Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']Bardzo przepraszam za opóxnienie :( Dzisiaj poszła moja deklaracja za czerwiec i lipiec dla Miętuska.
Mała_czarna:loveu:,nie płacz,nic się nie stało:)

A teraz fotki kawalera,takie z kolanek,bo jak on zaczepia łapką,to trzeba szybciutko brać go na kolanka,bo Miętusek chce się poprzytulać:):loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jaka przytulanka z niego :) :)
Hmmm. Nie wiem, być może odnoszę mylne wrażenie, ale on zdaje się sporo przytył ;)

On juz był klusek jak do mnie przyjechał,a teraz dodatkowo sierść mu odrasta i znowu robi sie puchaty,dlatego odniosłaś takie wrażenie;)Ważyłam go jak do mnie przyjechał i ważyłam go niedawno,to waży mniej więcej tak samo,czyli około 5,5kg

Posted

Klusek -Miętoliński, dogo i obowiązki tzw życiowe:shake: dopiero teraz pozwoliły mi przyjść do Ciebie..by powiedzieć Ci dobranoc.
Kluskowata milusińska przytulanko, chciałoby się " zamiętosić" Ciebie z miłości..
Ale to już na pewno robi codziennie Renia.Dobranoc Reniu i buziaczki.

Posted

Dawno mnie nie było i z tym większą siłą widzę ogromną przemianę Miętuska!
Jakiż On jest teraz szczęśliwy i radosny:loveu:
Cudnie wygląda:loveu:

Posted

ciekawa jestem czy dotarły puszki? sklep obiecał mi,że wyśle w czwartek, więc właściwie powinny dotrzeć już wczoraj.
czy wy też macie takie kłopoty z kupowaniem karmy specjalistycznej firmy eukanuba i royal canin? ponoć przychodnie weterynaryjne wymusiły na polskim dystrybutorze aby nie sprzedawałam ich sklepom internetowym...ciekawe czy to prawda.....

Posted

martka1982 napisał(a):
czy wy też macie takie kłopoty z kupowaniem karmy specjalistycznej firmy eukanuba i royal canin? ponoć przychodnie weterynaryjne wymusiły na polskim dystrybutorze aby nie sprzedawałam ich sklepom internetowym...ciekawe czy to prawda.....

Nieprawda, tydzień temu zamawiałam RC i dostałam przesyłkę kurierem.

Posted

Anula napisał(a):
..........A Miętuliński przecudowny,nikt o jego nie pyta.Tyle jest ogłoszeń i nic.
aż trudno uwierzyć, że nasz Mietoliński nie zapadł w serce jakiegoś konkretnego człowieka. Takiego miśka to tylko głaskać, tulić, całować i rozpieszczać.

Posted

[quote name='marysia55']aż trudno uwierzyć, że nasz Mietoliński nie zapadł w serce jakiegoś konkretnego człowieka. Takiego miśka to tylko głaskać, tulić, całować i rozpieszczać.
Oj tak Marysiu,święta prawda:)Miętusek jest pieskiem do tulenia,przytulania,całowania i kochania:loveu:Przyszły domek będzie miał prawdziwą przytulankę:loveu:Tylko gdzie ten domek jest?:roll:
Mam filmik z dzisiejszego spacerku i zdjęcia,ale niestety nie moge wstawić,bo jadę na trybie awaryjnym,bo mi sie cos w komputerze zepsuło po przedwczorajszym włączaniu i wyłączaniu prądu:mad:A jak wstawiłam pranie o 9 rano,to dopiero mi się uprało o 18:shake:.Cud,ze pralka się nie zepsuła,ale pranie to się wymoczyło za wszystkie czasy:p
Jak tylko naprawię komputer,to od razu wstawię filmik i fotki:)

Posted

Puszeczki wczoraj dotarły:multi:.Najbardziej chyba cieszy się Mietosiński,bo mu smakują:).Puszeczki są gabarytowo mniejsze od tych ostatnich,a droższe.Dziady,no..:mad:

Posted

Renata5 napisał(a):
Puszeczki wczoraj dotarły:multi:.Najbardziej chyba cieszy się Mietosiński,bo mu smakują:).Puszeczki są gabarytowo mniejsze od tych ostatnich,a droższe.Dziady,no..:mad:

no w końcu! z usług tego sklepu rezygnuje, więc mam nadzieję,że nigdy już nie będzie takiego poślizgu z zamówieniami. najważniejsze,że mu smakują i oczywiście proszę pamiętaj przypomnieć mi jakieś 2 tyg przed końcem tych puszek,że trzeba zamówić następne:)