dorobella Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Marlenko mam problem z wstawianiem zdjęć, jak opanuję to zrobię ten bazar. Quote
nincia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Marlenko ja tez zagladam do Wiwisia :-) caly czas obsewuje jak maly wraca do siebie :-) Quote
marlenka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Wiwiś to urwisek mały , bardzo chce się bawić . Wczoraj bylismy u mojej siostry w gościach ( ja +3 psy ) szwagierowi sie bardzo wiwis spodobał , więc wziąl 3 psy na spacerek zadowolony był chyba bardziej od nich :) Mówi że Elvis jeszcze nie widzi człowieka a juz japkę piłuje . W domu niestety jak zostaje sam , jak biore Nugata i Baraka ze soba to strasznie wyje , piszczy i szczeka . Ale to jest chwila później już go nie słychac ( i nie zamykam go w łazience:) ) Bardzo fajnie się bawi zabawkami , przynosi żeby mu rzucac , jak nie to drapie łapką w nogę . W nocy ładnie śpi , rozpycha się na łózku troche ale jestem juz do tego przyzwyczajona . Apetyt ma świetny , zje wszystko co mu spadnie na pdłoge . W srode mam jechac z nim na zdjęcie szwów ale zima straszna nastała że az się boje jechac taki kawał , moze do jutra odpuści . Quote
sleepingbyday Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 marlenka, ty zaglądaj na konto, bo z bazarku powinnas dostawac kaskę. jak cos przyjdzie, to melduj na watku bazarkowym. żebym wiedziała, kiedy moge wysyłac fanty. do ciebie też idzie kasa na wysyłkę, to potem wylicze, ile powinnam dostac. na elwisa powinno wyjść na czysto 85 zł Quote
marlenka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 robi sie na konto teraz rzadko zaglądam bo nie moge patrzec na " wyjscia" hihi, ale zobacze po 11 i napisze . Quote
Piromanka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Z mojego bazarku powinno być około 103 zł, więc wygląda na to, ze dług będzie spłacony :multi: i nawet coś zostanie :multi: Quote
marlenka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Piromanka napisał(a):Z mojego bazarku powinno być około 103 zł, więc wygląda na to, ze dług będzie spłacony :multi: i nawet coś zostanie :multi: Na waciki hihi, planuję mu zrobic jeszcze badania krwi , moczu i zaszczepic koniecznie , więc przyda się parę groszy wiecej Quote
Piromanka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 marlenka napisał(a):Na waciki hihi, planuję mu zrobic jeszcze badania krwi , moczu i zaszczepic koniecznie , więc przyda się parę groszy wiecej Oczywiście, że tak! Quote
Bambino Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Marlenko! Od moich koników i ode mnie po dyszce dla Elwiska, czyli 40 zł. wyślę po robocie. Faktycznie istny sznaucerek. Quote
marlenka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Bambino napisał(a):Marlenko! Od moich koników i ode mnie po dyszce dla Elwiska, czyli 40 zł. wyślę po robocie. Faktycznie istny sznaucerek. Dziekuje bardzo :) Quote
sleepingbyday Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 elwisowi mniej wyszło, niz przypuszczaliśmy, ale z kolei nugat więcej kosztował... Quote
marlenka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 sleepingbyday napisał(a):elwisowi mniej wyszło, niz przypuszczaliśmy, ale z kolei nugat więcej kosztował... SBD czy Ty wogóle wiesz jak mój syn ma na imię ???? Przyszedł wlasnie kalendarz i sie zastanawiałam do kogo ta przesyłka jest . Aleksander hihi - dobre sobie Quote
Ingrid44 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cioteczki i Wiwisiu przepraszam za offa ale nastepny piesek taki jak Wiwis potrzebuje operacji.:( :( :( Wejdzcie na watek przez ostatni banerek w moim podpisie. Pliiiiissss . Quote
marlenka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Wiwis dostał od Cioci Bambino 4 dyszki , pięknie dziekujemy Quote
marlenka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Wiwis dostał od Cioci Bambino 4 dyszki , pięknie dziekujemy:loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a co, on jest olgierd???? no co ty???? ja myslałam, ze on jest aleksander... SKĄD WIESZ, ZE TO KALENDARZ??? CZY TAM BYŁO NAPISANE MARLENA?? Quote
marlenka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='sleepingbyday']a co, on jest olgierd???? no co ty???? ja myslałam, ze on jest aleksander... SKĄD WIESZ, ZE TO KALENDARZ??? CZY TAM BYŁO NAPISANE MARLENA?? Jako dobra , odpowiedzialna matka kontroluję co mój syn od "lasek " dostaje za listy , szczególnie jak sa w tak dużej kopercie. Kiedys motocykl z mojego konta na allegro kupił :) Quote
Abrakadabra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sleepingbyday napisał(a):i sprzedał z zyskiem ;-) No proszę... znowu się kwitnie tu protekcja dla zgniłego kapitalizmu ... Jak nie papugi z przemytu, to tony pszenicy dla tychże ptaków. I jeszcze niewinne pacholę wciągacie w te sprawy.. Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 śmiejcie się , śmiejcie ile ja miałam odkręcania że to nie ja ten motor kupiłam i mam negatywny komentarz dzieki Olkowi . Elvisek ma już sciągniete szwy , rehabilitacja polega na tym żeby go wsadzic do wanny pełnej wody i ma ruszać łapką . Dlatego zaczynamy go ogłaszac , bez sensu zebym sie przyzwyczajała do pychola małego ( chociaz i tak go juz koffam ...) dlatego szukamy mu domu z basenam :) hihihi Quote
Ingrid44 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To szuka ten znajduje. :) Ciesze sie ze maluszek czuje sie dobrze. Quote
Bambino Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='marlenka']śmiejcie się , śmiejcie ile ja miałam odkręcania że to nie ja ten motor kupiłam i mam negatywny komentarz dzieki Olkowi . Marlena, ty durnoto! Miałabyś motor ! Może dziecko miało zaskórniaki dla Mamusi. Ale byś była dżelerska laska.:razz: Mogłabyś teraz Wiwisia wozić motorem na basen :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Bambino napisał(a):[quote name='marlenka']śmiejcie się , śmiejcie ile ja miałam odkręcania że to nie ja ten motor kupiłam i mam negatywny komentarz dzieki Olkowi . Marlena, ty durnoto! Miałabyś motor ! Może dziecko miało zaskórniaki dla Mamusi. Ale byś była dżelerska laska.:razz: Mogłabyś teraz Wiwisia wozić motorem na basen :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie chciałabys takim motorem jeździć uwierz mi . To chyba jakaś mzta była czy wska nie pamietam , jeszcze orzeszek na głowę i do zakładu psychiatrycznego by mnie zamkneli . a pierdziu takie prezenty . A Wiwiś ma zdrowe lapki niech nimi przebiera, głupol mały Quote
Bambino Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ha, ha ale się uśmiałam z tego orzeszka. U nas na takie kaski się mówiło " skorupki od jajka" Nawet bez szpitala psychiatrycznego zwariowana z Ciebie dziewucha. :lol::lol: Quote
Recommended Posts