Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emigrantka napisał(a):
Moje pieniazki i corki pieniazki poszly na Doga, Lapsa i Rudzika kolo 11-go - nie widze w rozliczeniach, mozecie sprawdzic?

45 zl ode mnie i 40 od corki, razem 85 zl.

dzieki

Emi, ostatnie rozliczenie było robione 9.
Spokojnie - na pewno doszły, na dniach uaktualnię wszystko.

Posted

Mam bardzo duzo deklaracji a przelewy robie z czyjegos konta wiec musze wiedziec ze wszystko dochodzi ok a naprawde nie mam czasu codziennie wchodzic i sprawdzac.....na kazdego z moich "podopiecznych" czy pieniazki doszly.

Dzieki

Posted

Bardzo mi przykro ale niestety w obecnej sytyuacji musze wycofac swoja i corki deklaracje dla lapsa, Doga i Rudusia.
Ostatnia wplata poszla okolo 11 wrzesnia (nadal nie ma jej w rozliczeniach na 1 stronie chociaz prosilam o to kilka razy a rowniez moje PW do osoby do ktorej miesiecznie wplacalam w sumie 85zl na te 3 psiaki z prosba o potwierdzenie zostaly bez odpowiedzi).
Dziekuje i pozdrawiam
E

Posted

Rozliczenie Rudusia uzupełnione.
Wczoraj, 23 września, pryzszedł przelew na kwotę 60 zł od Pana Mirosława Pawła B. z Gdańska - proszę się do niego przynać, bo nie wiem co mam wpisać! Chwilowo przelew figuruje w rozliczeniu jako wpłata stała od Anonima.

Może by tak wykupić chłopakom po pakiecie na jakimśc bazarku ogłoszeniowym?
Ja im swoich kilka ogłoszeń odnawiam, ale to nie wystarcza najwyraźniej...
Zrobię im na dniach allegro.

Posted

Emigrantka napisał(a):
Bardzo mi przykro ale niestety w obecnej sytyuacji musze wycofac swoja i corki deklaracje dla lapsa, Doga i Rudusia.
Ostatnia wplata poszla okolo 11 wrzesnia (nadal nie ma jej w rozliczeniach na 1 stronie chociaz prosilam o to kilka razy a rowniez moje PW do osoby do ktorej miesiecznie wplacalam w sumie 85zl na te 3 psiaki z prosba o potwierdzenie zostaly bez odpowiedzi).
Dziekuje i pozdrawiam
E

No cos Ty, prosze Cie, zastanów sie jeszcze.
Dzika_Figa bardzo rzetelnie prowadzi finanse Doga, Rudusia i Lapsia.
I wierzę że nie jest to wcale takie proste.

Małgosiu:loveu:
Przykro mi z powodu tej wypowiedzi.

Posted

[quote name='_Goldenek2']Dziś Lolitka pojechała do swojego domu a Rudusia nikt nie chce :([/QUOTE]

Właśnie pracuję nad małym pakiecikiem dla chłopaka, mamy też wykupiony na bazarku - na dniach będzie i allegro...
Plakaty jeszcze mogę zrobić, jak któreć ciotki (lub wujkowie, Wojtusiu) chętne porozlepiać...