Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SUNIA JUZ RAZ URODZIŁA >SZCZENIAKI ZABRAŁAM I ZNALAZŁAM DOM>
JEDNAK ZNOWU JEST W CIĄZY I NA ZIMĘ NA DZIAŁKACH ONA WRAZ M MALEŃSTWAMI NIE PRZETRWAJĄ>MUSZE JĄ ZŁAPAĆ I KONIECZNIE JAK NAJPILNIEJ WYSTERYLIZOWAĆ>CZYTAJCIE KOŃCOWE STRONY!!!!!!!!

Na działkach, w Warszawie, mieszka to piękne psiątko. :loveu: Chyba facecik. Śliczny, kudłaty i dość szczekliwy. :loveu: Niestety trochę przestraszony.
Warto byłoby postarać sie dla niego o domek. Na działakach on się zmarnuje. :-( :-(

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Historia psiaka jest bardzo smutna i skomplikowana.
Działki granicza ze schroniskiem na Paluchu.Miesiac temu psiak albo nawiał ze schroniska albo go ktos podrzucił jak furtka była nie zamknieta:shake: .Nie to jest teraz istotne jak sie tam znalazł ale jak mu pomóc.:roll:
Psiak przytulił sie do suni ,która ma swoja bude i tam mieszka -właśnie na działkach(sunia przygarnieta przez działkowiczke) .Nie wiem czy ona pozwala mu spac w budzie -mam nadzieje że tak .Jednak ze wzgledu na bezpieczeństwo psiaka nalezałoby go zabrac.:shake:
Na dzialki stale uciekaja psiaki ze schroniska o ile trafi na agresywnego i wygłodniałego psiaka -to zginie. Małe-cudo bedzie broniło terytorium na krórym sie osiedlił zas nowy przybysz moze go zagryźc.
Z moich sobotnich obserwacju wynika -piesio pilnuje juz terenu .Jest troche lekliwy ,lecz do jedzenia raczej podejdzie.
Na obcych szczeka.
Pani pewno go karmi jak przychodzi do suni.No i niestety na tych działkach przebywa ZŁY człowiek ,który truje zwierzeta.
Doswiadczył tego już mały psiaczek lisek + i mój Misio-Tułacz,jednak był silniejszy i przezył ,jednak mnóstwo kotów i nastepne 3 psy -zostały zamordowane.
Kto moze dac domek tymczasowy Białasko-bezowemu.:roll:
PILNE

Posted

mam pomysł
zabrać do domu
wykąpać
wyczesać
odkarmić
wyleczyć jeśli trzeba
zaszczepić
ochipować
i ZNALEŹĆ DOMEK

pomysł fajny i szkoda, ze nie mogę jej zabrać
chyba, że ją ktoś do mnie dowiezie ?

Posted

irma napisał(a):
mam pomysł
zabrać do domu
wykąpać
wyczesać
odkarmić
wyleczyć jeśli trzeba
zaszczepić
ochipować
i ZNALEŹĆ DOMEK

pomysł fajny i szkoda, ze nie mogę jej zabrać
chyba, że ją ktoś do mnie dowiezie ?

Tak właśnie trzeba zrobić, Do mnie też daleko i w tej chwili mam Miśka z Lublina.

Posted

Podobno to panienka jest a nie kawaler. Ależ ja mam talent do określania płci u psów. :evil_lol: :-o :evil_lol: :-o

A to zdjęcia z dnia dzisiejszego.