Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonia66']Mmmmmmm...ajk miło...:)
Ciekawe jak nasza Renatka..??ONa ostatnio bardzo chyba zapracowana jest, bo mała ja widze na dogo..ale nie dziwie się..ma swoje-nasze niemałe stadko i przygotowuje Sheraton dla nowych nieszczesc:) Moge sobie tylko wyobrazic, jaki ma zapierdziel:):)
Trzymamy kciuki i czekamy na uroczyste otwarcie- znaczy na parapetówke;):):D ... no właśnie co z tą parapetówką :-)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
U Reni z Fifaczkiem sytuacja wygląda nietęgo i Kajtek daje jej w kośc..

Co..?? Z jakim Fifiaczkiem..??:( NAsz Kajetanek daje w kość..??:o Ja nic o tym nie wiem:(

Posted

[quote name='danka4u1']U Reni z Fifaczkiem sytuacja wygląda nietęgo i Kajtek daje jej w kośc.. Danusia rozszyfruj tego Fifaczka, bo może się ciotkom dziwnie kojarzyć:diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']Danusia rozszyfruj tego Fifaczka, bo może się ciotkom dziwnie kojarzyć:diabloti:Uuuuuuu..Marys wypiłą drina i sie zaczyna;);)
A mi wszystkie wypila Danus i nie moge coś załapać o co chodzi;):D:p Z czym Maryś może się kojarzyć fifaczek..:o??:D;P

Posted

marysia55 napisał(a):
to ja może dzisiaj już nie będę czytać co bym jednak mogła zasnąć. DOBRANOC :-(

Nie czytaj, nie czytaj, na pewno nie, przed snem...:(
DObranoc Maryś, nasz magnesiku:):)
NAjedzeni i napici mozemy spac i śnic aaaaaaaaaaaa...kotki dwa:):):)

Posted

Dzień doberek:)
Oto Mietusio po zabiegach fryzjerskich:)
Chłopak zachowywał sie cud miód.Był grzeczniutki,spokojny,pięknie stał podczas obcinania:loveu:

Posted

UUuuuu..no to teraz naszemu Miętusiowi będzie super:) na te upaly w sam raz:):)
Ale ma chyba łupież- co reniu?/Dobrze widze..??
Teraz juz bedzie latwij i lżej doprowadzic jego sierśc do ładu i składu:):)
Juznie moge sie doczekac widoku MIęcia na "gotowe":):)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Masakra!! Reniu, coś Ty zrobiła temu psu !!!:angryy::angryy::angryy:

Danuś,to dla jego dobra:)

gonia66 napisał(a):
UUuuuu..no to teraz naszemu Miętusiowi będzie super:) na te upaly w sam raz:):)
Ale ma chyba łupież- co reniu?/Dobrze widze..??
Teraz juz bedzie latwij i lżej doprowadzic jego sierśc do ładu i składu:):)
Juznie moge sie doczekac widoku MIęcia na "gotowe":):)

Tak Goniu,już pisałam wczesniej,że Mietusio ma łupież,ma tez lekkie wyłysienia i troszke blizn.Dopiero teraz to widać,jak ogolony jest prawie na zero.Doprowadzimy skóre do porzadku,sierśc odrośnie jeszcze piekniejsza i nasz chłopaczek bedzie rozchwytywany przez domki:)

Posted

No pewnie, że jest śliczny i dzielny, ze zniósł tak dzielnie tyle zabiegów wokół siebie.
Teraz spokojnego i....nieco lżejszego...snu dla dzielnego Miętolińskiego i jego też dzielnej Pani.

Posted

Dzięki Dziewczynki:):loveu:
A teraz pokażę Wam moją Mysię,która też wpadła pod ostrza maszynki:)Mój mąż jak przyszedł do domu to jej nie poznał,słowo:p
Przed obcięciem miała futro jak na sybir,skóry nie było widać,takie było gęste i wcale,ale to wcale nie dawała sie czesać:shake:...

Po obcięciu:cool3:

Posted

:angryy:Reniu, ja Cię podam, gdzie trzeba:angryy: :shake::angryy:...cha cha hi hi co Ty wyczyniasz z tymi psami?:evil_lol: Rzeczywiście pies nie do poznania:shake: :evil_lol: