iwonamaj Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 panienka czy kawaler to i tak białe cudo, ale w tej sytuacji to chyba gorzej że panienka, bo co będzie jak dostanie cieczkę? Quote
Kryska Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Podobno to panienka - tak mówi pani która go (ją) dokarmia. My nie mogłyśmy sprawdzić bo jest płochliwy(a) i puchaty(a). Ale cudny(a) jest faktycznie. :loveu: :loveu: I do wzięcia!!!! Quote
iwonamaj Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ech, gdyby nie to, że mam już dwie niuńki, białe cudo już byłoby moje. A tak mogę tylko pilnować żeby nie spadało za daleko... Quote
Kryska Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Na tych zdjęciach tego nie widać ale psina jest niewielka. Bo to, że piękna to każdy widzi. Quote
iwonamaj Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 A może Allegro? Kto może ją (go?) wstawić? Ale chyba dobrze byłoby znać płeć. Quote
Kryska Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Psina nie daje do siebie podejść na bliską odległość. Chyba trzeba uwierzyć tej pani, która ją karmi. Quote
iwonamaj Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Białe cudeńko truchcikiem do góry! A może Allegro? Są przecież takie ładne zdjęcia... Quote
Kryska Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Jeśli ktoś może wstawić to bardzo proszę. Psiaczek musi znaleźć domek!!!! :Help_2: :modla: Quote
modliszka84 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 To ja moge ją/go wstawic na allegro...Tylko prosze o chwile cierpliwosci, zanim spłodze jakis tekst...No chyba ze mi ktos pomoze....:cool3: I jaki kontakt mam podac i inne dane? prosze o priv w takim razie. Quote
modliszka84 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=90407143 Quote
Kryska Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Modliszka84!!!!!! Złota jesteś!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
iwonamaj Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ja też bardzo się cieszę i wierzę w allegro. Właśnie dzięki Allegro wczoraj do domu pojechał psiak z mojego wątku.A sunia jest cudna i spać mi nie daje myśl o niej... Quote
gamoń Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Juz jest odzew w allegro.:lol: Trzymamy kciuki do soboty!!!!! Quote
iwonamaj Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Wiedziałam, będzie dobrze. Bo to cudo jest przecudne. Quote
modliszka84 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 to cudownie! ale nikt nie obserwuje narazie...:shake: Quote
gamoń Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzwoniła tylko jedbna Pani z allegro .Mamy zobaczyc sie w sobote na działkach aby spojrzała na cudeńko i zadecydowała na 100% czy psiaczek bedzie miał u niej domek. Jednak nie bardzo wiem jak rozwiazac problem zlapania psiny? Macie jakies pomysły on nie daje sie pogłaskac. Quote
modliszka84 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 może umów sie jakoś z tą kobieta która dokarmia psa. Może do niej podejdzie i wtedy ona by ją złapała jakoś....:roll: Quote
gamoń Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Pani Marzena potwierdziła chec adopcji psiaka .Mówiła ,ze nie moze sie doczekac aby zamieszkał z nia w domku.W sobote bedzie spotkanie .Pani popatrzy sobie na psiaczka bedac na działkach .Potem ta trudniejsza rzecz-Złapanie go.Czyli podamy proszki na uspokojenie i wówczas postaramy sie go złapac .Inaczej bedzie to niemożliwe. Trzymajcie kciuki za udana akcje i za domek:lol: Quote
modliszka84 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 :thumbs: ale super... trzymam kciuki zeby sie udało, bo jak sie uda to bedzie to mój pierwszy allegrowy sukces (co prawda tylko bardzo pośredni bo ja tu daleko, ale zawsze cos...:razz: ) Quote
iwonamaj Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Trzymam kciuki i od początku kibicuję ślicznocie- strasznie mnie ujęłą.I wierzę w Allegro. Quote
iwonamaj Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 To już pojutrze- trzymamy kcuki i 8 łap za białe cudo. Quote
Recommended Posts