Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martka1982 napisał(a):
dzięki dziewczyny za wpłaty

planuję kupić Miętuskowi hill's PD Canine k/d 5 kg. na ile Renia starczy mu to mniej więcej? nie wiem ile kg karmy miałaś ostatnio i na ile starczyło

jeśli starczy pieniążków zakupię 24 puszki royal canin renal a jesli nie, to po prostu trochę mniej

Martusiu,Mietusek je 100g suchego na dzień i do tego na dzień dodaję pół puszeczki.Czyli 5 kilo,powinno starczyć mu na troszkę ponad półtora miesiąca

U Miętusia wszystko dobrze,przytulak z niego jest ogromny,ukochał sobie pokój mojego młodszego syna,bo tam jest cicho i spokojnie,więc tam jest jego królestwo:)teraz padają deszcze,to aby wyjdzie na krótki spacerek i leci do domu,bo deszczkapie na główkę....chyba zacznę nosic nad nim parasol;)

A teraz kilka fotek:)
Tu się wygłupiamy,a Miętusek wcale nie pokazuje ząbków w złości,tylko w zabawie;)

coś ciekawego się dzieje i Miętusek nieśmiało "wygląda"...wyjść,czy nie wyjść?ciekawośc zwyciężyła i wyszedł,poszczekał,poszczekał i przyszedł zadowolony,że wtrącił swoje trzy grosze:)

Miętusek jest to również pies tropiący:)...no ale bidactwo nie ma wzroku,to chociaż tyle jego co sobie powącha...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Alez TY Reniu masz cudne te psiaki!CO jeden to piekniejszy:) Fotki- rewelka- a usmiechnięty Miętusiio- hit nocy:)
AAAa...u Pelasi Ciebie bardzo brakuje;):D

Goniu,Pelasie przeczytałam juz od deski do deski,ale się jeszcze nie zameldowałam.Zaraz tam polecę;)

A teraz pocztóweczka z wakacji...zachód słońca nad morzem,piękny,prawda?Zdjęcia mojej produkcji,robione moim telefonem,ale ładnie wyszły,no nie?:)

A to zdjęcie jest robione dokładnie 3 minuty późnej...dacie wiarę?Jak tam słońce szybko zachodzi;)

Na zachodzie słońca byłam codziennie,ale na wschód,pewnie jeszcze piękniejszy,nie dałam rady sie nigdy zwlec z łózka...:p

Posted

Miętulek- jak wszystkie psiaczki Renatkowe- tłusciutki, pupa grubiutka i wącha sobie dreptaczek ten świat. Trudno uwierzyć, jaka przemiana dokonała się w porównaniu ze zdjęciami bidy ze schronu. To jest nie do wiary. Miała szczęście malizna kochana.Balsam na duszę po wszystkich nieszczęsciach na dogo, o jakich dziś czytałam. Takie dobro wraca do tego, kto je uczynił.

Posted

Kochani sorki obiecałam pieniązki Miętusowi- pączkowi haha w poniedziałek ,ale wysłałam dopiero dzisiaj. Mietuniu wygląda teraz jak pączek w masle,jest cudny.

Posted

moni12 napisał(a):
Kochani sorki obiecałam pieniązki Miętusowi- pączkowi haha w poniedziałek ,ale wysłałam dopiero dzisiaj. Mietuniu wygląda teraz jak pączek w masle,jest cudny.

dziękujemy:)
wczoraj zakupiłam 24 puszki royal canin renal i 7kg karmy suchej tez royal canin renal
Renia, daj znać kiedy dotrą do Ciebie
oraz przelewam również 40zł na badanie krwi we wrześniu

edit: przed chwilą wpłynęło 50 zł od ghaniny:) dziękujemy:)

Posted

[quote name='Awit']No co widzę fotki tych psów u Reni, to łzy same mi płyną.
Miętus się upasł:-) no, no .... przecież ogólnie wiadomo, że kochanego ciała nigdy za wiele :evil_lol:

Posted

[quote name='martka1982']dziękujemy:)
wczoraj zakupiłam 24 puszki royal canin renal i 7kg karmy suchej tez royal canin renal
Renia, daj znać kiedy dotrą do Ciebie
oraz przelewam również 40zł na badanie krwi we wrześniu

edit: przed chwilą wpłynęło 50 zł od ghaniny:) dziękujemy:)
Jak tylko coś dojdzie,to dam znać:)
[quote name='Awit']No co widzę fotki tych psów u Reni, to łzy same mi płyną.
Miętus się upasł:-)

Wcale nie,tylko sierśc mu odrosła:)

A teraz obiecany filmik,zrobiony chwilkę przed moim wyjazdem
http://www.youtube.com/watch?v=SPqAR-N-RA0

Posted

Reniu, Miętoliński to futrzany misiaczek ....zaprezentował wszystkie swoje umiejętności: zwiedzacza świata, ogrodnika podlewającego krzaczki- nie wiem, czy nie nadmiernie - a nawet użyźnił grunt tym, co wiecie..
A pozycja kołami do góry jest rozczulająca. Zaśmiałam się , co nie jest taką częstą reakcją na dogo. I dzięki Ci, Reniu za to.

Posted

Bylismy dzisiaj na pobraniu krwi:)
Wklejam poprzednie wyniki dla porównania:
KREATYNINA-0,92-w normie:multi:

MOCZNIK-miał 74,5....ma 61,4 czyli spadek i jest tylko ciut podwyższony:multi:

ALT-miał 45...ma 28,0 czyli spadek i teraz jest w normie:multi:

AST-miał 43...ma 24.3 czyli spadek i teraz jest w normie:multi:

Dzisiejsze wyniki:
KREATYNINA-0,96 (norma do 1,7):multi:

MOCZNIK-miał 61,4 teraz spadek i ma 52,8 (norma do 45):multi:

ALT-miał 28,0 teraz 18,6 (norma do 50):multi:

AST-miał 24,3 teraz 17,1 (norma do 37):multi:

Czyli Miętusek nam zdrowieje.Jestem z Niego dumna:loveu:
A teraz dzisiejsze fotki:)
Idziemy na pobranie krwi

Smaczna trawka,smaczna;)

W poczekalni u weta...taki byłem grzeczny,jak zawsze:)

Siedzę sobie na kolankach i czekamy na wyniki po pobraniu krwi.Byłem bardzo,bardzo grzeczny,wcale nie płakałem,nie warczałem,ani się nie awanturowałem...zawsze jestem taki grzeczny chłopczyk:)

Posted

ciąg dalszy fotek...

No w końcu idziemy do domu:)

Na podwórku powitał nas z dachu samochodu nasz kotek:loveu:

Aaaa.....Mietusek nie przytył,tylko futerko mu odrasta;)
Buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich fanek Miętolińskiego:loveu:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dzielny, furzany pies! Wyglada jak niedźwiadek. Chłopak zdrowieje i młodnieje, i podobno...nie tyje:shake:, chociaż trudno w to uwierzyć, znając menu Reni:evil_lol:
Danusia są takie zwierzaki na tym świecie (ja do nich należę), że wystarczy że popatrzy na jedzenie i już mu co nieco przybywa:cool3::cool3: ... no i co robić ... nie patrzeć:diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
Danusia są takie zwierzaki na tym świecie (ja do nich należę), że wystarczy że popatrzy na jedzenie i już mu co nieco przybywa:cool3::cool3: ... no i co robić ... nie patrzeć:diabloti:

O to tyż to,racja!Ja tez należę do tych co aby popatrzą a juz tyją:watpliwy:

Posted

Renata5 napisał(a):
O to tyż to,racja!Ja tez należę do tych co aby popatrzą a juz tyją:watpliwy:

OOOOOOOOOOOOo...to widze wszystkie jesteśmy jedna wielką rodziną...:):)jak bliźniaczki:D