Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To duży pies, największy popyt jest na malutkie pieski i do tego kudłate. Musimy wiec cierpliwie BArego reklamować i "socjalizować", tak aby czymś urzekł kogoś.
Ludzie lubią takie historie jak np. słynny pies co pływał na krze. Było wielu chętnych, a przeciez nie był nawet w połowie tak ładny jak Bary.

Posted

Tylko, co zrobic, zeby trafic na takiego amatora? Bary nie nadaje sie do kojca. W kojcu szaleje, zeby sie wydostać. Mógłby mieszkać w budzie i biegać luzem, ewentualnie mógłby spać w jakimś pomieszczeniu gospodarczym. Byle miał kontakt z ludźmi.

Z pieniędzy Barego pobieram 100 zł na DT na drugą połowę miesiąca. Proszę o wpisanie tego w rozliczenie. Wcześniej nie brałam całości, bo miałam nadzieję, że pojedzie do domu.

Posted

Może ma jakieś złe skojarzenia zwiazane z kojcem. Mój Czarek, którego mam z dogo bardzo bał sie ze go zostawię. Do wc nie mogłam zamknąć drzwi bo rozpaczliwie zaczynał wyć. Wiedziałam o tym już wcześniej i dlatego go wzięłam z DT. Jestem w domu i pomalutku nauczyłam go,że jak wyjdę to wrócę. A domku trzeba szukać i sponsorów również. Musimy wierzyć,że sie uda. Pozdrawiam serdecznie Barego i cioteczki

Posted

Elkate nic się nie stało. Czyli niestety dalej bez zmian. Zero odzewu w sprawie Barego.

Jaaga ma olbrzymie propblemy ze zdrowiem swoich psiaków, nawet nie ma za bardzo czasu cos pisać.

Musimy jakos zrobic podliczeni finansów kojcowych, zobaczyc , na czym stoimy.

Jaaga, jak znajdzie chwilę, pewnie pstryknie jakies zdjęcie kojca, w którym w tej chwili siedzi w dzień Sonia. Bary jest w pomieszczeniu, bo awanturyje sie z kozami, które obok rezydują.

Posted

Erko co do kojcowych rozliczen to czujna jestem. Chcialabym sie z tym uporac, ale czekam jeszcze na splyw gotowki - niestety czasem dlugo kasa idzie. Mam nadzieje ze najpozniej jutro juz wszystko bedzie, bo chcialabym miec to z glowy juz tez...

Posted

elkate napisał(a):
Co tu taka cisza....., stało się coś?

Pewno też myslimy jak zdobyć kasę i dla Jaagi i dla Oskara u Agnieszki, bo musi mieć długie leczenie,
Wszędzie tak potrzebna kasa i jej brak to .... smutek powoduje

Posted

Jesli chodzi o kojec, to potrzebny był ,żeby rozdzielić Barego i Sonię, bo dochodziło miedzy nimi do niebezpiecznych spięć , więc jezeli teraz jest w nim Sonia, to spełnia swoją rolę.

Kojec jest w poblizu kóz, których Bary nienawidzi, cały czas by ujadał, a Sonia kozy olewa.

Posted

erka napisał(a):
Jesli chodzi o kojec, to potrzebny był ,żeby rozdzielić Barego i Sonię, bo dochodziło miedzy nimi do niebezpiecznych spięć , więc jezeli teraz jest w nim Sonia, to spełnia swoją rolę.

Kojec jest w poblizu kóz, których Bary nienawidzi, cały czas by ujadał, a Sonia kozy olewa.

ale kojec sie przydał np na inne psy bezdomne ktore jaga uratuje.,nie?

Posted

majku33krakow napisał(a):
ale kojec sie przydał np na inne psy bezdomne ktore jaga uratuje.,nie?

No wlasnie, dlatego akcje mozna uznac za prawie udana. Wazne ze kojec jest wykorzystany i to najwazniejsze. A czy Sonia czy Bary czy inna bida to nic nie wadzi przeciez;)
Dzis zrobie roliczenie kojcowe, brakuje jednej wplaty, ale zaloze, zeby juz zamknac sprawe;)

Posted

Od początku pisałam, że kojec bedzie potrzebny dla Soni, zeby Bary mógł u nas zostać. Bary w kojcu bez przerwy ujada na kozy, wiec mógłby w nim być tylko nocą.
Tak więc kojec jest dla Barego, mimo ze on w nim nie mieszka ;). Dzieki niemu nie wyladował w schronisku.
Na kolejne 3 wtorki Bary ma ogłoszenie w Jarmarku. Trzymajcie kciuki, żeby przyniosło efekt.

Posted

Jaaga napisał(a):
Na kolejne 3 wtorki Bary ma ogłoszenie w Jarmarku. Trzymajcie kciuki, żeby przyniosło efekt.

Trzymamy Jaaga, tak by sie przydał Baremu własny domek :)