lady_lina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 biedna sunia..co za nieodpowiedzialny babsztyl :angryy: naobiecywac mieszkanie a zrobic cos takiego :( mam nadzieje ze z sunia wszystko ok.. Quote
lady_lina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 biedna sunia..co za nieodpowiedzialny babsztyl :angryy: naobiecywac mieszkanie a zrobic cos takiego :( mam nadzieje ze z sunia wszystko ok.. Quote
lady_lina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Przepraszam, ale zacią mi sie Internet i dodałam posta wiecej razy :oops: Quote
Kryska Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Niestety - ludzie są bardzo nieodpowiedzialni. Chcieli z własnej woli zabrać psa, od 10 dni tam przyjeżdżali, oswajali sunię. A na koniec tak okropnie się zachowali. :mad: :mad: A najgorsze jest to, że po suni już widać bezdomność. Już nie jest taka ładna, bialutka. :placz: :placz: Co robić dalej???? Quote
modliszka84 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 no to wykrakałam...:placz: boze ludzie niektorzy to sa nienormalni do cholery! :angryy: Quote
Kryska Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Dobrze, że udało się jej wrócić. Co to by było gdyby zginęła.... :placz: :placz: Quote
konisia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 A co powiedzieli na uspr5awiedliwienie dlaczego sunia nie moze byc w mieszkaniu? Quote
Kryska Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Nie chcą jej do niczego zmuszać i jej stresować. Niby, że tacy litościwi i współczujący.... :angryy: :angryy: Quote
lady_lina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Kryska napisał(a):Nie chcą jej do niczego zmuszać i jej stresować. A buda i lancuch niby nie sa stresujące? :placz: Quote
gamoń Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Nie, no cos Ty:razz: byli humanitarni nie było mowy o łańcuchu:mad: ,tylko o budzie do której włozyli kocyk. Jednak pierwszy raz rozmawiajac ze mna na działkach wspominali o poduszeczkach w mieszkaniu.pewno zniecheciło ich to ze sunia nie jest zółwiem ,który ucieka ale pomału i nie dawała sie trzymac od razu na kolankach:roll: Jak kłopoty to juz inaczej ludzie reaguja.Myslac najbardziej o sobie a nie o stworzeniu. No cóz:shake: :shake: Quote
lady_lina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 I tak skonczyło sie lepiej niz mogło sie skonczyc - sunieczka wrociła :) Quote
gamoń Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ogromnie sie ciesze że nic jej sie nie stalo i sunia wróciła.:multi: Jest super madra.:lol: :lol: :lol: Jednak nastepny problem tkwi w tym iz nie wiadomo kiedy moze miec cieczke.Na działkach jest 2 miesiace.Jak bedzie pachniała psiaki ze schroniska które sa 10 m dalej beda sie zrywały ,przeskakiwały przez siatke (moga sie pokaleczyc ) i ja pokryja . O ile im sie nie uda to zawsze ,jakis ucieknie z Palucha ,poniewaz co tydzień jakis zwiewa i co wtedy? Bedzie juz nie jedno białe cudo ale wiele ......:shake: :shake: :shake: . Quote
lady_lina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 gamoń napisał(a): Bedzie juz nie jedno białe cudo ale wiele ......:shake: :shake: :shake: . wtedy byłoby niewesoło..moze jakies tabletki antykoncepcyjne dla psów? Quote
iwonamaj Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy- myślałam,że im bardzo zależy na suni.Straszne :-( Quote
erka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Po prostu nie ma słów na tą ludzką głupotę :angryy: :angryy: :angryy: Nie dajcie za wygraną, nie zostaiajcie jej na tej działce. Dla takiej ślicznej suni z pewnościa znajdzie sie jakis odpowiedzialny opiekun. Quote
zuziaM Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ona jest sliczna :loveu: . Musi sie znalezc chetny. Takie ladne psiaki nie sa dlugo smotne. Quote
lady_lina Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 zuziaM napisał(a):Musi sie znalezc chetny. Znajdzie sie !! :) Musi. Quote
Kryska Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Domek może się znajdzie. Ale będa trudności ze złapaniem jej - straciła zaufanie do obcych ludzi. :-( :-( Ale szukamy, szukamy.... Dla jej dobra musi mieć domek. :-( :-( Quote
jolap. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Kryska napisał(a):Domek może się znajdzie. Ale będa trudności ze złapaniem jej - straciła zaufanie do obcych ludzi. :-( :-( Najlepiej byłoby zastosować klatkę - łapkę. Quote
Kryska Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Jak będzie domek (oby dobry tym razem) to na pewno poruszymy niebo i ziemię żeby ją złapać.... Żeby tylko ten domek się znalazł.... :mad: :mad: Quote
wanda szostek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Białe cudo może mieć dobry i odpowiedzialny dom, bo bardzo się spodobała, ale jak ją złapać? Quote
lady_lina Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='wanda szostek']Białe cudo może mieć dobry i odpowiedzialny dom, bo bardzo się spodobała, ale jak ją złapać? Hm moze by ja zwabic jakims smakołykiem.,....i cap? :lol: Musi sie udac, ja nie mam zadnego pomysłu na złapanie poza zwabieniem jej czymś..:roll: Quote
Recommended Posts