Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Ja równiez dziekuje Joasi. Pomnik już stoi. Ma 2x3 m :evil_lol:.
Bardzo proszę o dopisanie na konto Barego tych 42 zł różnicy.

Czyli u Barego na plus jest 42 zł. Bo ile dokladnie kosztowal kojec? Sorki, ale zapomnialo mi sie a szukac strasznie nie lubie :oops:

Posted

Jaaga napisał(a):
Własnie zobaczyła na pierwszej, że zrobiłaś rozliczenie i myślałam, że znowu sie pomyliłam. Kojec kosztował 1450 zł.

Oki to juz wpisuje wszystjko. W rozliczeniu dopisalam ten 1000 od jkp;)

Ale wyszło mi ze na kojec udalo sie zebtac 1482 zł. Po odjeciu 1450 zostaje do dopisania 32 zł / nie 42 zł/ . Dobrze licze czy mo cos umknelo?

Posted

Przekleje coby bylo na wierzchu:)
Wyszło mi ze na kojec udalo sie zebtac 1482 zł. Po odjeciu 1450 zostaje do dopisania 32 zł / nie 42 zł/ . Dobrze licze czy mo cos umknelo?

Posted

Dzięki Linssi:).
Pobyt w dt Barego niestety przedłuża się, dalej zero zainteresowania:(.
Juz niedługo minie rok, jaki taki fajny psiak czeka na dom:(.

Posted

No ja tylko go oglaszam odkad cos pomagam czyli od listopada mniej wiecej i w miare regularnie, tylko wtedy mial slabe zdjecia. Myslalam, ze jak sie zrobi piekne zdjecia to sie domy beda bily o niego...Skorkowance jedne czego nie chca takiego psa, no czego.....?

Posted

To wprost niemozliwe, ze ma takiego pecha. jest naprawdę ładny, do tego grzeczny, przyjacielski i spokojny. Jak nie mieszka z Sonia, to slicznie bawią sie razem na spacerach. Do tego z kompletem szczepien, odpchlony, wykastrowany. Po prostu pies idealny. Naprawdę nie wiem, o co chodzi, ze nikt go nie chce, a jesli już, to do zamkniecia w kojcu.

Posted

[quote name='andzia69']jak mi sie uda wreszcie napisac cokolwiek to napiszę, że proszę trzymać kciuki - mam nadzieję:) ew. domek z ogrodem w Krakowie:)[/QUOTE]
Andzia co Ty mówisz :)
Ew. domek w Krakowie? Napisz coś wiecej - pojadę wtedy w odwiedziny go wymiziać:)

Posted

[quote name='andzia69']jak mi sie uda wreszcie napisac cokolwiek to napiszę, że proszę trzymać kciuki - mam nadzieję:) ew. domek z ogrodem w Krakowie:)[/QUOTE]
andzia Ty sie nie wyglupiaj tylko pisz co i jak. Ja kciuki mam zacisniete w liczbie 8;)

Co do rozliczen to tak:)
32 zł bylo na koncie Jaagi za nadwyzke kojcowa. Doplacilam 68 i wyszlo 100 zł za polowe DT na maj. I oby chlopak juz zbieral kooper do nowego domku:)