Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']Dziewczynki Kochane..a ja cichutko tylko przypomne , że czekam na decyzję;)
No i oczywiscie na wyniki badań naszego Mietolińskiego, jak najbardziej też:):) chyba mi coś umknęło (ostatnio za rzadko wchodzę na dogo:oops:). Gonia z czym tak się cichutko przypominasz ?? na jaka decyzje czekasz ??

Posted

Awit napisał(a):
A co u Miętuska??

A wszystko dobrze:)
Mieliśmy pobrac krew do badań,ale moja wetka była nadal na urlopie i w porozumieniu i za zgodą Marty przenieśliśmy zrobienie badań na jutro,czyli na poniedziałek.

Posted

martka1982 napisał(a):
myślę,że przeżył całkiem nieźle....ale za to jakie wyniki!!! ho ho! Jak wejdzie Renia, to napisze:)

Czyli spodziewać się super wyników śleputka...Ode mnie kasa właśnie poszła i pozdrawiam naszego Miętuska.

Posted

[quote name='martka1982']myślę,że przeżył całkiem nieźle....ale za to jakie wyniki!!! ho ho! Jak wejdzie Renia, to napisze:)
Przeżył,przeżył;)I to rzeczywiście całkiem nieźle:)Mietusio był bardzo grzeczny,zresztą jak zawsze,to naprawdę kochany psiak:loveu:
No i wyniki ma cudowne,to znaczy może nie najpiękniejsze,ale obniżają się:multi:
KREATYNINA-0,92-w normie
MOCZNIK-miał 74,5....ma 61,4 czyli spadek i jest tylko ciut podwyższony:multi:
ALT-miał 45...ma 28,0 czyli spadek i teraz jest w normie:multi:
AST-miał 43...ma 24.3 czyli spadek i teraz jest w normie:multi:
No i zrobiłam mu od siebie w prezencie poziom glukozy,bo strzeżonego Pan Bóg strzeże;) i ma 73,3 czyli w normie:multi:
Możecie być dumni z Miętusia,że tak dzielnie wcina karmę i leki:loveu:
Już dawno tak się nie ucieszyłam jak dzisiaj po odebraniu wyników.No kamień z serca mi spadł:),bo choroby nerek to nie przelewki:shake:.Ale tak,czy siak badania trzeba powtarzać raz w miesiącu.Jednak mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze:)
jak naprawię komputer,to powstawiam fotki i filmik,a także zeskanowane obecne wyniki badań

Posted

Renata5 napisał(a):
Wyjeżdżam na tydzień,psiaki zostają z moim mężem,starszym synem i teściami,także krzywda im sie nie stanie:)
Buziaczki dla Wszystkich:loveu:

Reniu..!!Sama wyjeżdzasz..??:o Bez męża..??:o NO to ja nie jestem pewna, czy do nas wrócisz..;):D

Posted

[quote name='gonia66']Reniu..!!Sama wyjeżdzasz..??:o Bez męża..??:o NO to ja nie jestem pewna, czy do nas wrócisz..;):D
Nie sama:-DZ młodszym synem i Niunią z avatarka;)...wrócę Goniu wrócę,bo gdzie ja znajdę takiego drugiego chłopa,co bym mu mogła nasprowadzać tyle psiaków do domu i jeszcze by razem ze mną koło nich chodził:mdrmed::loveu:

Danuś...będę uważała na meduzy:diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
Wyjeżdżam na tydzień,psiaki zostają z moim mężem,starszym synem i teściami,także krzywda im sie nie stanie:)
Buziaczki dla Wszystkich:loveu:

Mam teraz dużo wolnego czasu....To może wybiorę się w odwiedzinki do Renata5 ?Oczywiscie, wiem, że Jej nie będzie, ale będzie ten fajny TZ Renatki :lol::evil_lol::eviltong: Kurcze, tylko gorzej z tą teściową...o pączkach to pewnie pomarzyć i jeszcze kopa zarobię :cool3::evil_lol:
Lepi nikaj sie nie ruszom, na kreple mom fest szmak. Byłach ze kundlami na dworze.Syćko zrobiyli, dyszcz cosik mocni kapoł mi na tyn gupi i stary łeb.Terozki pado zaś bardzi.Nic yno w bety lygać i zarozki Edi mi skoczy tyż.Kudłów z tego pierona łokropniście mocka.Skond łon, tyn pierońszczok to biere?Kusiolki syćkim dowom i do juterka.

Posted

[quote name='Renata5']Nie sama:-DZ młodszym synem i Niunią z avatarka;)...wrócę Goniu wrócę,bo gdzie ja znajdę takiego drugiego chłopa,co bym mu mogła nasprowadzać tyle psiaków do domu i jeszcze by razem ze mną koło nich chodził:mdrmed::loveu:

Danuś...będę uważała na meduzy:diabloti:
Hihihii,..ja juz bym taka pewna nie była..;)
Ale wiesz..na meduzy to TY uważaj, owszem, ale na "meduza" nie musisz;) MAsz nasze pozwoleństwo na beztroskę z meduzem;):D:D:D

Posted

Gonia, czytaj z polecanym tak na Dogo zrozumieniem wątki " naszych przyjaciół". Kolejna zagadka: o kogo chodzi, bo przyjaciół mamy tutaj wielu ? Proszę o odpowiedź na pw

Posted

danka4u1 napisał(a):
Gonia, czytaj z polecanym tak na Dogo zrozumieniem wątki " naszych przyjaciół". Kolejna zagadka: o kogo chodzi, bo przyjaciół mamy tutaj wielu ? Proszę o odpowiedź na pw
Danuś....chcesz mnie zabić..??:o Serio..nie mam pojęcia..ja dzis mam w głowie tylko jedno..pliiiissssssssssss..napisz..