Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani Prezes schroniska(chyba Pani Prezes).Niesamowicie ciepła kobieta z przemiłym głosem:)Opowiedziała mi co nieco o Mietusku,pytała sie o Moruska co u mnie jest z tego samego schroniska,Mietusek przyjedzie z lekami,puszeczkami i nastepna porcja puszeczek dojdzie pocztą.Co za schronisko,nie mam słów:loveu:
Rozmawiałam tez z dziewczynami co przywożą mi na hotelik kojcowy 2 psiaki z Warszawy w sobotę i mają sie skontaktowac z EwaMarta(co ma dać Miętuskowi 9 kilo suchej karmy dla nerkowców:loveu:).Także w sobote bedę miała tez tą karme dla Mietuska:)
Jak tylko Miętusiek do mnie dojedzie to dam znać:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani Prezes schroniska(chyba Pani Prezes).Niesamowicie ciepła kobieta z przemiłym głosem:)Opowiedziała mi co nieco o Mietusku,pytała sie o Moruska co u mnie jest z tego samego schroniska,Mietusek przyjedzie z lekami,puszeczkami i nastepna porcja puszeczek dojdzie pocztą.Co za schronisko,nie mam słów:loveu:
Rozmawiałam tez z dziewczynami co przywożą mi na hotelik kojcowy 2 psiaki z Warszawy w sobotę i mają sie skontaktowac z EwaMarta(co ma dać Miętuskowi 9 kilo suchej karmy dla nerkowców:loveu:).Także w sobote bedę miała tez tą karme dla Mietuska:)
Prawda Reniu, że ten schron moze uchodzic za wzorcowy??? JA juz kilkukrotnie miałam okazję miec przyjemnośc rozmowy z ta Panią i zawsze po rozmowie, czuję ciepło na serduszku:):) TAk dbają o psiaki, że aż dziw bierze..chociaz wiem, ze nie powinnismy się dziwic, to w świetle innych doswiadczen, taki schron , to "perełka":):)
To juz jutro???:):):)
Miętusiu!!!!!!!!!Kochanie Nasze...jeszcze chwilka i będziesz mega happy:):)..i my razem z Toba:D

Posted

Renata5 napisał(a):

Dziewczyny, pamiętajcie, że ja w piątek rano (10:00) wyjeżdżam na szkolenie za Warszawę. Możemy się umówić na odbiór do tego czasu. Ewentualnie muszę wcześniej wiedzieć, czy ktoś podjechałby w sobotę i wtedy mogę zostawić paczkę na konktretne nazwisko w swojej firmie na portierni. Dajcie mi jednak wcześniej znać, bo jak ktoś zadzwoni w piątek rano, to będzie za późno na umawianie się.
Zapraszam na Ursynów o każdej porze w zasadzie, bo tu mieszkam i pracuję poza piątkiem, sobotą i niedzielą, bo wybywam.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Dziewczyny, pamiętajcie, że ja w piątek rano (10:00) wyjeżdżam na szkolenie za Warszawę. Możemy się umówić na odbiór do tego czasu. Ewentualnie muszę wcześniej wiedzieć, czy ktoś podjechałby w sobotę i wtedy mogę zostawić paczkę na konktretne nazwisko w swojej firmie na portierni. Dajcie mi jednak wcześniej znać, bo jak ktoś zadzwoni w piątek rano, to będzie za późno na umawianie się.
Zapraszam na Ursynów o każdej porze w zasadzie, bo tu mieszkam i pracuję poza piątkiem, sobotą i niedzielą, bo wybywam.

Ewuniu podaj mi prosze swój adres na pw,prześlę dziewczynom.A miały sie z Tobą dzisiaj skontaktować,no:mad:;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Ewuniu podaj mi prosze swój adres na pw,prześlę dziewczynom.A miały sie z Tobą dzisiaj skontaktować,no:mad:;)

Pisała do mnie APSA, której odpisałam skąd można odebrać karmę i kiedy:-) Ja tylko przypominam:-) Mam telefon Apsy i podałam jej swój, więc chyba się złapiemy jakoś;-)

Posted

Renia to Ty jeszcze masz kojcowy hotelik?

Miętusku powodzenia!!!
Gdyby wszystkie schroniska były pod opieką takich wspaniałych oddanych osób jak Miętuskowe schronisko,
to te biedne psiaki nie odczuwały by aż swej bezdomności.....

Posted

Awit napisał(a):
Renia to Ty jeszcze masz kojcowy hotelik?

Jwst dopiero w trakcie wykańczania,ale te 2 psiaki mogą juz przyjechac:)
To bedzie w budynku obok domu,w kojcach bedzie tylko 7 psiaków,kazdy bedzie miał swój kojec i swoje posłanko i 2 wybiegi:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Jwst dopiero w trakcie wykańczania,ale te 2 psiaki mogą juz przyjechac:)
To bedzie w budynku obok domu,w kojcach bedzie tylko 7 psiaków,kazdy bedzie miał swój kojec i swoje posłanko i 2 wybiegi:)
Czekamy na uroczyste otwarcie i na foteczki:):):)

Posted

Renata5 napisał(a):
Kilka minut temu dzwonił do mnie pan,który wiezie Miętuska.Będą za 2 albo 2 i pół godzinki:)

martka1982 napisał(a):
Wchodzę,żeby obwieścić,że Miętus kilka minut po 8 odjechał spod schroniska,a tu Renatko, Ty już napisałaś,że masz wieści od kierowcy:)))
Kciuki za podróż!

O matusiu..........co za wieści:):):) Weszlam, zeby zapytac, o ktorej wyjeżdza, a tu juz pewnie u Renaci dooopkę wywala nasz Miętusio:):) NAreszcie ta chwila nadeszla:):):)
Ale cuuuuuuuuudownie!!!!!!!!!CZekamy na wiesci, choc przeczytam je dopiero po powrocie z pracy:):)

Posted

Super że Miętusek już w domku.
Nie płaciłam za maj, bo myślałam, że skoro płaciłam za kwiecień, a Miętus w kwietniu był w schronie te pieniądze przechodzą na maj. Nie wiedziałam, że tak trzeba płacić. Przepraszam, zaraz wyślę maj. Czyli ten kwiecień jak jest liczony? Jako zabezpieczenie na wszelki wypadek, bo juz nie wiem?