anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ruduś dziś zechciał połazić...nie padało..słonce swieciło...było ciepło..Ksiaże wyszedł do ludu Quote
_Goldenek2 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Piękny jest. Czy ludzie są ślepi, że on do tej pory nie ma domu? Ruduś... jadę na urlop. Trzymaj się Śliczny :). Do usłyszenia cioteczki :) Quote
papatkiole Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='anita_happy']i mamy klopsa...mam pytanie kto odpowiada za RUDUSIA?? poszukuję tej osoby w celu uzgodnienia wysokości alimentów... będą dzieci ................... ;) hmm, póki co według papierkologii jestem prawowitym opiekunem lovelasa Rudusia ale bez badań na ojcostwo w ogóle nie biore pod uwagę pozwu :) Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 ano właśnie... wakacje się skończyły Adamie i czas tę papierologię załatwić... odezwę się mailowo Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jaki Ruduś przystojniak! Sierść piękna, ogon puszysty :) nic tylko przytulać. Goldenku - miłego urlopowania! :) Quote
yumanji Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Rudus mial dzis zrobiona morfologie i biochemie.Wyniki ok,jak na starszego pana.Alat,aspat,mocznik,kreatynina,hematocryt,hemoglobina, czerwone i biale cialka,wszystko w normie,i nawet posrodku,zadnych granicznyc wynikow.Koszt:70 zl + 10 zl za transport dla aNITA_HAPPY Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 No proszę! Bardzo mnie cieszą takie wyniki u Rudusia! Quote
kizimizi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 witam cioteczki i goraco prosze o pomoc w znalezieniu dt dla naszego Brutusa, ktoremu kolejny raz grunt sypie sie pod nogami. Juz raz ratowaliśmy go pzred igłą ale problem wraca. Pies jest bezpieczny do polowy paadziernika a pozniej ... :placz: http://www.dogomania.pl/threads/182368-Spanielek-uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85.-Wkr%C3%B3tce-wizyta-przedadopcyjna./page75?p=15342290#post15342290 Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 komu..komu...bo idę do domu :P dziś byłam jako szofer Rudusia i Niuńki u yumanji :) Rudusiowi machniom fotosesjon... kto chce wszystkie foty to poproszę o emila..wszystkich wklejać nie bede - musze isć mieszkanie ogarnąć - jutro najazd rodzinny mamy :/ a to pare na zachete!!! w drodze do weta miałem okazje zobaczyc okolice!!! /prosze nie ściemniac, ze on nie widzi!!!!!/ BOHATER!!!!!!!! czekamy na wyniki Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 poproszę wszystkie foty na [email protected] - dzięki! I dzięki za wożenie naszego Rudusia! Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 fajna furkaaa laseczko ;/ oooo co tam masz...juz wiem skąd ta nadwaga u Ciebie babooo :P JA TEZ CHCE Maka!!!ja tezzzzzzzz ROMANTYCZNIE....dla LOLITKI, która została w kojczyku Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Uzupełniłam Rudusiowe rozliczenie - przepraszam za opieszałość w tej kwestii. Mam nadzieję (jak zawsze), że żadna wpłata mi nie umknęła... Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 fotki Rudusia- all http://rapidshare.com/files/418126538/rudus.rar Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Cholera, skasowałam niechcący w trakcie pobierania i już mi nie chce dac pobierać od nowa.... podeślesz mailem na [email protected]? Proszę ładnie.... Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 muszisz kliknąć free user i bedzie szlo.. cos mi poczta szwankuje z załaczaniem :/ moze nie poczta a net...na rapida tez muliło, ale wlazłooo Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 On jest przepiękny! A może on jednak coś widzi? Ja obstawiam, że tak. Quote
wojtuś Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No i prosze jak dobrze Rudusiowi :multi: I Lolita, jest wożony ;) Dzięki Jumanji za badania chłopaka :) Dzięki Anito za transport :) Quote
gazzy Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ale przystojniak :D:D No normalnie Rudzik wymiata ;) Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 by mógł wymiatać w swoim domku ;) Kto pokocha Rudusia? Quote
gazzy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Szukam transportu na trasie Szczytno - Kraków dla małego pieska, w typie jamniczka o imieniu Filipek. Domek stały znalazł sie w Krakowie, ale transportu nie ma :( Ktoś pomoże ? ? Filipek jest w moim podpisie :) Pierwszy banerek od lewej Mały beżowy piesek :) Quote
wojtuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 gazzy napisał(a):Szukam transportu na trasie Szczytno - Kraków dla małego pieska, w typie jamniczka o imieniu Filipek. Domek stały znalazł sie w Krakowie, ale transportu nie ma :( Ktoś pomoże ? ? Filipek jest w moim podpisie :) Pierwszy banerek od lewej Mały beżowy piesek :) Transport już mamy, ale potrzebujemy 300 zł na paliwo i dod. na kastrację juz w Krakowie. Rudusiu nasz przystojniaku nie gniewaj sie za ten wpis, i Ty znajdziesz domek:):) Quote
gazzy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Na pewno znajdzie :) Taki przystojniak by nie znalazł ? ;> Quote
Ss Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tutaj moje... które systematycznie przedłużam: 1) kupsprzedaj.pl 2) ale.gratka.pl 3) darmobranie.pl 4) eoferty.com.pl 5) adopcje.org 6) adopcjapsa.pl 7) petworld.pl Quote
Recommended Posts