Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, skutki paskudnej pogody i wilgoci nie omineły Barego. Bary kaszle i jest dziś czwarty dzień na antybiotykach. Na szczęście jest lepiej. Za zastrzyki zapłaciłam w sumie jedynie 20 zł. Mam tylko zwykły paragon za jedna serię, bo lekarz nie chciał imennego zaświadczenia wypisać, a za pierwsze Andrzej nie wziął.
Chcieliśmy go dac do Soni na dzień, żeby przewietrzył się w kojcu, jednak rzucił się na nią i pogryzl. Teraz nawet nie za miske, tylko za to, ze odważyła sie szczeknąć.
Divio, w związku z tym, że Bary robi się coraz bardziej dominujący, może nie piszmy w ogloszeniach, ze nadaje sie do dzieci. Co prawda, jest cały czas mily i przyjacielski dla ludzi, ale nie wiadomo, jakby mógl sie zachowac w nowym domu względem małego dziecka. Nie chciałabym tragedii. Wiadomo, dzieci są też rózne i strach pomyslec, jakby tak samo zareagował, gdyby dziecko pogrzebało mu w misce. Chyba, ze trafiłby za psiarza, który poradziłby sobie z jego charakterem.

Posted

Po pierwsze:) mam Ci przelac 20 zł jak rozumiem. Czy to wszystkie koszta narazie? To nic ze nie masz jakiegos mega waznego paragonu. Mysle, ze kazdy juz Ci zna i nie bedzie problemu.
Po drugie: oczywiscie zmienie, bo co jak co, ale rzeczywiscie lepiej nie ryzykowac. Nastepna serie zrobie nieco mniej....przyjacielska. ALe bez obaw - potwora robic z dziada nie bede;)

Posted

Własnie o to mi chodziło, zeby nie demonizować Barusia, ale zachowac ostrozność.
Kosztów wiecej nie bedzie, bo antybiotyk działa.
Mam juz dość tych ulew. Ogród zdewastowany, wszędzie wilgoć. Najbardziej to przydałby się dom teraz, ale skąd go wziąć?

Posted

wojtuś napisał(a):
Jestem, zaglądam do Barego:)
Bary Przyjacielu, tak juz długo czeka na domek- ale będzie:)
Pięknie pozdrawiam;);)

Musi w końcu pojawić sie ten dom.

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Nie rozumiem tego...
Bary, to taki wspaniały pies... i nie ma chętnych do adopcji...

Jak ktos dzwoni o jakiegokolwiek innego psa, to proponuję Barego, ale dla wszystkich jest za duzy. Może plakaty w przychodniach w końcu pomogą i ktos go zauwazy?

Posted

Tylko ja już nie mam gdzie rozwieszać. Ostatnio, jak byłam w lecznicy, to praktycznie każdy, kto wchodził, to je czytał. Może akurat ktos sie trafi.

Posted

divia_gg napisał(a):
Ja chcialm taki apel do odwiedzajacych wystosowac;) Moze ktos w swoim miescie powiesi:):lol:

Może to jest jakaś szansa na dom.
Szkoda psiaka fajny i tak długo czeka.......

Posted

Jaaga - masz źle podlinkowane banerki - Szymuś przekierowuje do Luli, Lulka nie ma w ogóle podlinkowanego banerka:(

dziewczyny zaglądnijcie do wątku Mozarta...ten hotelik AlinyS to jakis koszmar:( musimy tego biednego psa zabrać...tylko gdzie...i za co:(