Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
No udalo sié tej mordzie brodatej :>>>

No..., ale on jest super.Jest bardzo mądrym psem, inaczej by go juz nie było. Jest bardzo proludzki. Oby mu się dobry domek trafił.

Posted

Siatka kosztowała ponad 100 zł, ale dokładnie, to Andrzej wie, bo kupował i ma paragon.
W sumie:
990 zł kojec
300 zł podłoga
50 zł transport
100 zł siatka

Posted

Czyli przedstawiam rozliczenie kojcowe:

Wpłaty: 482 zł
Wydatki: 1440 zł

Saldo: - 958 zł

Dziękujemy wszystkim budującym kojec dla Barusia:).

Posted

Sprawuje się nieźle. Tylko Barego trzeba zaszczepić wirusówką, a nie ma za co. Bary jest młodym psem i strach chodzić na spacery bez szczepienia, żeby cos nie załapał.

Posted

Bary ma na koncie 20 zł. Szczepienie kosztuje 40 zł, wiec brakuje 20 zł. Linssi, dziekuję.

Szkoda, ze prawie nikt nie odwiedza Barego i nie chce mu pomóc, bo to sa jedyne pieniądze, jakie Bary ma i za tydzien nie będzie za co kupic jedzenia dla niego. Mam tylko nadzieje, że w tym czasie znajdzie sie jakis dom dla niego.

Posted

Dziękuję za chęc pomocy Baremu. Bardzo prosiłabym o wpłatę na konto Divii (mysle, że sie nie obrazi i poda konto), bo zajmowała się zbieraniem barusiowych pieniędzy. Jestem roztrzepana i nie chciałabym niczego pomieszać.
W takim razie pojedziemy jutro go zaszczepić.

Posted

Jaaga jasne ze sie nie obrazi;) Oczywisice na moje konto moze byc. Ja ostatnio nie mialam zbyt czasu na wystawianie bazarkow - jeden prowadzilam. I wlasnie kika zaproponowala by te pieniadze na Barego tez przeznaczyc. Tam jest ok 130 zł. Mam nadzieje, ze zakupujacy sie nie obraza, no ale przeciez na kieleckie psiaki byl bazarek. Co do ogloszen to ostatnio byl tydzien temu w pon oglaszany chyba, ale im wiecej tym lepiej.

Moze w weekend znow wystawie jakis bazarek, niech no sie troche ogarne...

Konto podam wieczorkiem lub po poludniu, bo musze isc obiad szykowac...Hmm dzien wolny, ale tyle roboty z ta wiosna ze hej...A sile trzeba miec;)

Posted

[quote name='divia_gg']
Moze w weekend znow wystawie jakis bazarek, niech no sie troche ogarne...
bo musze isc obiad szykowac...Hmm dzien wolny, ale tyle roboty z ta wiosna ze hej...A sile trzeba miec;)
Prosimy Divia nabieraj sił, bo psiaków tyle że i ogarnąć wszystkie trudno;););)
Po niedzieli dla Barego też pójdzie pieniążek:)

Posted

Ewelinko_M, Ty to teraz nawet, jak po ogień nie wpadaj:evil_lol: , tylko jakies ostatnie powtórki, a potem pełny relaks przed godziną "zero";).