Niebieska713 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 A my z Rubi tez czekamy,gdy nas odwiedzisz w Olsztynie...;) Quote
divia_gg Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Niebieska713 napisał(a):A my z Rubi tez czekamy,gdy nas odwiedzisz w Olsztynie...;) hehe, chcialabym tylko to juz wyprawa z co najmniej jednym noclegiem:) A tu chwila moment, poza tym to bylo tak bardziej przy okazji, bo Hubert na ryby wybywal. Olsztyn narazie ciezko osiagalny, ale kto wie, kto wie;) Quote
andzia69 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dyzio wraca do Agi...można go dać z powrotem na 1 str. szczeniakowego watku:( Quote
andzia69 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 gdzieś na widocznym miejscu schron powiesił karteczkę w stylu: "ze względu na artykuły (czyt. obelgi pod adresem schronu i pracowników:)) każdą osobę wchodzącą na teren schronu należy kontrolować!" Quote
Malwi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ale że kontrolować że co .... że przeszukiwać czy przypadkiem aparatu nie ma ?? czy łazić za nią jak cień ?? ... to sie paranoja robi ... jestem ciekawa czego oni się jeszcze tak boją żeby nie wyszło na jaw ... Quote
emilia2280 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 agnieszka24 napisał(a):Linssi jak możesz to wyślij mi nr do plebana. Może sie uda odzyskać psiaka. Jak nie che po dobroci, to trzeba z nim inaczej pogadać :diabloti: Aga, dzwonilas moze do tego rozpustnika? (owszem, za pieniádze z tzw "kurii", czyli ze skladek bo nic innego, klecha zyje na koszt frajerów i co msze tacá trzésie staruszkom przed nosami). Na wsi to wstyd nie miec na tace! Quote
Linssi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Kiedy ma byc ten Celownik ze schronu? Bo wlasnie ogladam i chyba dzis nie bedzie Quote
erka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Miał być we wtorek, ale nie wiem na pewno. Ogromnie się cieszę, że Luśka taka szczęśliwa, to widac po uśmiechnietym pysiu:). Quote
Jaaga Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Znajomy, który robił budę Oskarowi mówił, że widział w telewizji reportaż o schronisku pod Kielcami i fatalnych warunkach, że były wypowiedzi osób i przykłady psów. To chyba coś w takim razie o Dyminach było. Quote
Linssi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dzis nie bylo nic na temat schronu w Celowniku. Moze widzial material na TVP INFO? Quote
Kashdog Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Linssi napisał(a):Dzis nie bylo nic na temat schronu w Celowniku. Moze widzial material na TVP INFO? Na stronie "Przyjaciela Psa" pisali o tym schronie. Quote
Jaaga Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nie wiem gdzie widział, tylko pytał, czy to z tego koszmarnego schronu mam psy. Podobno na koniec była informacja, ze teraz będzie obowiązek chipowania psów i wszyscy mają wstęp do schroniska, nikomu nie można go ograniczyć. Quote
Elka_Ka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jaaga napisał(a):Wyślij. W aktualnym numerze jest o akcji "zerwijmy łańcuchy". Tematyka zwierzęca: [email protected] Może wstawiliby nawet zdjęcia Lori z info, że do adopcji. Kler katolicki wyjątkowo "lubi" ten tygodnik :diabloti:. Groźba kontaktu z nimi zadziała zdecydowanie lepiej, niż przemawianie do sumienia. Pisałam do niej o schronie. Mam nadzieję, że zainteresują się tematem. Tylko kucze blade zapomniałam napisać, że kochany pan prezydent Kielc dostał się na stołek z poparciem PIS-u:wallbash: Jakby ktoś pisał do niej o psiaczku, to warto o tym wspomnieć. Quote
Linssi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ja juz napisalam, wiec too late ;) poruszylam tylko temat szczeniaka i karygodnego zachowania ksieciunia Quote
ewab Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 No, no kto by pomyślał, że Kleryków się tak burzy:diabloti:. Divia_gg czy Rubi to ta, która ze mną podróżowała? Quote
divia_gg Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ewab napisał(a): Divia_gg czy Rubi to ta, która ze mną podróżowała? Tak ta sama, ta co na amstaffa nawarczala;) Dzis podobno zwarczala jakas suke na spacerze. Taki maly agresor sie robi z dziada kochanego:) Quote
ewab Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ostatnio mam szczęście do owczarków przecudnej urody. Dziś wyszłam przed dom i co widzę na boisku sąsiadującym z moją chałupą:crazyeye:. Drugie zdjęcie niewyraźne, ale Andzia kazała dokumentować czy chłop czy baba, więc TZ wyciągnął zooma, bo piesio nie chciał blisko podejść, no i ręka mu zadrżała. ON-ek dostał rano jeść i pić. Po południu poszedł do pobliskiego lasu. Na noc zostawiliśmy mu żarełko. Piękny chłopak chociaż wychudzony, nie słyszeliście czy komuś nie zaginął? Quote
DuDziaczek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 niestety, ostatnio włóczę sie trochę po weterynarzach i nie widziałam żadnego ogłoszenia. :shake: Naprawdę śliczny chłopiec. szkoda, że sie boi bidulek. Quote
Linssi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ewab, gdyby udalo sie go zlapac, to moze Elizie_sk zostal jakis domek dla onka po Zarze? Ale pies jest piekny!! Kocham ONki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
divia_gg Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Rzeczywiscie cudny jest. ewab pamietasz 3 szt psiakow bialo czarnych co na zachod sie udaly? Gapcio i dwie sunieczki. Wiesz, ze juz w nowych domach cala trojka? Dosyc szybciutko im poszlo:) Fajnie. Quote
eliza_sk Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Śliczny ten ONek. A ja ponowię pytanko, co z Reą - czy już coś wiadomo gdzie zamieszka ? Bo ludzie cały czas do mnie piszą, czy coś wiem, czy decyzja została podjęta. Domów co najmniej 4 - wystarczy sprawdzić, a Wy ją ciągle w hoteliku trzymacie ? Quote
ewab Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='eliza_sk']Śliczny ten ONek. A ja ponowię pytanko, co z Reą - czy już coś wiadomo gdzie zamieszka ? Bo ludzie cały czas do mnie piszą, czy coś wiem, czy decyzja została podjęta. Domów co najmniej 4 - wystarczy sprawdzić, a Wy ją ciągle w hoteliku trzymacie ? Rea jedzie w piątek do Poznania. Transport "po kosztach" zapewnił Slay. Częściowo finansuje nowy dom, częściowo ja. ON-ek w nocy odwiedził stołówkę. Rano go nie widzieliśmy, ale nie ma się co dziwić, poszedł się gdzieś schować przed deszczem. TZ pracuje nad tym, aby go schwytać. Divia_gg brdzo się cieszę, że biało-czarne towarzystwo już w domach. Ciekawe jak Klucha, czy już mniej lękliwa? Program "Celownik" w TVP1 jednak jutro 29.09 (środa) godz. 17.30. Quote
eliza_sk Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ewab napisał(a):Rea jedzie w piątek do Poznania. Transport "po kosztach" zapewnił Slay. Częściowo finansuje nowy dom, częściowo ja. Czyli jedzie do tej Pani do bloku, tak ? Super, wreszcie coś jej się udało adoptować, bo chciała moją Zarę, później Tarę, później coś od Beki ... A ta wydaje się być dobrym domem. Jak złapiecie ONka - pomogę również. Ewo, zachowałaś te kontakty, które teraz chciały Reę ? Bo pies piękny i można do nich uderzać znowu. Quote
andzia69 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 eliza_sk napisał(a):Czyli jedzie do tej Pani do bloku, tak ? Super, wreszcie coś jej się udało adoptować, bo chciała moją Zarę, później Tarę, później coś od Beki ... A ta wydaje się być dobrym domem. Jak złapiecie ONka - pomogę również. Ewo, zachowałaś te kontakty, które teraz chciały Reę ? Bo pies piękny i można do nich uderzać znowu. Tak - sunia jedzie do p. Arletki:) Pani chciała po nia sama przyjechać pociagiem albo autobusem - ale połączenie z Poznaniem jest tak fatalne, że nie ma szansy:shake: pociągiem z 2 przesiadkami w jedna stronę ponad 8 godzin! a autobus jeden...paranoja... Quote
savahna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Fakt psiak cudo.:crazyeye:Az sie wierzyć nie chce,że ktos go wywalił, może za suczką się zawieruszył albo komus zginął, bo ...niedowiary. Chociaz teraz te pseudohodowle to kto wie...Przy okazji mam pytanie odnośnie sterylki.Słyszałam,że lepiej zrobić po pierwszej cieczce, bo inaczej istnieje ryzyko nietrzymania moczu.Czy to prawda? I jeszcze jedno czy u Gajka na czarnowie można robić bez obaw? Czy ktos cos wie? Byłabym wdzięczna za jakeś sugestie.:lol:.KOCIAKI OGŁOSZONE na świętokrzyskie.Jak nie będzie odzewu to pod koniec przyszłego tygodnia mogę na inne rejony ogłaszac. Quote
Recommended Posts