Quote
emilak Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 sorry za off'a ale potrzebna pilna pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/1879...inaczej-schron!!! Quote
Tora&Faro Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Uregulowałam właśnie należność za pobyt chłopaków w hoteliku (czerwiec) - Kokosz 11 dni, Kajko 21 dni oraz za szczepienie Kajko: hotel (kwota pomniejszona o koszt karmy którą chłopcy dostali od Ellig:)) - 201 zł szczepienie p/wściekliźnie - 20 zł w sumie 221 zł Gusiu zaktualizujesz pierwszy post?:) Quote
gusia0106 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Uregulowałam właśnie należność za pobyt chłopaków w hoteliku (czerwiec) - Kokosz 11 dni, Kajko 21 dni oraz za szczepienie Kajko: hotel (kwota pomniejszona o koszt karmy którą chłopcy dostali od Ellig:)) - 201 zł szczepienie p/wściekliźnie - 20 zł w sumie 221 zł Gusiu zaktualizujesz pierwszy post?:) Chętnie :) Ale jakoś nie zakumałam co mam tam wpisać :) Quote
Ewa Marta Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Rozliczyłam wreszcie bazarek książkowy przeznaczony na szczeniory, Biankę/Larę i Misia który robiła Wisełka, uzbierało się z niego 132,00 zł więc do konta maluchów można dopisać 44 zł:) [quote name='Tora&Faro']Uregulowałam właśnie należność za pobyt chłopaków w hoteliku (czerwiec) - Kokosz 11 dni, Kajko 21 dni oraz za szczepienie Kajko: hotel (kwota pomniejszona o koszt karmy którą chłopcy dostali od Ellig:)) - 201 zł szczepienie p/wściekliźnie - 20 zł w sumie 221 zł Gusiu zaktualizujesz pierwszy post?:) [quote name='gusia0106']Chętnie :) Ale jakoś nie zakumałam co mam tam wpisać :) Chyba te dwie pozycje:-) Bazarek na wpływy, a hotel na wypływy;-) Quote
Tora&Faro Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ewa Marta']Chyba te dwie pozycje:-) Bazarek na wpływy, a hotel na wypływy;-)[/QUOTE] Dokładnie tak:) A ja wczoraj odwiedziłam Frodusia....:) ale musze Wam powiedzieć że jestem bardzo rozczarowana bo chłopak całą naszą wizytę przespał jak zabity, ledwo nam się udało go dobudzić na koniec żeby choć trochę wygłaskać i zakropić Fiprexem;):) Wcześniej był z państwem na długim spacerze, a potem dostał kość do gryzienia, no i padł..... Generalnie wszystko jest w jak najlepszym porządku, Frodo urósł, jest już zachipowany, odrobaczony i dostaje witaminy ponieważ ma krzywicę niestety...ale będzie dobrze, zwłaszcza że my też zawieźliśmy maluchowi komplet witamin więc mają zapas na dłuższy czas:) Jeśli chodzi o gryzienie łapek to weterynarz po obejrzeniu chłopaka stwierdził że absolutnie nie ma się czym przejmować:) a maluch wcina Acenę bo państwo się bardzo martwili że coś jest nie tak... Później wstawię fotki chociaż mam tylko kilka i to jak Frodo śpi;):) Quote
gusia0106 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Uzupełniłam finanse ..........i mam pytanie........ Czy zmieniamy już tytuł i dział?:) Quote
Tora&Faro Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='gusia0106']Uzupełniłam finanse ..........i mam pytanie........ Czy zmieniamy już tytuł i dział?:)[/QUOTE] Myslę że spokojnie możemy już zmienić:) Quote
Tora&Faro Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 W takim stanie zastaliśmy Frodusia;) Kompletnie nietowarzyski pies:evil_lol: To miejsce w kuchni i kartonik który zawzięcie gryzie upodobał sobie najbardziej;):) Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ale "zdechlak" :D Kochani zapraszam wszystkich na wątek 4 suczek szczeniaków, które de facto zajęły boks Chłopców.... http://www.dogomania.pl/threads/186927-4-suczki-szczeniaki!-Urodziły-się-w-garażu-(-Brakuje-pieniędzy!-POMÓŻ Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ale wielkie łapy:eviltong:, potężny psiak może być. Gosia, ale on tak cały czas? Dobrze się czuje? Padnięty naprawdę:evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='mysza 1']Ale wielkie łapy:eviltong:, potężny psiak może być. Gosia, ale on tak cały czas? Dobrze się czuje? Padnięty naprawdę:evil_lol:[/QUOTE] Czuje się dobrze i mam nadzieję że nie jest taki cały czas:evil_lol:...ale wczoraj faktycznie był wykończony, aż Pani nas przepraszała za jego zachowanie;) Generalnie domator z niego...wychodzi na spacerki dosyć chętnie ale pod koniec ciągnie do domu jak szalony....:) Quote
Tora&Faro Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dostałam też sms-a na temat Teodora od p. Marty, aż zacytuję:): "Dzień dobry. Chciałam się pochwalić że nasz piesek jest rewelacyjny, nie robi w domu i umie już chodzić na smyczy. Wczoraj rozpustnik zrobił mały bałagan, bawiąc się sponiewierał maskotkę i pogryzł klapka. Miał też już okazję wylegiwać się do góry brzuchem w ogródku jak i poczuć moc uderzenia łapy od kotki, nie pozostał jej dłużny i naszczekał na nią. Jest naprawdę kochanym i wdzięcznym psem." Fajnie prawda?:) Quote
Ellig Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='obraczus87']Ale "zdechlak" :D Kochani zapraszam wszystkich na wątek 4 suczek szczeniaków, które de facto zajęły boks Chłopców.... http://www.dogomania.pl/threads/186927-4-suczki-szczeniaki!-Urodziły-się-w-garażu-(-Brakuje-pieniędzy!-POMÓŻ Zajrzyjcie koniecznie kazdy grosz sie liczy,prosze pomozcie. Z rozliczenia chlopakow zostalo +140, 50 Moze przekazali by troche grosza na dziewczyny.... Quote
Ellig Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Tora&Faro']Dostałam też sms-a na temat Teodora od p. Marty, aż zacytuję:): "Dzień dobry. Chciałam się pochwalić że nasz piesek jest rewelacyjny, nie robi w domu i umie już chodzić na smyczy. Wczoraj rozpustnik zrobił mały bałagan, bawiąc się sponiewierał maskotkę i pogryzł klapka. Miał też już okazję wylegiwać się do góry brzuchem w ogródku jak i poczuć moc uderzenia łapy od kotki, nie pozostał jej dłużny i naszczekał na nią. Jest naprawdę kochanym i wdzięcznym psem." Fajnie prawda?:)[/QUOTE] Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ellig']Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!:)[/QUOTE] SUPER wieści :) !!!!!!! Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Tora&Faro']Dostałam też sms-a na temat Teodora od p. Marty, aż zacytuję:): "Dzień dobry. Chciałam się pochwalić że nasz piesek jest rewelacyjny, nie robi w domu i umie już chodzić na smyczy. Wczoraj rozpustnik zrobił mały bałagan, bawiąc się sponiewierał maskotkę i pogryzł klapka. Miał też już okazję wylegiwać się do góry brzuchem w ogródku jak i poczuć moc uderzenia łapy od kotki, nie pozostał jej dłużny i naszczekał na nią. Jest naprawdę kochanym i wdzięcznym psem." Fajnie prawda?:)[/QUOTE] Bardzo :loveu: Quote
Tora&Faro Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ellig'] Z rozliczenia chlopakow zostalo +140, 50 Moze przekazali by troche grosza na dziewczyny.... Czekam jeszcze ciągle na rozliczenie ostatniego bazarku który był robiony między innymi na chłopaków, jak tylko otrzymam pieniążki wspólnie zdecydujemy którym psiakom je przekazać:) Do dziewczynek oczywiście zajrzę, a w weekend wybieram się do Natalii więc zobaczę je "na żywo". Chyba nadszedł czas żeby zdjąć Frodo i Teodora z podpisu:) Quote
Tora&Faro Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 No to podsumowałam konto chłopaków:) Sytuacja wygląda tak, że dzisiaj otrzymałam przelew z przeznaczeniem na Kajko i Kokosza od p. Kariny ze Zgierza - 100,00 zł:) pięknie dziękuję:loveu::loveu::loveu: chociaż nie wiem czy p. Karina czyta dogo:) Rozliczyłam też w końcu ostatni bazarek z którego uzbierało się 263,00 zł. Przelałam z tego po 88,00 zł dla Mai i Amigo, natomiast 87,00 zł zostaje na koncie maluchów. Czyli wpływy można powiekszyć o 187,00 zł:) co daje w sumie 327,50 zł:) Quote
Tora&Faro Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 I tak myślę....skoro po chłopakach została w spadku całkiem fajna kwota, chciałabym ją przeznaczyć po połowie na sunieczki które przyjechały na miejsce Teosia i Frodo oraz na psiaki znajdujące się pod opieką Myszy i Gusi...co Wy na to?:) Quote
Ellig Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dziewczynom a jest ich 4 bardzo przydadza sie pieniadze, nadal brakuje stalych deklaracji na hotel.Odziedziczyly allegro po Kajko i Kokoszu za ktore placilam i teraz place za dziewczyny dlatego jestem za 4:2 :) Quote
Ellig Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Dobrego weekendu dla Wszystkich:) Teodor i Frodo slonecznych spacerkow:) Quote
gusia0106 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 A ja Wam pokażę Emi To jest dopiero tragedia :( http://www.dogomania.pl/threads/188177-SZKIELET-ONka-Emi-3ma-%C5%82apami-na-tamtym-%C5%9Bwiecie.-Walczy-o-%C5%BCycie. Quote
Recommended Posts