Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kas999 napisał(a):
Super że Miętusek już w domku.
Nie płaciłam za maj, bo myślałam, że skoro płaciłam za kwiecień, a Miętus w kwietniu był w schronie te pieniądze przechodzą na maj. Nie wiedziałam, że tak trzeba płacić. Przepraszam, zaraz wyślę maj. Czyli ten kwiecień jak jest liczony? Jako zabezpieczenie na wszelki wypadek, bo juz nie wiem?

tę kwotę przeznaczymy na zakup leków i karmy, gdy skończy się to co jest:)

Posted

Jestem:)
Na razie nie ma za bardzo o czym pisać,bo mały spał prawie cały dzień i jeszcze śpi.jak się obudzi to idziemy na dworek,kolacyjka i może wtedy troszkę się nam rozrusza:)
Póki co fotki zrobione zaraz po przyjeździe:loveu:

Mietuska na dniach wykąpie,bo siersc jest nie za ładna i ma duzy łupież.
Jest fajniutki i tłuściutki,taka kluseczka puchata.Śliczności po prostu:loveu:

Posted

martka1982 napisał(a):
A czy ktoś mógłby zrobić nowy banerek dla Miętuska? już bez tej informacji o nowotworze :) tylko,że szukamy ds

Nie umiem, nie potrafię, chętnie poczęstuję się, gdy ktoś mądry potrafi wyczarować nową wizytowkę Miętuska.
Pozwolcie Miętuskowi nacieszyć się rajem Renatkowym i Renatce Miętuskiem:multi::multi:

Posted

JA wiedziałam, ze Mietusio jest piekny:) Ale nie wiedzialam, ze jest taki MEGA PIĘKNY:):):)NOrmalnie nie mogę się napatrzyć na tą śliczna mordeczkę maleńką:D BArdzo sie cieszę, że nasz Misio juz w raju u Renatki):):)

Posted

Awit napisał(a):
Jak Miętunio po 1szej nocce w raju?

Mietusek jest bardzo kontaktowym psiakiem:)Wczoraj pokłócił się z Opalikiem,naszczekali na siebie,ale juz jest ok.Nie daj panie boże,żeby jakiś pies był przy jego misce,jak on je.Normalnie rzuciłby sie i zagryzł:evil_lol:Jest przytulaśny,zaczepia do głasków,chce byc blisko człowieka:loveu:Taka mała pocieszka:loveu:.Jest szczekliwy,jak usłyszy psa,to mu wtóruje,a że głosik maaaa:cool3:,to go słychać na pół wsi:diabloti:.mam jakies wrazenie,ze on widzi cos na to oczko,bo stanął przy lustrze i zaczął szczekać tak jakby na swoje odbicie,no bo na co?Muszę go poobserwować jak to z tym oczkiem jest.Chodzi u mnie między spacerkami w pieluszkach,bo bardzo często posikuje ze względu,ze bierze furosemid.Nagram mu filmik,to same zobaczycie jaki z niego aparacik:evil_lol:
W nocy pięknie spał na posłanku,rano obudził się rześki jak morska bryza:)

Posted

Super :multi::multi::multi: strasznie sie cieszę :) Przelałam dzis deklaracje za maj, przepraszam za opoznienie :oops: Buziaki dla Miętuska i Renatki ;)

Posted

Niestety mimo że transport był "przy okazji" kierowca zażyczył sobie 60 zł :( Wziął fakturę na schron, dostanę ją w tym tygodniu jeszcze, to zeskanuję i wam pokażę:( Szkoda,że tak wyszło ale cóż....tacy są ludzie..................

Posted

danka4u1 napisał(a):
Witam was Miętuski i czekam na filmik dzielnego malucha. Czy Miętusek przyłączył się do Opalika, Moruska i reszty, by spać zwczajowo " na kupie" ?

Mietusek nie śpi z innymi psiakami,wybrał sobie pokój młodszego syna i tam sobie spi na posłanku.Indywidualista z niego jest:)
martka1982 napisał(a):
Niestety mimo że transport był "przy okazji" kierowca zażyczył sobie 60 zł :( Wziął fakturę na schron, dostanę ją w tym tygodniu jeszcze, to zeskanuję i wam pokażę:( Szkoda,że tak wyszło ale cóż....tacy są ludzie..................

No niestety,ludzie są jacy są,ale te 60zł to i tak nie jest dużo,bo jakby wieźc Mietuska tylko po kosztach paliwa,to i tak wyszłoby sporo drożej.Dobrze,ze Mietusiński juz jest u mnie i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.Trza zapłacic i już,Miętusek ma na szczęście troszke zapasu w pieniązkach

Posted

Renata5 napisał(a):
Takie jest zalecenie weta,dostaje pół tabletki dwa razy dziennie

E, to nie jest tak dużo, myślałam, że jakieś większe dawki ;) Ma to jedzenie dla nerkowców? je chociaż? Ja swojej suni wpychałam na siłę. Ani trovet nie smakował, ani renal. Ta karma weterynaryjna pozbawiona jest jakiegokolwiek smaku i zapachu.

Posted

mala_czarna napisał(a):
E, to nie jest tak dużo, myślałam, że jakieś większe dawki ;) Ma to jedzenie dla nerkowców? je chociaż? Ja swojej suni wpychałam na siłę. Ani trovet nie smakował, ani renal. Ta karma weterynaryjna pozbawiona jest jakiegokolwiek smaku i zapachu.

On teraz dostaje puszki royal renal i wcina ze smakiem.To tak ładnie pachnie,że sama bym zjadła:evil_lol:.W sobote bedzie miał suche dla nerkowców i zobaczymy jak to będzie.mam nadzieje,ze polubi,bo te puszki sa od groma drogie.jedna puszeczka 430 gram kosztuje 11zł,a on zjada trzy czwarte puszki dziennie,takze strasznie drogo to kosztuje

Posted

Cioteczki drogie wertuje wątek od początku i na żadnej stronie nie mogę znalezć nr konta, no chyba że przeoczyłam:/ jak byście mi go na priv mogły podać, albo numer strony na której jest;)

Posted

margoth137 napisał(a):
Cioteczki drogie wertuje wątek od początku i na żadnej stronie nie mogę znalezć nr konta, no chyba że przeoczyłam:/ jak byście mi go na priv mogły podać, albo numer strony na której jest;)

Założycielka wątku wysyła konto na pw:)
U mnie rzeka wylała i jest juz na działce,ogłosili alarm p/powodziwy:look3: