gonia66 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 gonia66 napisał(a):Wiesz Maryś..??? Ja ne mam watpliwosci, ze sytuacja Fifiego nie jest najlepsza- bo Fifi jest na pewno powaznie chory...ale wierze tez, ze nie cierpi i bedzie dobrze, jak zostanie porzadnie zdiagnozowany i dobrze leczony...za to uważam, ze zostało nadszarpniete bardzo powaznie dobre imie Renaty- a to mnie boli najbradziej. ZOstała niesłusznie posądzona o nieuczciwośc, wyłudzenie, zawyżanie kosztów hotelu, nieróbstwo...i myślę, że nie powinnismy tego tak zostawić...Nasze psy kiedys odejdą od Renaty..do DS choćby...a wobec powyższych zarzutów, dla ludzi czytających i nie znajacych sytuacji z innej beczki, tak jak my- Renata stanie się osobą niewiarygodna...ja iwme, ze o "klieNTÓW" to Renai nie musi się martwić..ale uważam, że nie zasługuje na taką opinie w zadnym calu...To jest podobno post obgadujący Elmirę...czy ktoś widzi w nim, ze kogos tu konkretnie obgaduje??hehehe...chcialaby moze..ale uwazam, ze nie ma sensu zaprzatac sobie w ogole głowy taka osobą... danka4u1 napisał(a):Chociaż nie mam zbyt dobrego zdania o modach- zwłaszcza od czasu pewnego wątku- moderator na wątku Fifaczka zachował się bardzo przyzwoicie i kulturalnie, czego nie można powiedzieć o postach Elmiry- !!!- szkoda tylko,że zpstały wykasowane te posty, które pokazują w całej rozciągłośći TWARZ tej osoby- i taki ktoś mówi o tonowaniu emocji i panowaniu nad językiem. Totalny brak kindersztuby. Z pomówień dotyczących Renaty powinna się wytłumaczyć i to nie tylko na forum, gdzie szarpie Jej dobre imię i robi to dla rzekomego dobra psów. Mistrzowska robota.MAsz słuszna racje Danus...mod u Fifiego- jest wyjątkowo mądry i rozważny i dziala na mnie jak plaster...ja wiem, ze niektore posty moglyby się nam wydawac ważne..ale moze lepiej, ze ich nie ma...bo czytajac takie brednie jakie tam wypisywala Elmira (teraz juz pisze o Niej bezpośrednio), ktoś jeszce gotów w nie uwierzyć..(nawet takie osoby się znalazły)...CZarodziejka dokładnie wie, co robi i bardzo mi sie podoba Jej praca na tym watku:):)Jest wyważona, obiektywna i nie szarogęsi się, tylko robi swoje i wyjasnia dlaczego:) Wielki szacun dla Niej naparwdę:):) Renaciu...głowa do góry kochana...jestes nam potrzebna- dla naszych psiakow i będziemy Cię molestowac zawsze, ile razy się zwolni miejsce u Ciebie:):)aaaaaa...wlasnie wlasnie....chyba od dzis masz wolne miejsce:p:p;) Quote
danka4u1 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Gonia, bądź bardziej wyważona jak mod na wątku Fifiego .Miejsce u Reni już jest zajęte! Nie mogę powiedzieć przez kogo. Tylko darczyńcom i to na pw. Quote
gonia66 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 danka4u1 napisał(a):Gonia, bądź bardziej wyważona jak mod na wątku Fifiego .Miejsce u Reni już jest zajęte! Nie mogę powiedzieć przez kogo. Tylko darczyńcom i to na pw. Hmmm..no to mi dalas do myslenia...w ciemno deklaruje złotóweczke i jako darczyńca życze sobie wiadomości na PW i to szybko:):):) Quote
marysia55 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 no i opisałam się jak głupia i 'wcięło' mi posta. Nie mam siły pisać tego jeszcze raz :shake: w każdym razie powiem tylko jedno w odpowiedzi na post Danusi "dziewczyny stoimy po tej samej stronie barykady". Quote
danka4u1 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 gonia66 napisał(a):Hmmm..no to mi dalas do myslenia...w ciemno deklaruje złotóweczke i jako darczyńca życze sobie wiadomości na PW i to szybko:):):) Na szybko to Ty możesz mieć.....będziesz miała wiadomości- albo nie- raz na jakiś czas i tylko takie, jakie uznam za słuszne Ci przekazać. Quote
marysia55 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 danka4u1 napisał(a):Na szybko to Ty możesz mieć.....będziesz miała wiadomości- albo nie- raz na jakiś czas i tylko takie, jakie uznam za słuszne Ci przekazać. skąd na znam te sytuację:razz: chyba się nie domyśle :shake::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 danka4u1 napisał(a):Na szybko to Ty możesz mieć.....będziesz miała wiadomości- albo nie- raz na jakiś czas i tylko takie, jakie uznam za słuszne Ci przekazać. Raz na jakis czas, znaczy się raz na dwa tygodnie..??Pliiissss....zgódź się...2 razy w miesiacu..będe płaciła regularnie... marysia55 napisał(a):skąd na znam te sytuację:razz: chyba się nie domyśle :shake::evil_lol:JA też nie wiem Maryś skąd Danus taki pomysł przyszedł do głowy;););) CZyzby od kogos go "sciągała'..???:o Quote
danka4u1 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nie ściągam. Ja taka pojętna jestem i ambitna, że jeszcze na stare lata uczę się i uczę i to od ludzi, ktorzy mogliby być moimi ...wnukami??!!...gdybym chciała, ale chyba nie chcę:evil_lol::angryy: Quote
gonia66 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 danka4u1 napisał(a):Nie ściągam. Ja taka pojętna jestem i ambitna, że jeszcze na stare lata uczę się i uczę i to od ludzi, ktorzy mogliby być moimi ...wnukami??!!...gdybym chciała, ale chyba nie chcę:evil_lol::angryy: Hhihihihi..ja tez nie chce;):D Juz wolę być babcią Sonieczki;):D Zdecydowanie:):) Quote
danka4u1 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No to luuuu.....do wnusi:multi::multi: Miętoliński,psie kudłaty u Renaty, dobranoc. Quote
martka1982 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Renia daj znać czy doszła wpłata dla Miętuska znacie kogoś z poznania? wizyta przed adopcją pilnie potrzebna.... Quote
Selenga Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 martka1982 napisał(a):Renia daj znać czy doszła wpłata dla Miętuska znacie kogoś z poznania? wizyta przed adopcją pilnie potrzebna.... na mapie dogo z Poznania są mrowa23, supergoga, Weronia, lovefigaro, naturino, maggiejan, Ra_dunia, emdziolek też teraz jest w Poznaniu no i oczywiście GoniaP z Emira Quote
Lionees Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Martus,pieniązki jeszcze nie doszły.Te 25zł na fryzjeru mi zostało,bo obciachał nas gratis":) dziewczynki,przepraszam za brak info i zdjęcia,ale juz zacznę nadrabiać.Pomału sie otrząsam i żyję dalej:)Zaniedbałam niestety watki moich psiaków,bo siedziałam na tym jednym oskarzajacym mnie:shake:No i roboty miałam w domu kupę,dosłownie i w przenośni;).Ale jest juz ok,rozwolnieniowy pies jest mam nadzieje w lepszych rekach,a ja wreszcie moge odpocząc i poświecic tyle uwagi moim psiakom,ile na poczatku:),bo powiem Wam szczerze,ze te psiny wyczuwały,że cos jest nie tak,przychodziły,tuliły się,pocieszały mnie:-(:loveu:.i dzieki temu jeszcze nie zwariowałam.Bardzo dziekuje również wszystkim,co mnie wspierali i stali za mną murem dając świdectwo temu,że mi ufają i wierzą.To bardzo budujące i strasznie się cieszę,że mam takich przyjaciół:loveu:.Bo mądre przysłowie mówi-prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie.I ja taka biede własnie miałam i przekonałam się ile jest wokół mnie wspaniałych ludzi,przyjaciół,którzy doceniają i szanują to co robię. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM I KAZDEMU Z OSOBNA:loveu::loveu::loveu: Quote
danka4u1 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Renata5 napisał(a):DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM I KAZDEMU Z OSOBNA:loveu::loveu::loveu: Reniu, nie zawstydzaj nas...Czasem trzeba okazać się człowiekiem. Quote
martka1982 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 dzięki dziewczyny ostatnio wpłaciła ollalaa oraz tajemnicza osóbka z konta męskiego wpłaciła 20zł ale się nie podpisała:) dziękujemy Quote
Lionees Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Martuś pieniążki własnie wskoczyły na konto,na nastepny miesiąc przeslij 215zł,bo jak pisałam wcześniej 25zł zostało mi,bo obcięcie gratis:) Wszystkie leki jeszcze mam,karma sucha starczy na 100 lat;),a puszeczek tez jeszcze jest na ponad miesiąc.także nic nam nie potrzeba,tylko zdrówka i ds:) Martuniu,podaj mi na pw swój nr telefonu tak na wrazie co,dobrze:) Quote
Lionees Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Witamy,witamy i do oglądania fotek zapraszamy:) Teraz domowe,potem,jak zgram do końca na komputer będą z dworku;) Quote
Lionees Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Mała niespodziewajka:) Jakośc kijowa...ale zawsze coś tam widać;) [video=youtube;oRk3_NX9SpM]http://www.youtube.com/watch?v=oRk3_NX9SpM[/video] Quote
danka4u1 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Miętoliński wygląda jak tłuściutki i puchaty niedźwiadek. Małty tupkuś, który zwiedza świat. Gdzie ta bida, którą widzieliśmy na początku...To dzięki Tobie, Reniu. Quote
paulinken Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Renata5 napisał(a): No tu jest w ogóle do zżarcia! I ten jęzorek! Quote
Lionees Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No i obiecane fotki ze spacerku;):) Na sierści to nie jest łupież,bo takowego Mietusek juz nie posiada po kąpielach w leczniczym szamponie:)To takie okruszki z kwiatków:) Quote
Recommended Posts