Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia13 napisał(a):
Cóż mozemy?? - tylko trzymać kciuki i nawet najwieksza kasa nie pomoże :( :(

Pomoze uratowac, nakarmic te co przezyja!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
krakowskie schronisko tez zagrożone

bosh
a o ilu jeszcze nie wiemy :(

Wet-siostra napisał(a):
Nie wiem,jak sytuacja w Raciborzu,tam schronisko też jest bardzo blisko rzeki...

poldery są całkowicie zalane ...jak dalej nie wiem ... jedno wielkie jezioro

Posted

Toruń się przygotowuje. Schron leży na terenie zalewowym.

Nie ma tam jakiegoś inspektora. Kogoś kto mógłby pomóc. Porozmawiać. Wystarczy jedna łódka.

Posted

[author]Marta Zabrzeska:[/author]
> jestem przed wypłatą więc wysłałam tylko skromną pomoc,
> trzymam za Was kciuki

Nadchodzi pomoc z GoldenLine!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jeszcze raz napisze,żeby nie było potem nieporozumień. My zbieramy teraz karme i kase na przytulisko. Natomiast psy toną w schronisku. To dwa różne miejsca. Psy w przytulisku sa w miare bezpieczne,choć odcięte od świata,mieszkają na strychu. Karmę zapewniłyśmy im na jakieś dwa,trzy dni. W chronie pozostały w kojcach, a wody przybywa.

A przytulisko potrzebuje pomocy finansowej, a gdy woda zejdzie to równiez fizycznej. Trzeba będzie oczyścić teren i naprawić oraz kupić nowe budy.

Posted

[quote name='IVV']Ellig ja musze miec e-mail do Ciebie -dysponuje tylko PayPal
To nie do mnie to do NatiiMar

Natalia Maros
Sienkiewicza 3
47-143 Ujazd
tel: 661 155 635

Posted

Wszystkim Wam dziekuje za tak szybki odzew i pomoc! Jesteście wielcy!

Ja powoli trace prąd, już dwa razy był wyłączony. Myślę,że wyłącza go na dobre. Wode też nam odcięto. Mam nadzieję,że jutro będę mogła sie z wami skontaktować. Jeśli nie, pojawi się tutaj Pietrucha. Ona jest w temacie.

Pozdrawiam Was serdecznie!

Posted

Co za koszmar, myślałam że limit złych wiadomości w ostatnich dniach się wyczerpał...

Nie wyobrażam sobie co tam przeżywacie. I nie chcę nawet myśleć o tych psach zamkniętych w schronisku. I u was, i we wszystkich miastach i wioskach dotkniętych powodziami. To jakiś koszmar.

Posted

Trzymajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!
Natii, zrobimy wszystko co w naszej mocy......Pamietajcie liczy sie kazdy grosz, kazdy gram karmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Bo to jest koszmar .. Przerabialiśmy to już 13 lat temu. Miałam nadzieję, że to już nigdy nie wróci.
Wpłacę coś dla tych biednych zwierzaków. Mam też trochę siana i słomy ale mieszkam za daleko a poza tym drogi są zalane i nigdzie teraz nie dojadę. Gdyby było coś potrzebna za kilka dni to dajcie znać!
U mnie już pada znacznie słabiej. Może to dobry znak, bo to idzie do Was ode mnie.
Mój Boże.. Trzymajcie się tam jakoś! Chyba nie zasne dziś w suchym ciepłym łóżku, wiedząc, że tam jakiś pies właśnie kona..