Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możecie mi zarzucić, że jestem malkontentką, albo że nie powinnam zabierać głosu bo zrobiłam tylko jednorazową wpłatę, ale czy coś będzie z tego wyjazdu Miętuska do Renatki? :( Przecież on się nie może "płukać" w nieskończoność. Jako była właścicielka suni chorej na nerki wiem, że te wyniki potrafią być rewelacyjne w ciągu 3 dni, a za kolejne 3 dni znowu będą gorsze. To kiedy termin wyjazdu Miętuska? Przepraszam, że marudzę, ale już tyle bid z dogo nie doczekało tego swojego domku.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Możecie mi zarzucić, że jestem malkontentką, albo że nie powinnam zabierać głosu bo zrobiłam tylko jednorazową wpłatę, ale czy coś będzie z tego wyjazdu Miętuska do Renatki? :( Przecież on się nie może "płukać" w nieskończoność. Jako była właścicielka suni chorej na nerki wiem, że te wyniki potrafią być rewelacyjne w ciągu 3 dni, a za kolejne 3 dni znowu będą gorsze. To kiedy termin wyjazdu Miętuska? Przepraszam, że marudzę, ale już tyle bid z dogo nie doczekało tego swojego domku.
Wiem o czym piszesz...mam to samo...jednak, gdyby to chodzilo o inne schronisko, to moze bym się wsciekała..ale akurat schronisko w Koninie jest dla mnie ogdne zaufania i mam nadzieje, ze wiedzą, co robia...wolalabym zeby byl juz u Renatki..., to w ogole nie ulega dyskusjom i wątpliwosci, ale musi się chłopak wzmocnić- tak chyba nawet lepiej dla Reni..ja wierzę, że juz, lada dzień chłopaczke pojedzie do swojego domeczku...miejsce czeka, serduszko Renatki i jej rodzinki tez...i niby nie ma na co czekać...
Więc zaciskam piąstki i czekam na hasło: MIĘSTUSEK DO DOMKU:):):)

Posted

Gonia, ja nie znam tego schronu, ale wierzę, że jest ok. Tylko nie możemy tak zwlekać. Tak mi go szkoda jest. Jeśli trzeba Miętuska płukać podskórnie, a nie dożylnie, to Renatka chyba sobie poradzi. Na co czekać?? :(

Posted

Decyzja jest - Miętusek jedzie. Jeśli ma być strzyżony to jeszcze się to przedłuży, bo trzeba ustalić kiedy fryzjer ma wolne no i koleżanka musi zdecydować, w który dzień pasuje jej zawieźć go:)

Posted

martka1982 napisał(a):
Decyzja jest - Miętusek jedzie. Jeśli ma być strzyżony to jeszcze się to przedłuży, bo trzeba ustalić kiedy fryzjer ma wolne no i koleżanka musi zdecydować, w który dzień pasuje jej zawieźć go:)

Pod koniec maja jestem umówiona z fryzjerem,bo będę strzygła swoja osobistą sunię.Mysle,ze obciachałby Mietuska po rozsądnej cenie.jeżeli transport byłby wcześniej niz fryzjer,to Mietusek moze przyjechac i obetniemy go u mnie.Decyzja jednak jest Wasza:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Pod koniec maja jestem umówiona z fryzjerem,bo będę strzygła swoja osobistą sunię.Mysle,ze obciachałby Mietuska po rozsądnej cenie.jeżeli transport byłby wcześniej niz fryzjer,to Mietusek moze przyjechac i obetniemy go u mnie.Decyzja jednak jest Wasza:)

Jupi jupi, jupi!!!!!!!!!!!!:):):)Nie ma na co czekać..juz nie!!!!!!!!!Skoro jest decyzja, ze moze jechac, to pliiiiiiiiisssss..juz!!!!Juz!!!nawet dzisiaj:D
Nie czekajcie na żadnego fryzjera:)
MArtka- proszę- napisz , jaki jest stan finansów chłopaka:):)
AAaaa..juz widzę..obecnie Chłopak ma 699 zł w skarpecie, wiec nie jest źle:):)
MA na oplatę za maj(polowa miesiaca), na karmę i na transport z powodzeniem starczy...no i pewnie jeszcze kaska na karmę na nastepny miesiąc):)
Blagam..niechze juz jedzie Mietusio,...a jak jego wyniki, po tych płukankach???wiadomo cos??

Posted

marysia55 napisał(a):
Miętas pakuj manatki. Domek ważniejszy niż fryzjer :-) W razie czego to ci Renatka zrobi 'irokeza'

Nie...no MArysia przyprawiam mnie ostatnio o zawał...o tej porze na dogo..???:o
Ale to fajnie w zasadzie spotykac ziomali o każdej porze dnia i nocy:D

Posted

[quote name='gonia66']Nie...no MArysia przyprawiam mnie ostatnio o zawał...o tej porze na dogo..???:o
Ale to fajnie w zasadzie spotykac ziomali o każdej porze dnia i nocy:D chyba będę musiała się przed Tobą otworzyć żebyś tego zawału nie dostała, chociaż z drugiej strony jak się dowiesz dlaczego to może zasłabniesz z lekka ???

Posted

marysia55 napisał(a):
chyba będę musiała się przed Tobą otworzyć żebyś tego zawału nie dostała, chociaż z drugiej strony jak się dowiesz dlaczego to może zasłabniesz z lekka ???
Nie..no spoko...ja pedagog z zamiłowania jestem, wiec do otwierania przyzwyczajona:D WAl prosto z mostu;):D

Posted

no to mamy mały problem, bo fryzjer miał najbliższy termin w środę i Miętus został umówiony. Odmówić to żaden problem ale transportu teraz brak, a ja ani w ten ani w przyszły weekend nie mogę jechać.
Jedyna osoba, która przychodzi mi teraz do głowy to rubi18, która wiozła Moruska do Renaty. Napiszę do niej zaraz Pw, może będą mieli wolny ten weekend i zechcą przyjechać po małego.

Posted

martka1982 napisał(a):
no to mamy mały problem, bo fryzjer miał najbliższy termin w środę i Miętus został umówiony. Odmówić to żaden problem ale transportu teraz brak, a ja ani w ten ani w przyszły weekend nie mogę jechać.
Jedyna osoba, która przychodzi mi teraz do głowy to rubi18, która wiozła Moruska do Renaty. Napiszę do niej zaraz Pw, może będą mieli wolny ten weekend i zechcą przyjechać po małego.

Byłoby cuuuudownie!!:):) Pliiiiiiissssssssssssssss...niech się uda:):):)

Posted

martka1982 napisał(a):
Myślałam,że mam nr do chłopaka Rubi ale niestety nie mam, więc możemy tylko czekać aż wejdzie na dogo i odpisze
No to czekamy..czekamy:"))