marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='malawaszka']i ja czekam na zdjątka odmienionego skarbeczka - choć trochę się obawiam :evil_lol: on pewnie będzie potrzebował jakichś wspomagaczy na stawy czy coś takiego, żeby mu się tam odbudowało wszystko co?[/QUOTE] Dziś się wszystkiego dowiem dokładnie , napewno będzie potrzebował duuużżżo opieki więc wspomagaczy będe potrzebowała ja :) hihihi. Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='marlenka']Dziś się wszystkiego dowiem dokładnie , napewno będzie potrzebował duuużżżo opieki więc wspomagaczy będe potrzebowała ja :) hihihi.[/QUOTE] zrobimy osobną zrzutkę ;) Quote
feliksik Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jestem marlenko z twojego linka na PW, zobaczę co mogę zrobić dla was Quote
marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='malawaszka']zrobimy osobną zrzutkę ;)[/QUOTE] Ja tak łatwo się nie dam :) Kasa potrzebna na psy :) Quote
marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='feliksik']jestem marlenko z twojego linka na PW, zobaczę co mogę zrobić dla was[/QUOTE] Witaj, a ja wczoraj czesc misji wykonałam , plaaty wisza w klinice i obok , teraz tylko trzeba trzymać kciuki :) Quote
dorobella Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://animalia.pl/produkt,5055,Z_laboratorium_dr_Seidla_HMB.html może takie coś ? Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='dorobella']http://animalia.pl/produkt,5055,Z_laboratorium_dr_Seidla_HMB.html może takie coś ? brzmi to ciekawie - najlepiej jak markenka zapyta wetów co byłoby potrzebne najbardziej co? bo tam musi się maluchowi wytworzyć coś pełniącego rolę stawu, ale bez kości - czyli dość spora praca dla organizmu Quote
marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Napewno spytam . Wróce z zapisanym zeszytem wskazówek Quote
joanna83 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cieszę się ,że operacja się udała. Marlena czy Ty naprawdę myślisz,żeby zabrać Elvisa do siebie? Dasz radę z nimi wszystkimi? Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='joanna83']Cieszę się ,że operacja się udała. Marlena czy Ty naprawdę myślisz,żeby zabrać Elvisa do siebie? Dasz radę z nimi wszystkimi?[/QUOTE] to ile "ich wszystkich" marlena ma pod opieką? :oops: Quote
nincia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ja rowniez Marlenka wplacilam 20 zl wiem nie duzo ale jak napisala anawa gdyby kazdy zdolal wyskrobac z porfela 20 zl to juz byloby po dlugu pozdrawiam serdecznie i zycze szybkiego powrotu do zdrowia- ELVIS !!! trzymaj sie chlopcze :-) Quote
marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Doszła wpłata od malawaszka 65 zł- serdecznie dziękuje . Dzwoniłam do wetów wiec sprawa wygląda następująco - koszt operacji + rentgen + antybiotyki które dostanie + konsultacja z ortopedą + srodki przeciwbólowe to 800 zł . Moze jeszcze do tego dojść jakiś suplement do odbudowy kości tak jak Malawaszka wspomniała. Ogólnie jest pewnośc ze mały będzie chodził na ta łapkę , nie ma opuchlizny zadnej , wszystko w porządku . Quote
Lucyna Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zapisuję wątek, wpłacę ci Marlenko 50 PLN Quote
marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Lucyna']Zapisuję wątek, wpłacę ci Marlenko 50 PLN[/QUOTE] Bardzo dziękuję . jesteście kochane ze nie zostawiłyście mnie samej :) Quote
anawa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dziękujemy Ci, Nincia :Rose: Oczywiście, że każdy grosz sie liczy. Własnie dzięki takim datkom udaje się nam ratować pieski w potrzebie :calus: Quote
joanna83 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='malawaszka']to ile "ich wszystkich" marlena ma pod opieką? :oops:[/QUOTE] Marlena napisz dziewczynom jaki masz dobytek czworonożny :lol: Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 UWAGA BAZAREK!!!! DZIEWCZYNY, WPADAĆ, OGLĄDAC, KUPOWAĆ, PODNOSIĆ RAZ NA JAKIŚ CZAS -BAARDZO PROSZE W IMIENIU ELWISA. http://www.dogomania.pl/threads/179331-Super-Mega-Giga-NIESPODZIANKA-dla-KAA-DEGO-KUPUJAE-CEGO-do-10-lutego-20-00 Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='marlenka'] Dzwoniłam do wetów wiec sprawa wygląda następująco - koszt operacji + rentgen + antybiotyki które dostanie + konsultacja z ortopedą + srodki przeciwbólowe to 800 zł . Moze jeszcze do tego dojść jakiś suplement do odbudowy kości tak jak Malawaszka wspomniała. Ogólnie jest pewnośc ze mały będzie chodził na ta łapkę , nie ma opuchlizny zadnej , wszystko w porządku .[/QUOTE] najwazniejsze, że będzie chodził - zaciskam :kciuki: za rehabilitację! [quote name='joanna83']Marlena napisz dziewczynom jaki masz dobytek czworonożny :lol:[/QUOTE] no ja naprawdę nie wiem - nie "spotkałam się z Wami" na żadnym wątku wcześniej :lol: Quote
marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='joanna83']Marlena napisz dziewczynom jaki masz dobytek czworonożny :lol:[/QUOTE] Mam 40 łap wiec sobie obliczcie . Moich prywatnych łap jest 32 , reszta się "przyplatała " . Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='marlenka']Mam 40 łap wiec sobie obliczcie . Moich prywatnych łap jest 32 , reszta się "przyplatała " .[/QUOTE] :lol: ładna liczba nie powiem ;) a to wszystko psie łapy tylko czy kocie też? Quote
Lucyna Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A może ludzkie też w to wliczasz? Jaśniej prosimy ... Quote
marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 4 koty , reszta psów , nie licze 3 rybek w akwarium i ludziów no i kurczaka w lodówce :) 3 duże psiaki na podwórku z stałym dostępem do domu, reszta w domu ze stałym dostępem do podwórka , koty tylko w domu , rybki tylko w akwarium kurczak -różnie :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 malawaszka, marlenka ma swoje 4 psy, w tym baraka wyadoptowanego jej przeze mnie, który wczesniej śmigał z moja zośka, raperem i gordonem po naszym bulwarku ;-). ma 4 swoje koty, tymczasy aktualnie dwa, ale było ich o wiele więcej, raz nawet 5 szczeniaków, masakra. marlena, byłas na poczcie?? dziweczyny, hopac mi ten bazarek z podpisu, hopac i reklamować! Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='marlenka']4 koty , reszta psów , nie licze 3 rybek w akwarium i ludziów no i kurczaka w lodówce :) 3 duże psiaki na podwórku z stałym dostępem do domu, reszta w domu ze stałym dostępem do podwórka , koty tylko w domu , rybki tylko w akwarium kurczak -różnie :evil_lol:[/QUOTE] hahhaha no to tłok się trochę rozładował :lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='sleepingbyday']w tym baraka wyadoptowanego jej przeze mnie, który wczesniej śmigał z moja zośka, raperem i gordonem po naszym bulwarku ;-). [/QUOTE] a to tego koleżkę pamiętam :) Quote
Recommended Posts