wojtuś Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 salibinka napisał(a):Z mojego bazarku uzbierało się dla Yogusia 24,44zł. Zawsze coś ;) Salibinko dzięki:) i przepraszam że nie zajrzałem na Twój bazarek - po tej powodzi odrabiam dopiero zaległości na Dogo:) ale poprawę obiecuję ... na przyszłość:);) Quote
salibinka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='wojtuś']Salibinko dzięki:) i przepraszam że nie zajrzałem na Twój bazarek - po tej powodzi odrabiam dopiero zaległości na Dogo:) ale poprawę obiecuję ... na przyszłość:);) No co Ty, Wojtusiu:loveu:, nie przepraszaj. Bardzo się cieszę, że zagubiona suczka się odnalazła i będzie bezpieczna u Zuzi. Zuziu, trzymaj się. Twojej Isi musi się udać. Wierzę w to mocno. Quote
Nevada Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 dzielna psia rodzinka, walka o życie suni i heroiczne wysiłki naszych cioteczek, pomóżmy bubu, proszę :-( http://www.dogomania.pl/threads/1863...ycie-!!-pomocy! Quote
leni356 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Szukam pilnie kogoś do sprawdzenia domku w Krakowie, czy ktoś mógłby pomóc? PLIZz, bardzo pilne Quote
andegawenka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wojtuś zaradzi, jest tu http://www.dogomania.pl/threads/186740-Lonia-cierpia%C5%82a-na-wysypsku-teraz-czeka-na-DOM-ma-ma%C5%82o-czasu-%C5%81%C3%B3d%C5%BA/page14 Quote
zuziaM Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dzisiaj kupilam siatke i juz od razu zamontowalam ( spieklam sie przy tym na slonku .... rece pala ... ). Jutro, jak nadal bedzie tak ladnie, zaprowadze Yogusia na godzinke na razie , do Daguni. Jesli sie beda zgadzac, to bedzie z nia mogl pomieszkac. Quote
zuziaM Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kochani, prosze podpowiedzcie mi, czy za Yogusia ktos juz wplacil mi pieniadze. Ja nie mam za bardzo czasu na siedzenie w necie, a strona mojego banku sie powoli laduje. Nie odnotowalam tej wplaty i juz nie wiem, czy przeoczylam, czy nie wplynely jeszcze. Jesli nie wplacone, to oczywiscie nic strasznego sie nie stalo. Chcialabym tylko pilnowac porzadku w papierach, bo z urzedem skarbowym nie chce zadrzec. Quote
wojtuś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Zuzia no to pieknie:) Zobaczymy jak Yoguś i Dagusia razem ;););) U nas dzisiaj już ładnie, ciepło i słoneczko, a pod koniec tygodnia to nawet upały zapowiadają:) Słoneczka dla wszystkich Psiaków:) Quote
wojtuś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='zuziaM']Kochani, prosze podpowiedzcie mi, czy za Yogusia ktos juz wplacil mi pieniadze. Ja nie mam za bardzo czasu na siedzenie w necie, a strona mojego banku sie powoli laduje. Nie odnotowalam tej wplaty i juz nie wiem, czy przeoczylam, czy nie wplynely jeszcze. Jesli nie wplacone, to oczywiscie nic strasznego sie nie stalo. Chcialabym tylko pilnowac porzadku w papierach, bo z urzedem skarbowym nie chce zadrzec. Zuzia pewnie że to ważne:) Musimy zapytać Mantis, Mantis prosimy:) czy już Zuzia dostała pieniążki za Yogusia? Quote
leni356 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Mantis leży z zapaleniem oskrzeli. Pojawi się za parę dni Quote
salibinka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja również prosiłabym Mantis o aktualizację pierwszego postu. Ostatnia jest z 27 maja. Nie wiem np, czy moja wpłata doszła, bo jej tam nie ma. Pogubimy się. Mantis? Jesteś? Quote
leni356 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 salibinka napisał(a):Ja również prosiłabym Mantis o aktualizację pierwszego postu. Ostatnia jest z 27 maja. Nie wiem np, czy moja wpłata doszła, bo jej tam nie ma. Pogubimy się. Mantis? Jesteś? Czytajcie posty. Mantis jest chora, leży z zapaleniem oskrzeli i nie było jej na dogo od kilku dni, jest poza netem. Jak wróci to wszystko zaktualizuje Quote
avii Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 zuziaM napisał(a):Dzisiaj kupilam siatke i juz od razu zamontowalam ( spieklam sie przy tym na slonku .... rece pala ... ). Jutro, jak nadal bedzie tak ladnie, zaprowadze Yogusia na godzinke na razie , do Daguni. Jesli sie beda zgadzac, to bedzie z nia mogl pomieszkac. Cieszę się Zuziu, bo teren u Dagusi suuper Może Dagusia nie okaże się ...zołzą ?:evil_lol: to miałby Yogi super mieszkanko :lol: Quote
andegawenka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja wpłaciłam chyba 2 czerwca. I tak musicie to sprawdzić:lol: Quote
AlfaLS Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 avii napisał(a):Cieszę się Zuziu, bo teren u Dagusi suuper Może Dagusia nie okaże się ...zołzą ?:evil_lol: to miałby Yogi super mieszkanko :lol: Nasza Dagusia zołzą???????:angryy: Toż wszystkie "tyszaki" super są!!!!:lol: Quote
Mantis Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Przepraszam Was bardzo, ale choróbsko mocno mnie rozłożyło. Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie ;) jeśli rozliczenie zrobię jutro. Finanse lubią jasny umysł. 30zł. - Randa 30zł. - nie podpisane - Salibinka, Twoja wpłata? :) 20zł. - Nevada 10zł. - wojtuś 50zł. - andegawenka 10zł. - ranias 20zł. - lika1771 Zuziu, wpłaciłam za hotelikowanie Yogusia 300zł. Quote
salibinka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tak, Mantis, wysłałam Ci moje dane na pw ;) A tam zaraz lincz, wracaj do zdrówka szybko i trzymaj się ciepło. Quote
MyrkurDagur Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Przepraszam, ale mam spore zaległości... Co dzieje się obecnie z Yogim? Czy jest już może u ZuziM? Quote
Onaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 MyrkurDagur napisał(a):Przepraszam, ale mam spore zaległości... Co dzieje się obecnie z Yogim? Czy jest już może u ZuziM? Tak, już u ZuziM :). Quote
andegawenka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 MyrkurDagur napisał(a):Przepraszam, ale mam spore zaległości... Co dzieje się obecnie z Yogim? Czy jest już może u ZuziM? u Zuzi Szczęśliwy, ale domek swój własny by się przydał... Quote
zuziaM Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mantis napisał(a):Zuziu, wpłaciłam za hotelikowanie Yogusia 300zł. Dzieki, wlasnie wplynely. Zapisze wiec 270 zl za pierwszy miesiac, a 30 zl zostanie jako zapas na badania Yogusia, dobrze ? W sobote mam operacje mojej Isiuni. Z Yoguniem wybiore sie, jak tylko sie ze wszystkim poukladam. Quote
wojtuś Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Pozdrawiam pięknie Wszystkich:) Zuzia dzieki, trzymam za operację Twojej Isi:) Mantis też dzięki i wracaj prędko do zdrowia:) Quote
zulugula Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Dzisiaj przekazałam na miśka 200 zł (na konto Mantis). 100 - moje 13,50 - bazarek 80 - nadpłata po Lenie http://www.dogomania.pl/threads/177400-Wylysialy-100letni-LEN-wyciagniety-ze-schronu-Potrzebne-wsparcie-finansowe-PILNIE?p=13864676#post13864676 + parę groszy do równego rachunku Chciałam przypomnieć, żę na koncie fundacji S.O.S. dla zwierząt jest 394 zł za zeznania roczne dla Yogiego!!! Aby je odebrać, trzeba mieć fakture na adres fundacji S.O.S. (na karmę, leczenie, hotel, itp). Proponuję umieścić to w rozliczeniach, bo ucieknie. Fundacja S.O.S. dla Zwierząt Antoniów 1 41-508 Chorzów Quote
Recommended Posts