Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może napisać do TVN-u czy coś, może jak w TV o tych biednych psiakach powiedzą, to znajdzie sie jedna łódeczka z dobrymi ludźmi i otworzą boksy. Przecież nawet "agresywny" psiak zasługuje na ratunek....

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza!!! napisał(a):
A może napisać do TVN-u czy coś, może jak w TV o tych biednych psiakach powiedzą, to znajdzie sie jedna łódeczka z dobrymi ludźmi i otworzą boksy. Przecież nawet "agresywny" psiak zasługuje na ratunek....

każdy sposób jest dobry by dać im szanse na przeżycie

Posted

nescca napisał(a):
OTOZ ANIMALS robi co może. Podalam wszelkie namiary na schronisko i sztab kryzysowy. Boże.... Pomóż......
:Help_2::modla::modla::modla:

Posted

ja dzwonie gdzie sie da, brakuje chęci strazy, mają na glowie ewakuację ludności z okolic, sytuacja wszystkich przerosła:(

próbóję do p. Ewy sie dodzwonić ponownie ale chyba nam stacjonarny pada :( a karty brak

w schronie jest jeden agresywny pies!!! płochliwych tez pewnie nie ma 49

właśnie mi donieśli, że dziki uciekają po osiedlu, które jest najbliżej schronu spieprzają przed falą:(

Posted

pietrucha204 napisał(a):
ja dzwonie gdzie sie da, brakuje chęci strazy, mają na glowie ewakuację ludności z okolic, sytuacja wszystkich przerosła:(

próbóję do p. Ewy sie dodzwonić ponownie ale chyba nam stacjonarny pada :( a karty brak

w schronie jest jeden agresywny pies!!! płochliwych tez pewnie nie ma 49

właśnie mi donieśli, że dziki uciekają po osiedlu, które jest najbliżej schronu spieprzają przed falą:(

Kto moze pomoc, kto jest z tamtych okolic.Pomozcie Pietrucha, sama wszystkiego nie zrobi......................

Posted

no piszę co mi w sztabie powiedzieli: najpierw ludzie, powiedzieli mi to wszyscu: urzędnicy z urzędu miasta, straż w sztabie - pomogli nam z sianem ale nic wiecej w tej chwili nie zrobią bo sprzęt i ludzie od 48 godz pracuje w okolicy non stop. jakmacie pomysły to dzwońcie gdzie się da/

Posted

Jesoo!
No powyłam się, wpłaciłam ,,grosik,,ale co to da, jak nie będzie na kogo, mozna jakoś pomóc?????
Koszmar.....jakbym wiedziała, że można jakoś dojechać pomóc, piszcie, jak tylko potrzeba będzie to biorę wolne i jadę...
Bidulki, jejkooo, ile jeszcze przerobimy to samo.......tragedia..Nas jako Polaków, bez serc...bez ducha....szkieletów....LUDY ZBUDZCIE SIĘ!!!

Posted

pietrucha204 napisał(a):
schronisko w Kędzierzynie-Koźlu, tel 77 4838528, tel do eks kierownika, który teoretycznie jest na miejscu: 604229691 i twierdzi, że jest ok

czyli że kierownik jest w schronisku?

Posted

Divi napisał(a):
ja nie rozumiem czemu tam nie może popłynąć osoba fizyczna i wypuścić zwierzaki ????
bo żadne służby nie zezwolą na to. zawsze jest to zagrożenie, że się komuś coś stanie, tłumaczyli mi to dzisiaj pięknie i ładnie :( i maja zakaz wpuszczania