Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety - ludzie są bardzo nieodpowiedzialni. Chcieli z własnej woli zabrać psa, od 10 dni tam przyjeżdżali, oswajali sunię. A na koniec tak okropnie się zachowali.
:mad: :mad:

A najgorsze jest to, że po suni już widać bezdomność. Już nie jest taka ładna, bialutka.
:placz: :placz:

Co robić dalej????

Posted

Nie, no cos Ty:razz: byli humanitarni nie było mowy o łańcuchu:mad: ,tylko o budzie do której włozyli kocyk. Jednak pierwszy raz rozmawiajac ze mna na działkach wspominali o poduszeczkach w mieszkaniu.pewno zniecheciło ich to ze sunia nie jest zółwiem ,który ucieka ale pomału i nie dawała sie trzymac od razu na kolankach:roll:
Jak kłopoty to juz inaczej ludzie reaguja.Myslac najbardziej o sobie a nie o stworzeniu.
No cóz:shake: :shake:

Posted

Ogromnie sie ciesze że nic jej sie nie stalo i sunia wróciła.:multi: Jest super madra.:lol: :lol: :lol:
Jednak nastepny problem tkwi w tym iz nie wiadomo kiedy moze miec cieczke.Na działkach jest 2 miesiace.Jak bedzie pachniała psiaki ze schroniska które sa 10 m dalej beda sie zrywały ,przeskakiwały przez siatke (moga sie pokaleczyc ) i ja pokryja .
O ile im sie nie uda to zawsze ,jakis ucieknie z Palucha ,poniewaz co tydzień jakis zwiewa i co wtedy?
Bedzie juz nie jedno białe cudo ale wiele ......:shake: :shake: :shake: .

Posted

Po prostu nie ma słów na tą ludzką głupotę :angryy: :angryy: :angryy:
Nie dajcie za wygraną, nie zostaiajcie jej na tej działce. Dla takiej ślicznej suni z pewnościa znajdzie sie jakis odpowiedzialny opiekun.

Posted

Domek może się znajdzie. Ale będa trudności ze złapaniem jej - straciła zaufanie do obcych ludzi. :-( :-(

Ale szukamy, szukamy.... Dla jej dobra musi mieć domek. :-( :-(

Posted

Kryska napisał(a):
Domek może się znajdzie. Ale będa trudności ze złapaniem jej - straciła zaufanie do obcych ludzi. :-( :-(

Najlepiej byłoby zastosować klatkę - łapkę.

Posted

Jak będzie domek (oby dobry tym razem) to na pewno poruszymy niebo i ziemię żeby ją złapać.... Żeby tylko ten domek się znalazł.... :mad: :mad:

Posted

[quote name='wanda szostek']Białe cudo może mieć dobry i odpowiedzialny dom, bo bardzo się spodobała, ale jak ją złapać?
Hm moze by ja zwabic jakims smakołykiem.,....i cap? :lol:
Musi sie udac, ja nie mam zadnego pomysłu na złapanie poza zwabieniem jej czymś..:roll: