Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paweł pisał na początku wątku, że był już u dr. Garncarza. Może więc warto zadzwonić do schroniska, może tam są jakieś wiadomości od dr. ?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No proszę, to i domek się może szykuje;)
Dla mnie nie jest dziwne, że Ruduś taki przebojowy:), mój sąsiad rok temu znalazł ślepaczka (tzn. jego żona zgarnęła ze środka drogi) i chłopak sobie radzi rewelacyjnie.

Posted

Grzebię się w rozliczeniach, bo mam podejrzanie za dużo pieniędzy na koncie - wydrukowałam sobie zestawienie wszystkich wpłat od samego początku i sprawdzam, czy czegoś nie przeoczyłam.

Zapłaciłam za:

hotelowanie u Donki
transport
i hotelowanie u Yumanji do końca lipca. Na dniach zapłacę za sierpień.

doszło kilka wpłat - wszystko niebawem uwzględnie w rozliczeniu.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Grzebię się w rozliczeniach, bo mam podejrzanie za dużo pieniędzy na koncie - wydrukowałam sobie zestawienie wszystkich wpłat od samego początku i sprawdzam, czy czegoś nie przeoczyłam.

Zapłaciłam za:

hotelowanie u Donki
transport

Nadwyżki mile widziane dobrze, że debetu nie masz

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Grzebię się w rozliczeniach, bo mam podejrzanie za dużo pieniędzy na koncie - wydrukowałam sobie zestawienie wszystkich wpłat od samego początku i sprawdzam, czy czegoś nie przeoczyłam.

Zapłaciłam za:

hotelowanie u Donki
transport

Dzięki Małgosiu :loveu:
Już wróciłem i ja - oj ciężko było bez neta, ale za to dzwoniłem i powiem Wam że strasznie to lubię- rozmowy dają dużo takiego dogomaniackiego ciepła:loveu:

Przewiezienie chłopaków przeciągnęło się prawie o tydzień, tak więc prosiłem papatkiole o czujność i jumanji o sygnał do transportu.
Prosiłem też Donkę5 i papatkiole że Małgosiu już Ty wyrównasz dla nich opłaty bo wracasz na Dogo po 21.07, zgodzili się za co też dziękuję:)

Donka dzięki za hotelikowanie chłopaków:loveu:
i będziemy o Tobie pamiętać na przyszłość:);)

Jumanji ja myślę żeby zrobić Rudusiowi te badania za 50 zł i konsultację u Dr Garncarza - ale proszę Małgosię o akceptację jako Szefa;);)

Pięknie pozdrawiam:):)

Posted

ale rzeczywiście mi się też coś przypomina, że na samym początku było wspominane, że Ruduś był na konsultacji...
Może w schronisku mają wyniki?
Oczywiście nigdy nie zaszkodzi sprawdzić wszystko 2 razy :)

Posted

Oczywiście Rudusiowi się konsultacja u Dr Garncarza należy, no chyba że rzeczywiście był już u niego i p doktor powiedział, że sprawa beznadziejna.
Badania nie podlegają dyskusji - musimy koniecznie wiedzieć, w jakim stanie są nasze psiaki.
Trzeba też pomyśleć o zabezpieczeniu przed pchłami i kleszczami. Co prawda na fakturach z poprzedniego hoteliku takie pozycje zawsze były (aż się zastanawiałam czy nie przesadnie przypadkiem), jednak nie mamy nawet książeczek zdrowia z wpisem na ten temat, a wiarygodność hoteliku to dla mnie kwestia dskusyjna... krótko mówiąc lepiej chuchać na zimne i chłopaków potraktować kiltixem czy frontlinem. Mam nadzieję, że wszyscy się ze mną zgadzają...

Posted

witam
zostałam poproszona telefonicznie prze yumanji żeby przekazać że dzisiaj nie ma dostępu do internetu bo była u niej burza /tak jak u mnie zresztą/ , a ma internet bezprzewodowy i czeka na naprawę usterki ...
... prosiła mnie o przekazanie tej wiadomości bo miała dziś kontaktować się z Dzika_Figa poprzez skype...
pozdrawiam przy okazji ...

Posted

Dziękuję bardzo za informację.
Wiem, że u Yumanji ciężko z łącznością - przez telefon jej wcale nie słyszę, stąd ten skype...
No nic, poczekamy cierpliwie aż internet będzie

Posted

Zainstaluje dzisiaj tego skype,pogadam wtedy na spokojnie z Dzika Figa,mam nadzieje,a na razie wdrazam w obowiazki mojego starszego syna,ktory wrocil z wakacji.Wlasnie poszedl na spacer z Lapsem
i Rudusiem.

Posted

yumanji napisał(a):
Zainstaluje dzisiaj tego skype,pogadam wtedy na spokojnie z Dzika Figa,mam nadzieje,a na razie wdrazam w obowiazki mojego starszego syna,ktory wrocil z wakacji.Wlasnie poszedl na spacer z Lapsem
i Rudusiem.

Dobry początek ;-)

Posted

No tez mam nadzieję, że wreszcie mi się uda z Yumanji pogadać. Troszkę zaniedbuje chłopaków, przepraszam, ale to przez to, że przez jakiś czas siedziałam na ich wątkach po kilkanaście godzin dziennnie i cały czas myślałam tylko o nich - muszę psychicznie odpocząć