Tora&Faro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Allegro jest super, nic bym nie zmieniała:loveu: dziękuję bardzo:Rose: Później zadzwonię do Pani Agnieszki i do Natalii bo ciekawa jestem co u chłopaków.... Quote
mysza 1 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ogłaszam troszkę chłopaka. Czy on chodzi trochę na smyczy, zachowuje czystość? Quote
Tora&Faro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Ogłaszam troszkę chłopaka. Czy on chodzi trochę na smyczy, zachowuje czystość? Dzwonię do Natalii po jakieś aktualne informacje ale chwilowo nie odbiera.... Dzięki za ogłoszenia Kochana:loveu:, ja też zacznę robić jak się trochę ogarnę w pracy;) zmieniałaś jakoś tekst? Quote
mysza 1 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Napisałam, że 3 miesięczny uroczy szczeniak, który został znaleziony z bratem, szuka domu. Że wesoły, przyjacielski, obyty ze smyczą i nauczony czystości ( zaryzykowałam). Pojętny, wiele się jeszcze może nauczyć. Że szukamy warunków domowych a nie budy czy kojca, psiak odrobaczony, zaszczepiony i zabezpieczony przeciwko pchłom i kleszczom. Tak z grubsza ;) Quote
Tora&Faro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Bardzo fajnie:) czy mogę skorzystać jak będę ogłaszała?;) Quote
mysza 1 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):Bardzo fajnie:) czy mogę skorzystać jak będę ogłaszała?;) Pewnie, tylko tamto to takie mało stylistycznie poprawne:evil_lol: tak pisałam z tym że na początku, zaraz Ci podeslę ładniejsze ;) Quote
Nutusia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Napiszcie, że WSZYSTKIEGO się jeszcze może nauczyć (zgodnie z prawdą, zresztą!) :) Quote
Ellig Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 lilk_a napisał(a):allegro Kajka napiszcie co zmienić Nic nie zmieniac jest ekstra:) Quote
mysza 1 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nutusia napisał(a):Napiszcie, że WSZYSTKIEGO się jeszcze może nauczyć (zgodnie z prawdą, zresztą!) :) A wiesz, że tak napisałam wcześniej ;) Quote
Wisełka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Cześć Kajko, ciotka zawalona robotą nie miała czasu wcześniej tu zajrzeć... :/ Quote
Nutusia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 mysza 1 napisał(a):A wiesz, że tak napisałam wcześniej ;) Pierwsza, intuicyjna myśl zawsze jest najlepsza! :) Quote
Wisełka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ja bym tytuł wątku jakoś zmieniła. My wiemy o co chodzi, ale ktoś kto pierwszy raz tu zajrzy może wyciągnąć wnioski że tym porzuconym szczeniakiem z hotelu był Kokosz który ma już dom... Quote
obraczus87 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Wisełka napisał(a):Ja bym tytuł wątku jakoś zmieniła. My wiemy o co chodzi, ale ktoś kto pierwszy raz tu zajrzy może wyciągnąć wnioski że tym porzuconym szczeniakiem z hotelu był Kokosz który ma już dom... Słuszna sugestia :) Quote
gusia0106 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 obraczus87 napisał(a):Słuszna sugestia :) Zmieniłam ;) Quote
Tora&Faro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 A ja chyba jutro znowu na metro zapoluję....telefon milczy jak zaklęty.... Quote
mysza 1 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):A ja chyba jutro znowu na metro zapoluję....telefon milczy jak zaklęty.... Ja dzisiaj polowałam, ale chyba za wczesnie wystrzeliłam. Quote
Tora&Faro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Ja dzisiaj polowałam, ale chyba za wczesnie wystrzeliłam. Będziemy polować do skutku...;) Dzięki za tekst Kochana:loveu:, idę poogłaszać.... Quote
Tora&Faro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Dzisiejsze ogłoszenia: ale.gratka.pl eoferty.pl kupsprzedaj.pl morusek.pl ojej.pl pajeczyna.pl pineska.pl gumtree.pl petworld.pl przygarnijzwierzaka.pl cdn.... Quote
Wisełka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mala_czarna napisał(a):Kajko dzisiaj w Metrze!!!! :) :) Oooooooo, a ja dziś Metra w drodze do pracy nie wzięłam, wrrr ;) Quote
Tora&Faro Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 mysza 1 napisał(a):Ja dzisiaj polowałam, ale chyba za wczesnie wystrzeliłam. Upolowałaś Ciotka:multi: mala_czarna napisał(a):Kajko dzisiaj w Metrze!!!! :) :) Super!!!! :) masz możliwość zrobienia skanu Kochana? Wisełka napisał(a):Oooooooo, a ja dziś Metra w drodze do pracy nie wzięłam, wrrr ;) Ja też dzisiaj nawet nie patrzyłam w stronę Metra, a tu proszę jaka niespodzianka:) beka napisał(a):Ktos bedzie miał dzis gorąca linię...... Oby....;) Quote
Recommended Posts