Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
No to zrobiła się nam niezła międzywątkowa KUPA:mad::mad: naplecna- to od pleców-:angryy::angryy::angryy::angryy:

Danuśś...dobra KUPa nie jest zła:p...w kazdym razie lepsza taka, jak żadna;););):D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
cisza.....nie mamy niestety na razie transportu dla Miętusa

Czyli Mietusek przyjedzie do mnie juz pięknie ostrzyzony,bo fryzjer w srodę:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Maryś ma dzisiaj wolne,to lata od rana po wątkach:-D:loveu:
siem wyspałam, kawkę chlepczę do spółki z kotem i pokazuje mu moje ulubione wątki piesiowe :-)

Posted

[quote name='martka1982']cisza.....nie mamy niestety na razie transportu dla Miętusa

Założony jest wątek na transportowym?? Dobrze byłoby zmienić tytuł, np. na PILNIE POSZUKUJEMY TRANSPORTU, czy coś w ten deseń.

Posted

martka1982 napisał(a):
Znalazłam transport -Miętus pojedzie albo we wtorek albo w środę a w najgorszym wypadku w czwartek. W poniedziałek dostanę informację w który dzień jedzie:)

Jessssssooo..nie da się nic szybciej znaleźć..??JA juz mialam nadzieje, ze Miętusio u Reni...MArtka..jaka cena tego transportu..??Moze uda się cos znaleźć szybciej, niz w środe..(albo czwartek)...jeśli się nie uda- trudno, ale bardzo bym chciala...

Posted

Mam nadzieję,że transport będzie darmowy, bo jest przy okazji, ale może kierowca sobie równie dobrze zażądać jakiejś kwoty.
A znasz kogoś kto by mógł go zawieźć wcześniej?

Posted

martka1982 napisał(a):
Mam nadzieję,że transport będzie darmowy, bo jest przy okazji, ale może kierowca sobie równie dobrze zażądać jakiejś kwoty.
A znasz kogoś kto by mógł go zawieźć wcześniej?

Martusiu,w takim razie czekam na termin przyjazdu Miętusia:)

Posted

Pieniądze wysłane, ale martka1982, musisz się domyśleć, że to ode mnie, w pośpiechu nie wpisałam swojego nika i dla kogo.Sorki, czasem tak mam.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Syla napisał(a):
Pieniądze wysłane, ale martka1982, musisz się domyśleć, że to ode mnie, w pośpiechu nie wpisałam swojego nika i dla kogo.Sorki, czasem tak mam.Pozdrawiam serdecznie.

ok. domyślę się:) Nie Tobie jednej się to zdarza, więc czasem bawię się w detektywa:)

Posted

martka1982 napisał(a):
Miętus jedzie w środę. Wyjazd z Konina w godzinach 8-9 rano
AAAAa..no to jak w środę i jest możliwośc, ze za darmo, to czekamy cierpliwie i nic nie szukam:):) To w koncu jeszcze w zasadzie tylko jeden dzień:):) <jupi>:):):):D

Posted

Odliczamy godziny, pakujemy Mietuska a ja jeszcze dodatkowo przekaże radosną wieśc:)
Od kolegi, ktory pojechal od Renatki do DS- Edusia-dzieki kochanym cioteczkom- darczyńcom- MIętusek dostał w spadku az 140 zł:):) Przyda się chłopakowi na pewno niebawem i oby jak najszybciej:):):)