Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']i ja czekam na zdjątka odmienionego skarbeczka - choć trochę się obawiam :evil_lol:

on pewnie będzie potrzebował jakichś wspomagaczy na stawy czy coś takiego, żeby mu się tam odbudowało wszystko co?[/QUOTE]

Dziś się wszystkiego dowiem dokładnie , napewno będzie potrzebował duuużżżo opieki więc wspomagaczy będe potrzebowała ja :) hihihi.

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marlenka']Dziś się wszystkiego dowiem dokładnie , napewno będzie potrzebował duuużżżo opieki więc wspomagaczy będe potrzebowała ja :) hihihi.[/QUOTE]

zrobimy osobną zrzutkę ;)

Posted

[quote name='feliksik']jestem marlenko z twojego linka na PW, zobaczę co mogę zrobić dla was[/QUOTE]

Witaj, a ja wczoraj czesc misji wykonałam , plaaty wisza w klinice i obok , teraz tylko trzeba trzymać kciuki :)

Posted

[quote name='joanna83']Cieszę się ,że operacja się udała. Marlena czy Ty naprawdę myślisz,żeby zabrać Elvisa do siebie? Dasz radę z nimi wszystkimi?[/QUOTE]

to ile "ich wszystkich" marlena ma pod opieką? :oops:

Posted

ja rowniez Marlenka wplacilam 20 zl wiem nie duzo ale jak napisala anawa gdyby kazdy zdolal wyskrobac z porfela 20 zl to juz byloby po dlugu pozdrawiam serdecznie i zycze szybkiego powrotu do zdrowia- ELVIS !!! trzymaj sie chlopcze :-)

Posted

Doszła wpłata od malawaszka 65 zł- serdecznie dziękuje .

Dzwoniłam do wetów wiec sprawa wygląda następująco - koszt operacji + rentgen + antybiotyki które dostanie + konsultacja z ortopedą + srodki przeciwbólowe to 800 zł .
Moze jeszcze do tego dojść jakiś suplement do odbudowy kości tak jak Malawaszka wspomniała.
Ogólnie jest pewnośc ze mały będzie chodził na ta łapkę , nie ma opuchlizny zadnej , wszystko w porządku .

Posted

[quote name='marlenka']
Dzwoniłam do wetów wiec sprawa wygląda następująco - koszt operacji + rentgen + antybiotyki które dostanie + konsultacja z ortopedą + srodki przeciwbólowe to 800 zł .
Moze jeszcze do tego dojść jakiś suplement do odbudowy kości tak jak Malawaszka wspomniała.
Ogólnie jest pewnośc ze mały będzie chodził na ta łapkę , nie ma opuchlizny zadnej , wszystko w porządku .[/QUOTE]

najwazniejsze, że będzie chodził - zaciskam :kciuki: za rehabilitację!

[quote name='joanna83']Marlena napisz dziewczynom jaki masz dobytek czworonożny :lol:[/QUOTE]

no ja naprawdę nie wiem - nie "spotkałam się z Wami" na żadnym wątku wcześniej :lol:

Posted

[quote name='joanna83']Marlena napisz dziewczynom jaki masz dobytek czworonożny :lol:[/QUOTE]

Mam 40 łap wiec sobie obliczcie . Moich prywatnych łap jest 32 , reszta się "przyplatała " .

Posted

[quote name='marlenka']Mam 40 łap wiec sobie obliczcie . Moich prywatnych łap jest 32 , reszta się "przyplatała " .[/QUOTE]

:lol: ładna liczba nie powiem ;) a to wszystko psie łapy tylko czy kocie też?

Posted

4 koty , reszta psów , nie licze 3 rybek w akwarium i ludziów no i kurczaka w lodówce :)

3 duże psiaki na podwórku z stałym dostępem do domu, reszta w domu ze stałym dostępem do podwórka , koty tylko w domu , rybki tylko w akwarium kurczak -różnie :evil_lol:

Posted

malawaszka, marlenka ma swoje 4 psy, w tym baraka wyadoptowanego jej przeze mnie, który wczesniej śmigał z moja zośka, raperem i gordonem po naszym bulwarku ;-).
ma 4 swoje koty, tymczasy aktualnie dwa, ale było ich o wiele więcej, raz nawet 5 szczeniaków, masakra.

marlena, byłas na poczcie??

dziweczyny, hopac mi ten bazarek z podpisu, hopac i reklamować!

Posted

[quote name='marlenka']4 koty , reszta psów , nie licze 3 rybek w akwarium i ludziów no i kurczaka w lodówce :)

3 duże psiaki na podwórku z stałym dostępem do domu, reszta w domu ze stałym dostępem do podwórka , koty tylko w domu , rybki tylko w akwarium kurczak -różnie :evil_lol:[/QUOTE]

hahhaha no to tłok się trochę rozładował :lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']w tym baraka wyadoptowanego jej przeze mnie, który wczesniej śmigał z moja zośka, raperem i gordonem po naszym bulwarku ;-).
[/QUOTE]

a to tego koleżkę pamiętam :)