Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na nowy bazarek, ktory prowadze. Rzeczy przekazala kika22:loveu:
I jak zwykle prosba o pooffowanie gdzie sie da, bo bez reklamy marny jego los...;)
http://www.dogomania.pl/threads/183296-ZnA-w-rA-A-noA-ci-na-Kielce-Kocia-kuweta-obroA-e-przybory-kosmetyczne-Do-20-04-10

I jeszcze przypomne bazarek kojcowy, puzzelkowy. Jeszcze kryje w sonie tajemnice, wiec zapraszam:
http://www.dogomania.pl/threads/183361-Nietypowo-bo-kojcowo-Budujemy-Baremu-kojec-bo-niegrzeczny-Puzzelki-do-16-04

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Divia, dzikuję. Zaciskam kciuki z całych sił, bo dzis Andrzej znów robil wyscig z Barym i Sonia, kto pierwszy dobiegnie do koguta :angryy:. Znowu dostałam opieprz, czy wiekszych psów juz nie było do wzięcia. Niby były, ale czym mogłam zaskoczyc po kozach i myszy :eviltong:. Tak przy okazji, nie chciałby ktoś myszki zaadoptować :cool3:?Żal mi ją wypuscić, zwlaszcza że zagustowała w melonie, mandarynce, bananie i śliwkach, a tego raczej na wolnosci nie będzie miała.

O boshh, a to taka polna mysia? Grrr, nie wpuszczá mnie z gryzoniem do Irlandii, ale zazdroszczé myszki!

Posted

emilia2280 napisał(a):
O boshh, a to taka polna mysia? Grrr, nie wpuszczá mnie z gryzoniem do Irlandii, ale zazdroszczé myszki!

Tak, taka zwykła. W najwieksze mrozy na pół zamarznietą, szkielecikową przyniósł kot. Położyłam na poduszce elektrycznej, żeby w spokoju sobie umarła, a ona odżyła i przeżyła. Siedzi już 3 miesiace. Tylko mamy 9 kotów, wiec dom raczej stresujący dla myszy.

Posted

Jaaga napisał(a):
Tak, taka zwykła. W najwieksze mrozy na pół zamarznietą, szkielecikową przyniósł kot. Położyłam na poduszce elektrycznej, żeby w spokoju sobie umarła, a ona odżyła i przeżyła. Siedzi już 3 miesiace. Tylko mamy 9 kotów, wiec dom raczej stresujący dla myszy.

Haaa, Jaaga, zalóz jej wátek jak erka mówi. Fotki, sterylka itp ;ppp Na karmé uzbieramy tyz :>>> Mysiá. Ona jest oswojona calkiem? Poookaz nam já proszé. Z kazdej strony!

Posted

Divia strasznie sie napracowałaś z ogłoszeniami Barego -dzięki:-)
Zostaw Jaaga myszkę u Siebie, jakoś radziła sobie przez te 3 miesiące - ale to jest numer -
i chowa się przed 9 kotami? ;-)

Posted

Jaaga - może kojec dla mysi zmajstrujemy?:):)

jakby kto miał żółwie...to mogę na bazarku wystawić wieeelkie zrobione specjalnie pod moje żółwie akwarium - niskie ale długie i szerokie:) tylko nie wiem jakby to wytransportować...

a jeszcze na bazarek mam takie kimono dla yorka czy maltańczyka - więc też mogę podesłać zdjecia i ktoś (Divia?:)) dopisałaby do swojego któregoś bazarku na kieleckie biedy:)

Posted

a jeszcze na bazarek mam takie kimono dla yorka czy maltańczyka - więc też mogę podesłać zdjecia i ktoś (Divia?) dopisałaby do swojego któregoś bazarku na kieleckie biedy

andzia69 podeslij to doloze to do tego otwartego wczoraj...

Posted

Szkoda, że mieszkamy tak daleko, bo pożyczyłabym dla myszy akwarium. Mysz z braku innego lokum siedzi w duzym pojemniku na psia karmę. W klatce dostałaby zawału. Nie oswoiła się, wychodzi tylko do jedzenia. Z siana i ręczników papierowych robi sobie gniazdo. Załatwia sie do kociego żwirku. Żal mi ją wypuzczać, bo ma dziwne upodobania żywieniowe. Zamiast produktów typowych do mysiej diety, wybrała dietę owocową, ziaren nie tyka.
Oprócz kotów w domu jest stado psich szczurołapów.

Posted

Otrzymałam 100 zł od Emilii. Za kojec wczoraj zapłaciłam 1340 zł (990 zł kojec, 300 zł podłoga, 50 zł transport). Czyli z moich pieniędzy dałam 1240 zł.

Posted

Nikt jeszcze nie jest w kojcu, bo odległości pomiedzy prętami sa na tyle duże, że mogłyby tam wejść moje psy. Najpierw więc trzeba kupić siatkę i połozyć wzdłóz ogrodzenia kojca. Z siatką jest problem, bo metalowe w sklepach sa z duzymi "oczkami" i nigdzie nie ma gęstej ocynkowanej, tylko plasikowe.

Posted

Sam jest grzeczny. Nie słychać, ze jest pies. Jak nie widzi kóz, to jest idealnie cichy. Na spacerach szaleje z Sonią. Układy są dobre, odkąd z nim nie mieszka.