Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
To chyba było przed tak na wszelki....:shake: Moja to dostała żeby śpiąc w podróży nie nadwyrężyła kręgosłupa - nic nie dało:angryy:. Wracałyśmy już na trzeźwo normalnie i spokojnie...

Podobno szalał i się wyrywał cały czas

Posted

A mi się wydaje, że to depresja.

Podpieram się wątkiem wyłysiałego kudłacza LENA wziętego właśnie z Głowna.
Pies był przebadany na wszystkie strony. W mieszkaniu, z człowiekiem, bez szczekania sfory psów, we własnym ciepłym posłanku, z należytą, troskliwą opieka Lenowi zaczęły odrastać kłaki.

Dostawał na poczatku karmę łososia z ryżem (tą samą sugerowałabym na początku u Yogiego, moze zuluguli jeszcze cos zostało może będzie mogła wysłac Yogiemu) ale jak pozniej sie okazalo podkradał również z kuciakiem :p

No i mu przeszło.

Yogi może mieć podobnie... Dajmy mu troche czasu.

Posted

Ja odnosze wrazenie, ze on jest bardzo spokojny.....
Ale moze w aucie sie inaczej zachowywal ... nie zna go przeciez i sie mogl bac.
Na razie jest bardzo cichy i spokojny.
Na spacerze tez szedl ladnie przy mojej nodze, jakby czujac, ze ta droga trzeba isc ..... zeby w nic nie uderzac po drodze.

Posted

[quote name='avii']Mantis a ty gdzie głaskała Yogusia ??
Tarzanka wiozła do mnie sunię na tymczas. Wystraszoną Ines, córcię Igi, która zaginęła :shake:

[quote name='zuziaM']Mantis mnie nieco przestraszyla swoim opisem, bo wyobrazilam sobie takiego wiekszego ( jak moj hotelowy Skubi co najmniej )
No przepraszam :roll: ale pisałam przecież, że moje oko nie jest wiarygodne, bo u mnie tylko takie małe szkraby mieszkają :)

No ja odniosłam wrażenie, że on w tym aucie był niespokojny, bo chciał sobie chłopak pobiegać, nie wyglądał na wystraszonego. Jak wyszedł na chwilę to trudno go było utrzymać, tak się rwał do zwiedzania świata.

Jak dobrze, że już bezpieczny u Ciebie, Zuziu :)
Żeby tylko jeszcze Iga dała się złapać :shake:

Posted

Zuziu, mam bardzo fajne, miękkie (z wstawkami z "gąbkowego" materiału) szelki - na moją Milę (12kg) są za duże, na Edena (30 kg) za małe, więc chyba na Yogusia będą dobre?
Jeśli tak, proszę, podaj mi adres - wyślę je dla Yogusia. Rzeczywiście, będzie Wam obojgu wygodniej na spacerach :)

Posted

Bardzo dziekuje.
Mam szelki, ale sa za duze dla Yogusia.
A mniejsze oddalam do DS razem z dalmatynka. A te by pasowaly.

Moj adres :

Hotel dla Zwierzat
Siekierczyn 358
59-818 Siekierczyn

Dziekujemy !!!

Posted

Jak teraz Yoguś super wygląda w tym łąkowym krajobrazie :)

Proszę Was Wszystkich o wypowiedzenie sie w sprawie opłaty za transport Yogusia:
Obiecałem Tarzance że dołożymy do transportu 250 zł.

Tarzanka już wczoraj przesłała mi sms nr konta, ten nr konta prześlę zaraz księgowej wątku Mantis.

Ale chciałem wcześniej zapytać:
1. Czy można pokryć transport ze skarpety Yogiego.
2. Czy pokrycie kosztów transportu będzie w inny sposób: z dodatkowych, uzbieranych środków.
3. Czy mam zapłacić część transportu, reszta kasy z dodatkowych lub skarpety Yogiego.

Obiecałem Tarzance i chciałbym słowa dotrzymać i żeby w miarę szybko dostała zwrot za transport Yogusia:)
Z pozdrowieniami:)

Posted

Udało się z pocztą - szelki już jadą do Yogusia :).
Przelałam do skarpety 30zl, czyli 10 (deklaracja) i 20zł - dodatkowo.

Myślę, że za transport powinno być zwrócone jak najszybciej, więc z tego, co już jest w skarpecie.

Posted

Przelew za transport właśnie poleciał :)

Podsumowując...

U mnie Miś Yogi ma jeszcze 206zł.
U cioci Madalleny (wpłata od IVV) - 138zł.
U cioci Zuluguli - 113,50zł.

Razem - 457,50zł.

No i nie wiem dziewczyny czy podać Wam moje konto czy bezpośrednio wpłacicie Zuzi za hotelik.