Emigrantka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Moje pieniazki i corki pieniazki poszly na Doga, Lapsa i Rudzika kolo 11-go - nie widze w rozliczeniach, mozecie sprawdzic? 45 zl ode mnie i 40 od corki, razem 85 zl. dzieki Quote
wojtuś Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A co tam słychać u naszej pary, Lolity i Rudusia? Pozdrawiam;) Quote
Dzika_Figa Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Emigrantka napisał(a):Moje pieniazki i corki pieniazki poszly na Doga, Lapsa i Rudzika kolo 11-go - nie widze w rozliczeniach, mozecie sprawdzic? 45 zl ode mnie i 40 od corki, razem 85 zl. dzieki Emi, ostatnie rozliczenie było robione 9. Spokojnie - na pewno doszły, na dniach uaktualnię wszystko. Quote
Emigrantka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Mam bardzo duzo deklaracji a przelewy robie z czyjegos konta wiec musze wiedziec ze wszystko dochodzi ok a naprawde nie mam czasu codziennie wchodzic i sprawdzac.....na kazdego z moich "podopiecznych" czy pieniazki doszly. Dzieki Quote
Ra_dunia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Rudusiu, co tam u ciebie słychać? Miłość kwitnie? ;) Quote
yumanji Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Srednio z ta miloscia...teraz raczej Rudus poszukuje w ogrodzie slonecznych plam,zeby wygrzac kosci przed zima,nie w glowie mu amory z mlodka. Quote
jadwiga Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 pozdrawiam,poszło dziś 60 dla Rudzika,proszę o potewierdzenie Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cześć Rudasku - pogoda śliczna :) korzystaj ze słoneczka. Quote
Emigrantka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nadal nie ma potwierdzenia wplat za wrzesien? Quote
Emigrantka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Bardzo mi przykro ale niestety w obecnej sytyuacji musze wycofac swoja i corki deklaracje dla lapsa, Doga i Rudusia. Ostatnia wplata poszla okolo 11 wrzesnia (nadal nie ma jej w rozliczeniach na 1 stronie chociaz prosilam o to kilka razy a rowniez moje PW do osoby do ktorej miesiecznie wplacalam w sumie 85zl na te 3 psiaki z prosba o potwierdzenie zostaly bez odpowiedzi). Dziekuje i pozdrawiam E Quote
_Aga_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wejdź na wątek Doga, Dzika_Figa wszystko wyjaśniła... Quote
Dzika_Figa Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Rozliczenie Rudusia uzupełnione. Wczoraj, 23 września, pryzszedł przelew na kwotę 60 zł od Pana Mirosława Pawła B. z Gdańska - proszę się do niego przynać, bo nie wiem co mam wpisać! Chwilowo przelew figuruje w rozliczeniu jako wpłata stała od Anonima. Może by tak wykupić chłopakom po pakiecie na jakimśc bazarku ogłoszeniowym? Ja im swoich kilka ogłoszeń odnawiam, ale to nie wystarcza najwyraźniej... Zrobię im na dniach allegro. Quote
wojtuś Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Emigrantka napisał(a):Bardzo mi przykro ale niestety w obecnej sytyuacji musze wycofac swoja i corki deklaracje dla lapsa, Doga i Rudusia. Ostatnia wplata poszla okolo 11 wrzesnia (nadal nie ma jej w rozliczeniach na 1 stronie chociaz prosilam o to kilka razy a rowniez moje PW do osoby do ktorej miesiecznie wplacalam w sumie 85zl na te 3 psiaki z prosba o potwierdzenie zostaly bez odpowiedzi). Dziekuje i pozdrawiam E No cos Ty, prosze Cie, zastanów sie jeszcze. Dzika_Figa bardzo rzetelnie prowadzi finanse Doga, Rudusia i Lapsia. I wierzę że nie jest to wcale takie proste. Małgosiu:loveu: Przykro mi z powodu tej wypowiedzi. Quote
Ra_dunia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 dlatego ja nie znoszę być księgową... Jestem za wykupieniem pakiety ogłoszeń. Quote
_Goldenek2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Wracam z urlopu, a tu Ruduś nadal czeka na DS ..... Quote
Dzika_Figa Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Uzupełniłam Rudusiowe rozliczenie, zapłaciłam za hotel. Wykupiłam mu pakiet ogłoszeń i zamierzam zrobić allegro - jakoś na dniach. Quote
Dzika_Figa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Dla Rudusia - oby dało rezultaty! http://allegro.pl/show_item.php?item=1265434553 Quote
_Goldenek2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Dla Rudusia - oby dało rezultaty! http://allegro.pl/show_item.php?item=1265434553 Śliczne allegro. Trzymam kciuki za wspaniały domek dla Rudusia. Oby miał chłopak szczęście. Quote
Dzika_Figa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Oby... Nalezy mu się. I jemu i Lapsowi. Najwyższy czas znaleźć chłopakom domy. Quote
wojtuś Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witam sie u Rudusia i domku tak oczekiwanego życzę. Quote
_Goldenek2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dziś Lolitka pojechała do swojego domu a Rudusia nikt nie chce :( Quote
Dzika_Figa Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='_Goldenek2']Dziś Lolitka pojechała do swojego domu a Rudusia nikt nie chce :([/QUOTE] Właśnie pracuję nad małym pakiecikiem dla chłopaka, mamy też wykupiony na bazarku - na dniach będzie i allegro... Plakaty jeszcze mogę zrobić, jak któreć ciotki (lub wujkowie, Wojtusiu) chętne porozlepiać... Quote
MagdaNS Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Przelałam moją deklarację dla Rudusia za wrzesień i październik. Oj żeby się znalazła na zimę już jakaś własna ciepła kanapa dla Rudusia :) Quote
Recommended Posts