yumanji Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Laps dzis oniemial wieczorem na spacerze,bo zobaczyl konia.Ksiazeczki zalozone,fiprexy powinny byc w poniedzialek,dzis tylko M-ki przyslali,nie wiem czemu. Quote
Dzika_Figa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 yumanji napisał(a):Laps dzis oniemial wieczorem na spacerze,bo zobaczyl konia.Ksiazeczki zalozone,fiprexy powinny byc w poniedzialek,dzis tylko M-ki przyslali,nie wiem czemu. I co, spodobał mu się koń? Czy raczej się bał? Ech, gdzie te czasy, kiedy ze swoją suką jeździłam konno... (ja jeździłam, a ona się z lubiścią tarzała w w wielkiej kałuży błota na środku ujeżdżalni- obie byłyśmy bardzo zadowolone) Quote
mmd Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 yumanji napisał(a):Bal sie ,oszczekiwal go i warczal. Bo wielki pies z takiego konia i nie wiadomo, czy będzie chciał się zaprzyjaźnić. Mój nieżyjący już jamnik kiedyś na łące zobaczył krowę. A że od zawsze miastowy chłopak, to oniemiał. Poźniej ruszył z wrzaskiem do ataku, ale w połowie drogi krowa się poruszyła:) To w tył zwrot i z prędkością światła do "mamusi" - pies obronny :) Quote
Emigrantka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Moje suczydlo jak pierwszy raz konia zobaczyo to az jej pilka z pyska wypadla z wrazenia......pewnie myslala "coz on zre ze tak wyrosl?" Teraz ignoruje, niedaleko nas jest stadnina/szkolka to i czesto konie sie plataja po okolicy.. plus cmentarz - i karawany konne czesto jezdza.... Psica olewa teraz.. pilki nie wypuszcza ;) Rudus, Laps, Dog - trzymajcie sie chlopaki... Quote
Ra_dunia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 mmd napisał(a):Bo wielki pies z takiego konia i nie wiadomo, czy będzie chciał się zaprzyjaźnić. Mój nieżyjący już jamnik kiedyś na łące zobaczył krowę. A że od zawsze miastowy chłopak, to oniemiał. Poźniej ruszył z wrzaskiem do ataku, ale w połowie drogi krowa się poruszyła:) To w tył zwrot i z prędkością światła do "mamusi" - pies obronny :) To się nazywa pies zaczepno-obronny ;) najpierw zaczepia a potem trzeba go bronić :D Quote
yumanji Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Byla dzis Leyla u mnie i robila wszystkim zdjecia. Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ??? http://www.dogomania.pl/threads/191421-Młoda-goldenka-LUSIA-szuka-domu Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Goldenku - link nie działa. Nie mogę doczekać się nowych fotek rudaska :) Z nową koleżanką jak na razie spokój? Dobrze, że miałaś jak chłopaków rozdzielić... Quote
bela51 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ra_dunia napisał(a):To się nazywa pies zaczepno-obronny ;) najpierw zaczepia a potem trzeba go bronić :D O spotkaniach z konmi mozna by bez konca. Moja niezyjąza juz ONka ( miastowa) jak zobaczyła wielkiego konia, ktory wyrósł jak spod ziemi w środku lasu razem z jęźdżcem, najpierw oniemiała a potem chciala go zezrec. A ja o malo nie umarłam na serce, bo juz widziałam oczami duszy, jak ten kon zbierze ja z tylnych kopyt i zostanie z niej tylko mokra plama. Kon na szczescie był lepiej wychowany od mojej suki i jej nie skopał. Quote
Lu_Gosiak Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 mam pelno zdjec Rudusia:) nie mam czasu wstawiac dzis, jest Ktos chetny?? Quote
Dzika_Figa Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 jasne - wysyłaj! [email protected] Quote
Lu_Gosiak Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 na zachete:) Figo jutro wysle, nie zauwazylam Twojego wpisu, a tera juz zasypiam Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Widzę, że tarzanko było ;) Czy Ruduś daje się czesać? Quote
Lu_Gosiak Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Dzika_Figa']jasne - wysyłaj! [email protected] przepraszam za opoznienie, poszly fotki Rudusia i Lapsa:) Quote
Dzika_Figa Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 dostałam fotki - będę zamieszczać ;-) Quote
Recommended Posts