martka1982 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Obydwa psiaczki wyglądają super! Jak jeszcze wypierzesz Miętuska to będzie extra kawaler! Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='martka1982']Obydwa psiaczki wyglądają super! Jak jeszcze wypierzesz Miętuska to będzie extra kawaler! Martuś Miętusek już wyprany:) Wykąpałam go w specjalnym szamponie od wetki,bo w zwykłym psim,byśmy sto lat ten łupież zwalczali.Jak miętusia namoczyłam i gąbeczka zaczęłam myć,to zrobił sie dosłownie biały od łupieżu.A teraz same zobaczcie,jaki efekt i to już po jednym razie:)Wykąpię go niedługo jeszcze raz i po łupieżu nie będzie śladu:) Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 To białe na boku,to jakaś blizna.Może efekt ugryzienia przez innego psa... Quote
danka4u1 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Niemożliwe, żeby to była ta bida Miętusek ! Kawaler jak się patrzy, ogon zadowolony, podkręcony do góry... zobaczcie, jaki jestem dzielny. Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Zaplątało mi sie jeszcze jedno zdjęcie naszego Króla Lwa:cool3::) Quote
gonia66 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ojejejejej...ta fotka jest fantastico!!!!!!:):):) Hit wieczoru:D Quote
danka4u1 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nic dodać, nic ująć....Dzień dobry wszystkim zwierzakom Renatki- hurtem, bo inaczej nie da rady wobec ogromu stanu posiadania- i dla posiadaczki tego zwierzyńca= też niech dobry będzie ten dzień. Quote
kas999 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Miętusek jest śliczny i w sierści i bez. Ładnemu we wszystkim ładnie :) Wpłaciłam dzisiaj pieniążki za czerwiec i lipiec. Quote
martka1982 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 kas999 napisał(a):Miętusek jest śliczny i w sierści i bez. Ładnemu we wszystkim ładnie :) Wpłaciłam dzisiaj pieniążki za czerwiec i lipiec. dziękujemy:) aktualne rozliczenie jak zwykle w pierwszym poscie:) Quote
martka1982 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Kama opłaciła Miętuskowi ogłoszenia na 74 portalach! Dziękujemy:) Quote
danka4u1 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Miętus- psie kochany, śpisz? Co u Was? Niepokoi mnie milczenie:shake: Quote
gonia66 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 danka4u1 napisał(a):Miętus- psie kochany, śpisz? Co u Was? Niepokoi mnie milczenie:shake: Nie...no Miętusio, to śpi na pewno:) Alle jestem spokojna, bo jakby sie cos dzialo, to Renia na pewno by nam napisala:):) Nasz król lew po prostu cieszy sie życiem, ajk widac na zalaczonych foteczkach:) Quote
Lionees Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 danka4u1 napisał(a):Miętus- psie kochany, śpisz? Co u Was? Niepokoi mnie milczenie:shake: Jestem zarobiona po uszy,dlatego mniej sie odzywam.ale milczenie przeważnie oznacza,że jest ok:)Gdyby coś niepokojącego sie działo,to bym alarmowała;) Miętusio jest grzeczny,kochany,zjada z apetytem ta swają karmę,ale musi być zmieszana z puszeczką,bo inaczej samego suchego nie tknął:shake:.Puszeczki starczą mu na około 2 miesiące i po tym czasie trzeba by mu kupić nowe.Ale w czerwcu pójdziemy może na badanie krwi i zobaczymy jak tam się ma ten gupi mocznik;). Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 uwagaaa babeczki.... wejdzcie porsze i doradzcie...sunia z cieczką pomyka po ulicach szydłowieckiej psiej biedy.... http://www.dogomania.pl/threads/1869...rak-deklaracji sunia ma szanse na hotelik - ale musimy zaplecze finansowe uzbierac /karma+wet+150zł za hotelowanie/ Quote
danka4u1 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dobrze, że chociaż Miętoliński zachowuje się przyzwoicie. Zje, co mu dadzą, śpi i jest kochany, jak zresztą wszystkie futrzaki. Quote
AniaGucio Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='anita_happy']uwagaaa babeczki.... wejdzcie porsze i doradzcie...sunia z cieczką pomyka po ulicach szydłowieckiej psiej biedy.... http://www.dogomania.pl/threads/1869...rak-deklaracji sunia ma szanse na hotelik - ale musimy zaplecze finansowe uzbierac /karma+wet+150zł za hotelowanie/ nie otwiera się :( Quote
ollalaa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 przed chwilką popłynęła do Miętuska moja deklaracja za czerwiec Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='martka1982']Miętusek ma już ogłoszenia:) Super:) A teraz 2 fotki,bardzo kiepskiej jakości,ale fajne;) Ta rózowa kuleczka na brzuszku,to własnie przepuklina pępkowa.Nic groźnego,ale trzeba obserwować Quote
danka4u1 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Cześć Miętoliński! Podoba mi się Twój brzuszek. Quote
Lionees Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 danka4u1 napisał(a):Cześć Miętoliński! Podoba mi się Twój brzuszek. On w ogóle cały jest fajny,taki kluseczek:) Quote
Recommended Posts