eliza_sk Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andziu kiedy Rea jedzie do Poznania ? Quote
andzia69 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 eliza_sk napisał(a):Andziu kiedy Rea jedzie do Poznania ? w piątek;) Quote
eliza_sk Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='andzia69']w piątek;) A byłybyście tak miłe i poinformowały Panią najbardziej zainteresowaną o terminie przyjazdu, bo dziś dostałam od niej maila: Dobry wieczór Dlaczego napisała Pani, ze REA przyjeżdża w piątek, nie miałam wiadomości od poniedziałku, nie przeczę, ze ciesze się z tego ze do mnie jedzie, ale wolałabym wiedzieć dokładnie,kiedy, aby nie wyjść z domu. Pozdrawiam Quote
jkp Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Gdyby potrzebna Wam była jakas pomoc w Poznaniu to w razie czego jestem Quote
Linssi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Tłumaczenia tej %*&( przyprawily mnie tylko o pusty smiech. Psy nie wychodza z klatek, bo inne sa zazdrosne. Jesc tez nie dostaja zeby inne nie byly zazdrosne??? Ja to bym chetnie zainteresowala prokurature finansami tego przybytku. Badz co badz, wyludzanie pieniadzy od gmin jest chyba przestepstwem? Quote
andzia69 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='eliza_sk']A byłybyście tak miłe i poinformowały Panią najbardziej zainteresowaną o terminie przyjazdu, bo dziś dostałam od niej maila: Dobry wieczór Dlaczego napisała Pani, ze REA przyjeżdża w piątek, nie miałam wiadomości od poniedziałku, nie przeczę, ze ciesze się z tego ze do mnie jedzie, ale wolałabym wiedzieć dokładnie,kiedy, aby nie wyjść z domu. Pozdrawiam Eliza...mówiłam pani w rozmowie, że na 99% będzie to ten tydzien - dopiero wczoraj dowiedziałam się kiedy...ona też ma tel do mnie - nie wiem czemu nie zadzwoni...no nic...ja siedzę non stop na telefonie w sprawie schronu i nie tylko...czasem zdarzy mi się zapomnieć tego i owego... Quote
eliza_sk Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ale Andziu, przecież nic nie zarzucam. Tak się składa, że jestem z ta Panią w kontakcie od dawna (od Zary) i napisała mi maila, a ja grzecznie przekazuję co następuje. Quote
andzia69 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 eliza_sk napisał(a):Ale Andziu, przecież nic nie zarzucam. Tak się składa, że jestem z ta Panią w kontakcie od dawna (od Zary) i napisała mi maila, a ja grzecznie przekazuję co następuje. Wysłałam jej sms...no bo za późno na dzwonienie...potrzebny mi przecież adres...jak nie odpisze to jutro zadzwonię - tylko muszę wiedzieć dokładnie co i jak z transportem - bo nie wiem kiedy Slay moze wyruszyć...kurde - chłopaka gnamy ze Śląska po to, by zawieźć psa do Poznania...paranoja jakaś... Quote
erka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzia69, trzeba by to naszym urzędasom wysłać, jak wygląda boks dla psiaka. Ten ze schroniska w Szczecinku:). Quote
Linssi Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Chcialam ponownie zaprosic na watek Lorda! Przydaloby sie tam troche ruchu, a tak to gadam sama do siebie... Link w banerku w moim podpisie. Quote
ewab Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Suczka Polly i jej szczeniorki - te zabrane przedwczoraj spod PŚ Quote
Niebieska713 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Sliczna i biedna sunia-uszatek.... Quote
mshume Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Napiszcie coś więcej o Poli, jak już ją trochę poznacie. Rozumiem,że jeszcze ok.5 tygodni musi być razem ze szczeniaczkami? Ona waży tak z 6 kilo? Quote
mshume Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dzięki :) A jakie ma usposobienie? Jak do innych psów?ewab napisał(a):Polly waży 7 kg. Ma ok. 2-3 lata. Quote
savahna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ogłaszam Nutkę i szczeniaka z działek na dolnośląskie.Oglądałam Celownik:thumbs: Quote
ewab Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 mshume napisał(a):Dzięki :) A jakie ma usposobienie? Jak do innych psów? Tego jeszcze nie jestem w stanie ocenić. Quote
divia_gg Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 I znow ...fenek;) Slodziutenka. Tak strasznie mi zal tych suniatek. O ile pies mnie az tak nie wzrusza to suka-matka calkiem... Quote
wilczka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 kto ma teraz mamusie z malymi z politechniki?jutro dam 100%odp ale chyba mam pania ktora moze ja zabrac do momentu az wykarmi male,pani nie troche kasy ale ma wielkie serce wiec jesli sie zgodzi to ze swojej kieszeni bede kupowala jedzenie i witaminy dla mamusi.tylko do kogo mam sie zglosic jak cos?trzymajcie kciuki oby sie udalo!!! Quote
erka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ewab dzisiaj dzwoniła do gminy Daleszyce, aby zaproponować im ,że zabierzemy rudego psa z plebanii, którego zgłaszał klecha. Ale okazało się,że już zawiadomili schron:angryy:. Pojechałysmy więc dzisiaj z Linssi i ewelinką_m , aby uprzedzić hycli, ale niestety, nie udało się, rudziaszek machał ogonem, podchodził do jedzenia, ale na bezpieczna odległość. Bez Sedalinu sie jednak nie obędzie, a nawet z nim pewnie nie będzie łatwo. Mamy tylko nadzieję,że hyclom sie tez nie uda, tyle,ze go wystrasza jeszcze bardziej. Quote
andzia69 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 wilczka napisał(a):kto ma teraz mamusie z malymi z politechniki?jutro dam 100%odp ale chyba mam pania ktora moze ja zabrac do momentu az wykarmi male,pani nie troche kasy ale ma wielkie serce wiec jesli sie zgodzi to ze swojej kieszeni bede kupowala jedzenie i witaminy dla mamusi.tylko do kogo mam sie zglosic jak cos?trzymajcie kciuki oby sie udalo!!! Kontaktuj się z EwaB w tej sprawie... Quote
ewab Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 andzia69 napisał(a):Kontaktuj się z EwaB w tej sprawie... Wilczka Polly ze szczeniorami jedzie do Jaagi. Ale jak znajoma ma serce dla psiaków to też może dostać mamuśkę z małymi na przechowanie:( Quote
Jaaga Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mamusiek z dzieciaczkami teraz wysypało. Od Erki wiem o dwóch rodzinkach. To nie wszystko, bo dowiedziałam się o jeszcze jednej suni z małymi (ale takimi już do oddania) mieszkającymi pod paletami. Jesli uda się je z inspektorem TOZ dziś zabrać, to również przyjadą. Dobrze, ze mam wolne mieszkanie, to chociaż przedszkole jest gdzie zrobić. Ponoc nawet hotele nie chcą suk z malymi. Jeszcze trochę a założę sobie Jaagowy wątek szczeniakowy. Quote
divia_gg Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Jaaga']Mamusiek z dzieciaczkami teraz wysypało. Od Erki wiem o dwóch rodzinkach. To nie wszystko, bo dowiedziałam się o jeszcze jednej suni z małymi (ale takimi już do oddania) mieszkającymi pod paletami. Jesli uda się je z inspektorem TOZ dziś zabrać, to również przyjadą. Dobrze, ze mam wolne mieszkanie, to chociaż przedszkole jest gdzie zrobić. Ponoc nawet hotele nie chcą suk z malymi. Jeszcze trochę a założę sobie Jaagowy wątek szczeniakowy. No taki czas chyba, ze wakacyjne milosci psiakow owocuja...Jaaga jak bys planowala taki watek ze szczylkami to sluze pomoca. Rotacja pewnie bedzie duza;) Quote
Jaaga Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Gosiu, dzięki. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie. Tylko, jesli obie sunie przyjadą, to z Iskierką będzie 9 maluchów. Trzeba je rozsądnie umieszczać. Nie wiem, jak u Polly, ale na pozostałą piątkę, aż cztery to suczki. Nie lubię wydawać szczeniąt, bo przy dorosłych mam pewność, że nigdy się nie rozmnożą. Quote
Recommended Posts