Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joanna83']Marlena podmienili psy!!! Ślicznotek z niego ;)
A jak on się czuje po operacji? I jak Wam nocka minęła?[/QUOTE]

Elvis spał w łózku żebym miała go pod ręką jakby co ... chciał koniecznie w nocy iśc na dwór , musiałam go przetrzymać bo strasznie zimno było w nocy , a on chodził i chodził zdązyłam z Ketunią sie nagadac jak walnął koopę i poszedł spać . Po 7 rano , jeszcze na śpiąco ręka go chciałam dotknąc a go nie było obok mnie , zlękłam sie bo pomyślałam ze zeskoczył z łóka i sobie cos mógł zrobić , poderwałam sie jak głupia a on leżał na kołdrze z pyskiem opartym na mojej nodze . A tak to jest dobrze , bardzo dużo sika . Siki sa raz bardzo jasne prawie białe a raz róźowe , jak do poniedziałku mu to nie przejdzie to zrobie mu badania moczu i krwi .

Posted

Alez on sliczy, juz nie Elvis bo czuprynki nie ma :) :) :) Zupelnie inny kawaler :)

Marlenka, tak jak obiecalam wysle 150 zl na Elvisa. Nie moge zrobic tego przez kompa bo cos sie spieprzylo. W poniedzialek zrobie to napewno jak bede w miescie . :)

Posted

Nikt do wiwisia nie zaglada??? ( wiwis = Elvis , tek se zdrabniam) Zrobiłam Elviskowi nowe foteczki ale wkleje je jutro z pracy . Jest słodziutki i tak bardzo chce na spacery chodzić , a ni emoże tylko siusiu i do domu . Mocz już jest bez krwi , czysciutki . Mały ma apetyt dobry , dużo spi , zresztą jak reszta sierściuchów . Chyba próbują przespac zime :)

Posted

skleiłam sobie rękę... opatrunkiem hydrokoloidowym z alginianemi jak dam radę poprasować to wystawię bazar (rozcięcie ma ok. 5 cm :( ).

Marlenko mam smycz dla Elviska i ewentualnie, obroży małej niestety nie mam, ale moze jakaś cioteczka z dogo ma to by wysłała Wiwisiowi ;)

Posted

[quote name='dorobella']skleiłam sobie rękę... opatrunkiem hydrokoloidowym z alginianemi jak dam radę poprasować to wystawię bazar (rozcięcie ma ok. 5 cm :( ).

Marlenko mam smycz dla Elviska i ewentualnie, obroży małej niestety nie mam, ale moze jakaś cioteczka z dogo ma to by wysłała Wiwisiowi ;)[/QUOTE]

Ja już Wiwisiowi kupiłam szeleczki ale sie teraz do klosza musi miec obroże więc szelki dostał Nugat , a obrożę Wiwiś . Tylko smyczka by się przydała bo mam 3 ale ta 3 ma ze 3 sm szerokości i nie bardzo wygodna jest . Elvisek prze chwila przyszedł na pieszczoty a teraz siedzi pod drzwiami chce wyjśc więc uciekam . Do jutra.

Posted

[quote name='gazzy']On teraz wygląda trochę jak mieszanka sznaucera :)[/QUOTE]

jaka mieszanka!!!! sznupek jak się patrzy!!!! a nie mieszanka!!!! :nono:

[quote name='dorobella']skleiłam sobie rękę... opatrunkiem hydrokoloidowym z alginianemi jak dam radę poprasować to wystawię bazar (rozcięcie ma ok. 5 cm :( ).
[/QUOTE]

ale się załatwiłaś :roll: może jednak lekarz powinien zobaczyć?

Posted

[quote name='joanna83']Wiwiś?? Ale żeś wymyśliła. To chyba nie całkiem na trzeźwo :cool3:[/QUOTE]

A juz miałam sobie stąd pójść:mad:. Poczekam jak się ciepło zrobi , ja CI dam "nie całkiem na trzeźwo" :mad: jak zajadę do Ciebie z moją chmarą.

A żeby nie było - wołałam na niego Elvis, Elvisek, Elviś i za którymś razem mi sie wymknęło zamiast Elvis -wiwiś ( łatwiej przez zęby przechodzi i tak zostało ). I byłam jak najbardziej trzeźwa , moze troche nieprzytomna ale trzeźwa:p