zuziaM Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Pani Aneta z Fundacji SOS dla Zwierzat wplacila 394 zl z zebranych 1% wplat z rozliczen podatkow. Tak wiec Anik ma ostatnio wplacone przez Mantis 260,- zl za okres ..... 27.06.10 - 26.07.10 i wplacone przez SOS dla Zwierat 394,- zl a w tym : 270,- zl za okres 27.07.10 - 26.08.10 i pozostaly ZAPAS w wysokosci 124,- zl Quote
Mantis Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Dotarły wpłaty dla Anika :) kmurdz - 10zł. lika1771 - 20zł. Nevada - 20zł. salibinka - 10zł. Randa - 30zł. Anik wszystkim dziękuję głośnym "hau" i merdaniem ogonka :loveu: Quote
Onaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Przepraszam za offa . I zapraszam na bazarek z książkami J. Chmielewskiej dla biednej Iguni: http://www.dogomania.pl/threads/1901...j-Igi.-Do-5.08. Quote
andegawenka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Dogo07']Przepraszam za offa . I zapraszam na bazarek z książkami J. Chmielewskiej dla biednej Iguni: http://www.dogomania.pl/threads/1901...j-Igi.-Do-5.08. Coś nie tak, mam gwiazdkę i link się nie otwiera:shake: Quote
Onaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='andegawenka']Coś nie tak, mam gwiazdkę i link się nie otwiera:shake: Dzięki za informacje. Nie wiem, ale czasami źle mi się wklejają linki do wątków. Tutaj już powinno być dobrze: http://www.dogomania.pl/threads/190154-Sensacyjny-bazar-z-kr%C3%B3low%C4%85-polskiego-krymina%C5%82u!-Dla-kud%C5%82atej-Igi.-Do-5.08. Quote
Onaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='andegawenka']Coś nie tak, mam gwiazdkę i link się nie otwiera:shake: Dzięki za informacje. Nie wiem, ale czasami źle mi się wklejają linki do wątków. Tutaj już powinno być dobrze: http://www.dogomania.pl/threads/190154-Sensacyjny-bazar-z-kr%C3%B3low%C4%85-polskiego-krymina%C5%82u!-Dla-kud%C5%82atej-Igi.-Do-5.08. Quote
kizimizi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Mam fotki z odwiedzin u tego Pana :) Poprosze meila do kogos to podesle Quote
nika28 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='kizimizi']Mam fotki z odwiedzin u tego Pana :) Poprosze meila do kogos to podesle [email protected] :) Quote
kora78 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 bardzo zywy, sympatyczny, przyjacielski psiak, kochany :) przytulak wielki! tylko glaskac i glaskac go... czasem poszczekal na kolege rumka w kojcu obok, takie tam ich klotnie. az sie balam na poczatku i reke zabieralam. ale pozniej juz wiedzialam, ze przy okazji i mnie sie od yogiego nie dostanie :) bylam w szoku, ze on w takim wieku!! w ogole po nim tego nie widac! Quote
kizimizi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='nika28'][email protected] :) Sa 2 meile na ten adres. Pierwszy jest bledny bo mi nei dodal wszystkich fotek. Quote
nika28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Anik :loveu: Jak mu ślicznie futerko odrasta :loveu: Widać zdjęcia ? Komputer mi trochę szwankuje... Quote
Onaa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ale Anik jest cudny :loveu: !!! Na tym pierwszym zdjęciu tak słodko prosząco wyszedł. A na tym ostatnim wygląda jakby miał lwią grzywę :). To będą dobre zdjęcia do ogłoszeń. Quote
nika28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dogo07 napisał(a): To będą dobre zdjęcia do ogłoszeń. Oj tak, w takiej słodkiej mordce w końcu musi się ktoś zakochać ! :) Quote
ranias Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Anik wygląda jak słodka pluszowa maskotka :lol: Quote
salibinka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jak Yoguś, Zuziu? Wykupiłam Yogusiowi kolejną turę ogłoszeniową - "pójdzie" ok. 20 sierpnia. Może ktoś napisałby nowy tekst? :) Taki, który podkreśliłby bardziej charakter Aniczka - to, że uwielbia się przytulać, że jest pełen życia itp. Mantis, czy Allegro, o którym pisałaś, jest? Warto, żeby Anik je miał. Quote
zuziaM Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Aniczek w porzadku. Nadal pelen energii ... moze nawet jeszcze bardziej. Juz za kilka dni na pewno zrobimy wyniki. Moja pani doktor we wtorek wraca juz z urlopu. Wczoraj zadzwonila do mnie mila bardzo pani, ktora byla opiekunka Anika w schronisku. Przemila osoba i pieknie opowiadala o psiaku. Dowiedzialam sie tez, ze Anik miala w schronisku 2 razy w miesiacu zastrzyki przeciwalergiczne, bo mial straszna alergie i mial praktycznie cale jedno udko lyse od tego. Ja nie zauwazylam natomiast zeby cos zlego sie teraz dzialo. Wrecz przeciwnie. Siersc pieknie odrasta. robi sie jedwbista i puszysta, lsniaca. Po robalach sie bardzo poprawila. Martwilam sie, ze mial taka jak szczota .... ale to byl wynik robali. Bardzo bym chciala juz nowego domku dla psiaka. On jest naprawde przemily i bylby wspanialym towarzyszem dla kazdego. W kojcu trzyma slicznie czystosc. Zawsze czeka na spacerek. Na poczatku brudzil, ale naprawde szybko sie uczy chlopczyk. Quote
andegawenka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 zuziaM napisał(a): Na poczatku brudzil, ale naprawde szybko sie uczy chlopczyk. ...jak te ślepaczki szybko się uczą, mój też tylko na początku a teraz trzyma w sobie aż do spacerku....:loveu: Quote
salibinka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 To wspaniałe wieści :) Co do szukania domu - wszelkie pomysły i pomoc potrzebna. Zuziu, a lokalne media w Waszym regionie? Są jakieś, w których można by umieścić ogłoszenie? A może ogólnopolskie - np. Mój Pies? Kosztuje kilkadziesiąt złotych, ale może warto? Nie wiem, pomysły potrzebne. Bo, jak rozumiem, z dotychczasowych ogłoszeń cisza kompletna? Quote
ranias Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nikt nie chce dać domku takiej słodkiej maskotce :-( Quote
Onaa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 salibinka napisał(a):To wspaniałe wieści :) Co do szukania domu - wszelkie pomysły i pomoc potrzebna. Zuziu, a lokalne media w Waszym regionie? Są jakieś, w których można by umieścić ogłoszenie? A może ogólnopolskie - np. Mój Pies? Kosztuje kilkadziesiąt złotych, ale może warto? Nie wiem, pomysły potrzebne. Bo, jak rozumiem, z dotychczasowych ogłoszeń cisza kompletna? Podobno na Śląsku jest jakaś gazeta , dziennik zachodni czy coś takiego, ale ogłoszenie tam kosztuje chyba ze 100zł, jak nie więcej. Quote
elinka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ojej, jak długo ten Yogi szuka domku! :sad: Wątek zaczyna się w marcu, a tu już sierpień. Jestem tu z podpisu Nevady. 90stron to strasznie dużo, ale kilka przeczytałam. Będę śledzić dalsze losy Misia, zapisuję wątek. Quote
Recommended Posts