Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobranoc wszystkim psiakom Renatki.Jest to dobranoc hurtem, bo nie nadążam za stanem posiadania naszego PSIEGO ANIOŁA-----to komplement,gdyby były problemy z interpretacją. Przecież wiesz..,.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Renatko, podałam Kini Twoje namiary i wyśle Ci ten syrop dla Miętuska :)

Dziękuję bardzo:)
Dzisiaj będe miała prawdopodobnie aparat nówka sztuka,to porobie śliczne fotki,pewnie nadadzą sie do ogłoszeń:),bo z telefonu,to wychodzą,jakie wychodzą:shake:
Puszeczek było 30sztuk,także na jakiś czas starczy:)
W tym tygodniu chyba przyjdzie do nas fryzjer,to obciachamy malca:)

Danuś,a skąd wytrzasnęłaś takie cudo?:loveu:

Posted

Mała_czarna dostałam od Kini syropek dla Miętusia.dziękuję:)
Martuś spytaj sie wetki,co leczyła Miętusia,czy może on ten syropek brać.To jest LESPEWET,działa moczopędnie,podaje się go przy niewydolności nerek,skąpomoczu,cukrzycy,eliminuje składniki toksyczne z organizmu.miętusek bierze furosemid działający podobnie,więc żebyśmy nie przedobrzyły,bo nam sie chłopak odwodni w końcu jak bedzie tak sikał i sikał;).A może ten syropek jest lepszy i bezpieczniejszy niż furosemid?

Dzisiejsza Tusia(tak na niego mówię,a co:cool3:)

Posted

Sikamy:)

Z tyłu tez jest śliczny:)

Miętusek ma przepuklinę pępkową-nic groźnego,no ale ma i wyobraźcie sobie nasz chłopak ma tylko jedno jajeczko,wygląda na to,ze ma wnętrostwo

Posted

Pewne, że to jajko? Bo mój Atos też miał podejrzenie wnętrostwa, ale okazało się, że to jakiś ropień i trzeba było szybko operować - całe szczęście nie rozlał się do jamy brzusznej, bo by było jakieś zapalenie otrzewnej i po psie...

Posted

Jaki fajny siwy pychol! :) Wreszcie szczęsliwy!
Renatko, jesli chodzi o furosemid to powiem tylko tyle: niestety, ze szkoda dla psów, wielu wetów wali w psa ten furosemid bez sensu, to raz, i dwa, za długo. Na Dogo jest topik dla nerkowców, na którym kiesyś pisałam. Dziewczyny mają podobne zdanie - a właścicie to weci, u których pieski były leczone. W przeciwieństwie do furosemidu lespewet nie jest groźnym lekiem, bo to lek ziołowy.

Posted

No właśnie tez mi sie wydaje,że ten syropek będzie lepszy niż furosemid.
Paulinken,Mietusio ma tylko jedno jajeczko w mosznie,więc wydaje mi się,że to wnętrostwo,no chyba,ze urodził sie z jednym jajkiem,byłoby to lepszą opcją;)

Posted

paulinken napisał(a):
Jak ja mojego brałam, to już był po kastracji i mu taka kulka w pachwinie wyszła. Wet podejrzewał wnętrostwo, ale potem jednak ropień.

Jeszcze będę sprawdzała,czy czegoś nie czuć w pachwince,bo do tej pory jajeczko w pachwince się nie ujawniło.Pójdę też niedługo z Mietusiem do wetki,niech spojrzy na niego fachowym okiem i niech pomaca tu i tam:)

Posted

NO, jestem:multi::multi::multi: Najpierw brak netu, potem nie mogłam pisać- alwe to pewnie ja coś pokręciłam- teraz piszę, ale czy wyślę??? Czytam Was i cierpię, bo MILCZĘ, a tutaj tyle się dzieje.
Biegnę dalej, bo może dziś dobra passa i uda mi się " porozmawiać" z Wami i zajrzeć do moich psiaków.
Buziaki dla WSZYSTKICH,WSZYSTKICH....
Biegnę do mojego trzustkowca, bo i my przerabialiśmy parę dni temu KUPONCJOWE problemy- nieporównywalne przeżycia:evil_lol::evil_lol:- Renia coś o tym wie...Pa

Posted

[quote name='Renata5']Jeszcze będę sprawdzała,czy czegoś nie czuć w pachwince,bo do tej pory jajeczko w pachwince się nie ujawniło.Pójdę też niedługo z Mietusiem do wetki,niech spojrzy na niego fachowym okiem i niech pomaca tu i tam:) skoro wetka to kobieta, to wydaje mi się, że Miętoliński nie będzie miał nic przeciwko temu , żeby mu zaglądnęła gdzie trzeba i pomacała 'co nie co' :-)

Posted

marysia55 napisał(a):
skoro wetka to kobieta, to wydaje mi się, że Miętoliński nie będzie miał nic przeciwko temu , żeby mu zaglądnęła gdzie trzeba i pomacała 'co nie co' :-)
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::oops::oops::eviltong:
Nie ma Danusi, to ktoś Ci Maryś musi na plecach siedziec:D
ale masz chwilkę ulgi- uciekam pod prysznic":):)

Posted

gonia66 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::oops::oops::eviltong:
Nie ma Danusi, to ktoś Ci Maryś musi na plecach siedziec:D
ale masz chwilkę ulgi- uciekam pod prysznic":):)
no właśnie jakoś mi za lekko. Danusia wracaj i wskakuj na te moje plecy.
Witam Miętolińskiego w świąteczny dzień.

Posted

[quote name='marysia55']no właśnie jakoś mi za lekko. Danusia wracaj i wskakuj na te moje plecy.
Witam miętolińskiego w świąteczny dzień.
Wskoczyłam!!! A Miętoliński już pewnie śpi!!!

Posted

A tak może być, czy też ludziska uciekną ze strachu? Głaskanie i automasaż- lepiej nie -auto- na zakończenie pracowitego dnia.
Dla wszystkich spracowanych i ODWAŻNYCH :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mmmmmmm...ajk miło...:)
Ciekawe jak nasza Renatka..??ONa ostatnio bardzo chyba zapracowana jest, bo mała ja widze na dogo..ale nie dziwie się..ma swoje-nasze niemałe stadko i przygotowuje Sheraton dla nowych nieszczesc:) Moge sobie tylko wyobrazic, jaki ma zapierdziel:):)
Trzymamy kciuki i czekamy na uroczyste otwarcie- znaczy na parapetówke;):):D