Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno to panienka - tak mówi pani która go (ją) dokarmia. My nie mogłyśmy sprawdzić bo jest płochliwy(a) i puchaty(a). Ale cudny(a) jest faktycznie. :loveu: :loveu: I do wzięcia!!!!

Posted

To ja moge ją/go wstawic na allegro...Tylko prosze o chwile cierpliwosci, zanim spłodze jakis tekst...No chyba ze mi ktos pomoze....:cool3:

I jaki kontakt mam podac i inne dane? prosze o priv w takim razie.

Posted

Modliszka84!!!!!! Złota jesteś!!!!!!
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

Ja też bardzo się cieszę i wierzę w allegro. Właśnie dzięki Allegro wczoraj do domu pojechał psiak z mojego wątku.A sunia jest cudna i spać mi nie daje myśl o niej...

Posted

Dzwoniła tylko jedbna Pani z allegro .Mamy zobaczyc sie w sobote na działkach aby spojrzała na cudeńko i zadecydowała na 100% czy psiaczek bedzie miał u niej domek.
Jednak nie bardzo wiem jak rozwiazac problem zlapania psiny?
Macie jakies pomysły on nie daje sie pogłaskac.

Posted

Pani Marzena potwierdziła chec adopcji psiaka .Mówiła ,ze nie moze sie doczekac aby zamieszkał z nia w domku.W sobote bedzie spotkanie .Pani popatrzy sobie na psiaczka bedac na działkach .Potem ta trudniejsza rzecz-Złapanie go.Czyli podamy proszki na uspokojenie i wówczas postaramy sie go złapac .Inaczej bedzie to niemożliwe.
Trzymajcie kciuki za udana akcje i za domek:lol: