Kryska Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 SUNIA JUZ RAZ URODZIŁA >SZCZENIAKI ZABRAŁAM I ZNALAZŁAM DOM> JEDNAK ZNOWU JEST W CIĄZY I NA ZIMĘ NA DZIAŁKACH ONA WRAZ M MALEŃSTWAMI NIE PRZETRWAJĄ>MUSZE JĄ ZŁAPAĆ I KONIECZNIE JAK NAJPILNIEJ WYSTERYLIZOWAĆ>CZYTAJCIE KOŃCOWE STRONY!!!!!!!! Na działkach, w Warszawie, mieszka to piękne psiątko. :loveu: Chyba facecik. Śliczny, kudłaty i dość szczekliwy. :loveu: Niestety trochę przestraszony. Warto byłoby postarać sie dla niego o domek. Na działakach on się zmarnuje. :-( :-( Quote
andzia69 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Śliczny psiak!!!!:loveu::loveu::loveu: Komu białaska????? Quote
gamoń Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Historia psiaka jest bardzo smutna i skomplikowana. Działki granicza ze schroniskiem na Paluchu.Miesiac temu psiak albo nawiał ze schroniska albo go ktos podrzucił jak furtka była nie zamknieta:shake: .Nie to jest teraz istotne jak sie tam znalazł ale jak mu pomóc.:roll: Psiak przytulił sie do suni ,która ma swoja bude i tam mieszka -właśnie na działkach(sunia przygarnieta przez działkowiczke) .Nie wiem czy ona pozwala mu spac w budzie -mam nadzieje że tak .Jednak ze wzgledu na bezpieczeństwo psiaka nalezałoby go zabrac.:shake: Na dzialki stale uciekaja psiaki ze schroniska o ile trafi na agresywnego i wygłodniałego psiaka -to zginie. Małe-cudo bedzie broniło terytorium na krórym sie osiedlił zas nowy przybysz moze go zagryźc. Z moich sobotnich obserwacju wynika -piesio pilnuje juz terenu .Jest troche lekliwy ,lecz do jedzenia raczej podejdzie. Na obcych szczeka. Pani pewno go karmi jak przychodzi do suni.No i niestety na tych działkach przebywa ZŁY człowiek ,który truje zwierzeta. Doswiadczył tego już mały psiaczek lisek + i mój Misio-Tułacz,jednak był silniejszy i przezył ,jednak mnóstwo kotów i nastepne 3 psy -zostały zamordowane. Kto moze dac domek tymczasowy Białasko-bezowemu.:roll: PILNE Quote
gamoń Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Podnosze -To jest priorytet.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kryska Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Pięknego białaska nikt nie chce?????? Ludzie, nie wierzę!!!!!! Quote
gamoń Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Macie jakieś pomysły? Trzeba go z tamtąd zabrac. Terazjak zrobi się cieplej zagrażają mu ludzie. Już 5 psów zostało tam otrutych :angryy: Quote
iwonamaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Cudo absolutne.Jak on przetrzymał zimę? Quote
iwonamaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Cudo malutkie- wygląda jak brat mojej Mikusi, wracaj na pierwszą stronę- niemożliwe żeby nikt cie jeszcze nie chciał zabrać do domku... Quote
irma Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 mam pomysł zabrać do domu wykąpać wyczesać odkarmić wyleczyć jeśli trzeba zaszczepić ochipować i ZNALEŹĆ DOMEK pomysł fajny i szkoda, ze nie mogę jej zabrać chyba, że ją ktoś do mnie dowiezie ? Quote
moon_light Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 irma pomysl wspanialy ! moze na wątku transportowym napisz? Quote
gamoń Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Hop do góry. W sobotę znowu się spotkamy. Tylko czy będziesz tam jeszcze? Quote
wanda szostek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 magda13 napisał(a):za domek, żeby sie szybko znalazł :thumbs: Szkoda żeby jemu coś się stało. Popieram i też trzymam kciuki Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Sliczny Białasek... cudo! taki akurat do tulenia!podnosze! Quote
wanda szostek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 irma napisał(a):mam pomysł zabrać do domu wykąpać wyczesać odkarmić wyleczyć jeśli trzeba zaszczepić ochipować i ZNALEŹĆ DOMEK pomysł fajny i szkoda, ze nie mogę jej zabrać chyba, że ją ktoś do mnie dowiezie ? Tak właśnie trzeba zrobić, Do mnie też daleko i w tej chwili mam Miśka z Lublina. Quote
iwonamaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Cudo jesteś i spędzasz mi sen z powiek- a ja nic zrobić nie mogę... :-( Quote
Kryska Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Podobno to panienka jest a nie kawaler. Ależ ja mam talent do określania płci u psów. :evil_lol: :-o :evil_lol: :-o A to zdjęcia z dnia dzisiejszego. Quote
Recommended Posts