Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martka1982']Obydwa psiaczki wyglądają super! Jak jeszcze wypierzesz Miętuska to będzie extra kawaler!
Martuś Miętusek już wyprany:)
Wykąpałam go w specjalnym szamponie od wetki,bo w zwykłym psim,byśmy sto lat ten łupież zwalczali.Jak miętusia namoczyłam i gąbeczka zaczęłam myć,to zrobił sie dosłownie biały od łupieżu.A teraz same zobaczcie,jaki efekt i to już po jednym razie:)Wykąpię go niedługo jeszcze raz i po łupieżu nie będzie śladu:)

Posted

Nic dodać, nic ująć....Dzień dobry wszystkim zwierzakom Renatki- hurtem, bo inaczej nie da rady wobec ogromu stanu posiadania- i dla posiadaczki tego zwierzyńca= też niech dobry będzie ten dzień.

Posted

kas999 napisał(a):
Miętusek jest śliczny i w sierści i bez. Ładnemu we wszystkim ładnie :) Wpłaciłam dzisiaj pieniążki za czerwiec i lipiec.

dziękujemy:) aktualne rozliczenie jak zwykle w pierwszym poscie:)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Miętus- psie kochany, śpisz?
Co u Was? Niepokoi mnie milczenie:shake:

Nie...no Miętusio, to śpi na pewno:) Alle jestem spokojna, bo jakby sie cos dzialo, to Renia na pewno by nam napisala:):)
Nasz król lew po prostu cieszy sie życiem, ajk widac na zalaczonych foteczkach:)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Miętus- psie kochany, śpisz?
Co u Was? Niepokoi mnie milczenie:shake:

Jestem zarobiona po uszy,dlatego mniej sie odzywam.ale milczenie przeważnie oznacza,że jest ok:)Gdyby coś niepokojącego sie działo,to bym alarmowała;)
Miętusio jest grzeczny,kochany,zjada z apetytem ta swają karmę,ale musi być zmieszana z puszeczką,bo inaczej samego suchego nie tknął:shake:.Puszeczki starczą mu na około 2 miesiące i po tym czasie trzeba by mu kupić nowe.Ale w czerwcu pójdziemy może na badanie krwi i zobaczymy jak tam się ma ten gupi mocznik;).

Posted

[quote name='martka1982']Miętusek ma już ogłoszenia:)
Super:)

A teraz 2 fotki,bardzo kiepskiej jakości,ale fajne;)

Ta rózowa kuleczka na brzuszku,to własnie przepuklina pępkowa.Nic groźnego,ale trzeba obserwować