gazzy Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Paweł pisał na początku wątku, że był już u dr. Garncarza. Może więc warto zadzwonić do schroniska, może tam są jakieś wiadomości od dr. ? Quote
mmd Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 No proszę, to i domek się może szykuje;) Dla mnie nie jest dziwne, że Ruduś taki przebojowy:), mój sąsiad rok temu znalazł ślepaczka (tzn. jego żona zgarnęła ze środka drogi) i chłopak sobie radzi rewelacyjnie. Quote
Dzika_Figa Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Grzebię się w rozliczeniach, bo mam podejrzanie za dużo pieniędzy na koncie - wydrukowałam sobie zestawienie wszystkich wpłat od samego początku i sprawdzam, czy czegoś nie przeoczyłam. Zapłaciłam za: hotelowanie u Donki transport i hotelowanie u Yumanji do końca lipca. Na dniach zapłacę za sierpień. doszło kilka wpłat - wszystko niebawem uwzględnie w rozliczeniu. Quote
ketunia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Pani niestety zrezygnowała... To nie był domek dla Rudusia. Quote
Sylwia M. Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Grzebię się w rozliczeniach, bo mam podejrzanie za dużo pieniędzy na koncie - wydrukowałam sobie zestawienie wszystkich wpłat od samego początku i sprawdzam, czy czegoś nie przeoczyłam. Zapłaciłam za: hotelowanie u Donki transport i hotelowanie u Yumanji do końca lipca. Na dniach zapłacę za sierpień. doszło kilka wpłat - wszystko niebawem uwzględnie w rozliczeniu. Nadwyżki mile widziane dobrze, że debetu nie masz Quote
wojtuś Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Grzebię się w rozliczeniach, bo mam podejrzanie za dużo pieniędzy na koncie - wydrukowałam sobie zestawienie wszystkich wpłat od samego początku i sprawdzam, czy czegoś nie przeoczyłam. Zapłaciłam za: hotelowanie u Donki transport i hotelowanie u Yumanji do końca lipca. Na dniach zapłacę za sierpień. doszło kilka wpłat - wszystko niebawem uwzględnie w rozliczeniu. Dzięki Małgosiu :loveu: Już wróciłem i ja - oj ciężko było bez neta, ale za to dzwoniłem i powiem Wam że strasznie to lubię- rozmowy dają dużo takiego dogomaniackiego ciepła:loveu: Przewiezienie chłopaków przeciągnęło się prawie o tydzień, tak więc prosiłem papatkiole o czujność i jumanji o sygnał do transportu. Prosiłem też Donkę5 i papatkiole że Małgosiu już Ty wyrównasz dla nich opłaty bo wracasz na Dogo po 21.07, zgodzili się za co też dziękuję:) Donka dzięki za hotelikowanie chłopaków:loveu: i będziemy o Tobie pamiętać na przyszłość:);) Jumanji ja myślę żeby zrobić Rudusiowi te badania za 50 zł i konsultację u Dr Garncarza - ale proszę Małgosię o akceptację jako Szefa;);) Pięknie pozdrawiam:):) Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ale rzeczywiście mi się też coś przypomina, że na samym początku było wspominane, że Ruduś był na konsultacji... Może w schronisku mają wyniki? Oczywiście nigdy nie zaszkodzi sprawdzić wszystko 2 razy :) Quote
Dzika_Figa Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Oczywiście Rudusiowi się konsultacja u Dr Garncarza należy, no chyba że rzeczywiście był już u niego i p doktor powiedział, że sprawa beznadziejna. Badania nie podlegają dyskusji - musimy koniecznie wiedzieć, w jakim stanie są nasze psiaki. Trzeba też pomyśleć o zabezpieczeniu przed pchłami i kleszczami. Co prawda na fakturach z poprzedniego hoteliku takie pozycje zawsze były (aż się zastanawiałam czy nie przesadnie przypadkiem), jednak nie mamy nawet książeczek zdrowia z wpisem na ten temat, a wiarygodność hoteliku to dla mnie kwestia dskusyjna... krótko mówiąc lepiej chuchać na zimne i chłopaków potraktować kiltixem czy frontlinem. Mam nadzieję, że wszyscy się ze mną zgadzają... Quote
_Goldenek2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Oczywiście. Masz całkowitą rację. Nie sztuka wyciągnąć psiaka ze schronu. Ciągle powtarzam, że dobre serce to za mało.... Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 oj tak - oprócz dobrego serca trzeba mieć twardą d...ę. Figo - zgadzam się z Tobą w pełni. Tylko kasy na to wszystko potrzeba... Quote
Dzika_Figa Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Uzupełniłam rozliczenie. Dziękujemy za wszystkie wpłaty! Quote
Emigrantka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 MOje pare groszy na chlopaka bedzie po 10-tym zaraz... Trzymaj sie przystojniaku :) Quote
Dzika_Figa Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Dzisiaj mam rozmawiać z yumanji, to Wam zdam relację. Quote
kama210 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 witam zostałam poproszona telefonicznie prze yumanji żeby przekazać że dzisiaj nie ma dostępu do internetu bo była u niej burza /tak jak u mnie zresztą/ , a ma internet bezprzewodowy i czeka na naprawę usterki ... ... prosiła mnie o przekazanie tej wiadomości bo miała dziś kontaktować się z Dzika_Figa poprzez skype... pozdrawiam przy okazji ... Quote
Dzika_Figa Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Dziękuję bardzo za informację. Wiem, że u Yumanji ciężko z łącznością - przez telefon jej wcale nie słyszę, stąd ten skype... No nic, poczekamy cierpliwie aż internet będzie Quote
Dzika_Figa Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Serdecznie wszystkich zapraszam do głosowania na najlepsze zdjęcie w bazarku fotograficznym. http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-)/page42 Oczywiście nie chcę wywierać żadnej presji, ale delikatnie sugeruję, że zdjęcie nr 61 ( autorstwa Florentynki, która zupełnie przypadkowo jest moją siostrą) jest warte uwagi ;-) Quote
Ra_dunia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 :) oczywiście żadnej presji... ;) Sierpniowa deklaracja ode mnie poszła :) Quote
yumanji Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zainstaluje dzisiaj tego skype,pogadam wtedy na spokojnie z Dzika Figa,mam nadzieje,a na razie wdrazam w obowiazki mojego starszego syna,ktory wrocil z wakacji.Wlasnie poszedl na spacer z Lapsem i Rudusiem. Quote
Dzika_Figa Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 yumanji napisał(a):Zainstaluje dzisiaj tego skype,pogadam wtedy na spokojnie z Dzika Figa,mam nadzieje,a na razie wdrazam w obowiazki mojego starszego syna,ktory wrocil z wakacji.Wlasnie poszedl na spacer z Lapsem i Rudusiem. Dobry początek ;-) Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mam nadzieję, że anomalie pogodowe się już skończą i nie będzie już problemów z połączeniami :) Głaski dla chłopaków :) Quote
Dzika_Figa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 No tez mam nadzieję, że wreszcie mi się uda z Yumanji pogadać. Troszkę zaniedbuje chłopaków, przepraszam, ale to przez to, że przez jakiś czas siedziałam na ich wątkach po kilkanaście godzin dziennnie i cały czas myślałam tylko o nich - muszę psychicznie odpocząć Quote
Recommended Posts