erka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Bary, taki świetny psiak, duży misio, dalej bez domku:(. Quote
divia_gg Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 mag.da napisał(a):Jaaga, ja też proszę o nr konta, przeleję jakiś marny grosz. Mag.da, marny grosz? Chyba sobie zartujesz;) Wlasnie oznajmiam ze konto naszego jegomoscia wzroslo o 40 zł dzieki Mag.dzie;) Quote
divia_gg Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 DAGA1505 napisał(a):Bary jeszcze nie w domku..:-( No tez nie mozemy uwierzyc...Masakra jakas z tymi psiakami wiekszymi... Quote
DAGA1505 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 im większe psiaki tym więcej koszuje opieka nad psem...niestety:-( A On już tak bardzo by chciał być w swoim domku... Quote
Agucha Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Oj Barosławie... zrób rachunek sumienia, popraw swoje zachowanie i wylatuj do domeczku, bo cioteczki sobie przez Ciebie nie tylko paznokcie, ale nawet i całe palce poobgryzają ;) Quote
erka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ale Bary bardzo ładnie się zachowuje, oczywiście , jak jest sam:). Towarzystwo psiaków tez może byc, ale jeżeli w grę wchodzi miska, albo inna własnośc, to Bary przestaje być dżentelmenem:cool3:. Natomiast do ludzi super przytulny misiek:). Quote
Jaaga Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zaszczepilismy Barego: Uploaded with ImageShack.us Quote
divia_gg Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jaaga na moim koncie jest narazie 40 zł na niego. Przeslac Ci je teraz czy poczekamy na wplywy z bazarku? Tam 2 osoby jeszcze maja wplacic, ale to moze razem? Jak chcesz z reszta. Juz robie rozliczenie na gada;) Quote
Jaaga Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jesli to nie kłopot, to wyslij na to szczepienie, zebym sie nie pogubiła, bo zapłaciłam za Sonię, do tego mam sznaucerkowe i albinkowe rozliczenia. Tak, będe wiedziała, ze jedno z głowy. Reszty nie wysyłaj, jak cos sie nazbiera, bo sie pogubię. Niech bedą u Ciebie. Quote
divia_gg Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jaaga czyli tam bylo 20 zł i doslac 20 jeszcze. Czy cale 40? Bo z tego co kojarze 20 zł bylo w kopercie u Ciebie, 40 zł u mnie. Quote
divia_gg Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Na koncie Barego doszlo 140 zł z bazarku, ktory prowadzilam z rzeczy kika22. I wklad kiki22 w Barego to jest 40 zł które zaplacila za przesylki a za ktore nie chciala pieniedzy;) Wiec na konto naszego Bohatera wplynelo 180 zł. Z 20 zł ktore juz byly jest 200 zł. Po odliczeniu szczepienia oczywiscie. Quote
Jaaga Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Divia, mam 20 zl na Barego, tak jak napisałaś, to doslij 20 i bedzie szczepienie zapłacone. Kończy sie miesiąc, więc na maj potrzebne będzie 200 zł na utrzymanie. Może jeszcze ktos go adoptuje, to tamte pieniądze trzymaj u siebie. Quote
Jaaga Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dzisiaj ogloszenie w Jarmarku. Trzymajcie kciuki, żeby cos z tego było. Quote
divia_gg Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Jaaga napisał(a):Dzisiaj ogloszenie w Jarmarku. Trzymajcie kciuki, żeby cos z tego było. Ja zaciskam z calych sil. Chlopak juz czeka tak dlugo...Musi sie cos tuszyc koniecznie, bo juz jego oglaszanie mi sie nudzic zaczyna :evil_lol: A przenoszenie folderu nazwanego imieniem psiaka do folderu WYADOPTOWANE jest jednym z fajniejszych uczuc :lol: Oby Bary mi zrobil taka niespodzianke;) Quote
Jaaga Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Na razie podobno cisza. Wszystkie ogłoszenia dałam na Erkę. Quote
erka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nie zadzwonił nikt, ani o Barego, ani o Sonię, ani żadnego innego psa:shake:. To jest naprawdę przerażające , co sie dzieje. z Jarmarku Jaaga miała zawsze dużo telefonów, a teraz zeroooo:-(. Mam tylko jedną wspaniałą wiadomość dzisiaj:multi:. Jak wiecie na kojec nie udało nam się uzbierać zbyt dużej sumy, brakowało aż 958 zł! Ale dzisiaj właśnie na ten cel wpłynęła ogromna suma od anioła stróża naszych kieleckich psiaków, niezawodnej, kochanej jkp!!!:angel: :angel::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose: 1000 zł !!!! Czyli kojec już całkowicie spłacony!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Joasiu, bardzo, bardzo z całego serca dziękujemy za wszystko! Nie tylko za kojec, również za to, że nie tylko dałaś dom naszym psiakom, ale teraz w dużej mierze dzięki Tobie możemy ratować następne.:buzi::buzi::buzi::modla::modla::iloveyou: Quote
divia_gg Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 O rany Boskie, jkp obrabowala bank;) No to chyba jakis pomnik dogomaniacki musimy postawic;) Quote
Linssi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Jkp dziekujemy pieknie!! Jestes niesamowita, kobieto!! :) Quote
Recommended Posts