marlenka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 sleepingbyday napisał(a):baraczek mój słodki!!! Jak jest słodki to jest mój .... Twój jest jak coś nabroi ... Quote
marlenka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha dobre to ostatnie :roflt: Ciotka wysłałas Wiwisiowi ubranko ??? Bo to co ma to wczoraj zasikał i zanim wyschnie to mu dupka marznie . On jest śmieszny bo krzywy z tą nóżka i mu się na boki przesuwa to wszystko :) Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 wysłałam - mam nadzieję, że już jutro do Was dotrze! Quote
marlenka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 malawaszka napisał(a):wysłałam - mam nadzieję, że już jutro do Was dotrze! Super bo czerwone ubranko zasikał wczoraj jakoś mu poleciało nie w ta stronę co trzeba to będzie miał na zmianę :) Dziekuję bardzo . Quote
Ingrid44 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wiwis- sliczny w tym czrwonym sweterku :) :) :) Quote
marlenka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ingrid44 napisał(a):Wiwis- sliczny w tym czrwonym sweterku :) :) :) Ten sweterek ma 11 lat . Po mojej gimzie co mi ją teściowa ukradła . Gimza jest po 3 operacjach i ma przerzuty , jest grubiuka i się w to już nie mieści . Gimzunia wygląda tak Kupiona została na giełdzie w Słomczynie jako ratlerek za 80 zł ( była inna niz wszystkie ) wyrosła na mieszankę szczurka i nietoperza ale jest kochaniutka :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 no własnie, barak jak narozrabia, to jest mój, a jak nie narozrabia, to jest marlenki. jawna granda! Quote
marlenka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 sleepingbyday napisał(a):no własnie, barak jak narozrabia, to jest mój, a jak nie narozrabia, to jest marlenki. jawna granda! ostatnio jest TYLKO MÓJ . Bo jest grzeczny :) Quote
zerduszko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Barak, to to czarne cudo? Poka go wiecej :) Quote
Ingrid44 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 zerduszko napisał(a):Barak, to to czarne cudo? Poka go wiecej :) Pieknie Prosimy :) A tak w ogile to Barak jest u Ciebie na stale czy DT ? Sorki,juz sie pogubilam . Quote
gameta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ingrid44 napisał(a):Pieknie Prosimy :) A tak w ogile to Barak jest u Ciebie na stale czy DT ? Sorki,juz sie pogubilam . Barak był na DT u SBD i Marlenka go zaadoptowała na DS. I wpadła w dogo przy okazji :D Quote
zerduszko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 O żesz - to ja nie tylko prosze, ale domagam się ;) Quote
nincia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Marlenko jak Elvis sie miewa?? przepraszam ze tak malo zagladam ....ale mysle bardzo o nim Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Zerduszko specjanlnie dla Ciebie i dla wszystkich ciotek co nie znają MOJEGO Baraczka link do jego wątku http://www.dogomania.pl/threads/125865-BARAK-lepszy-niA-ten-amerykaA-ski spróbuje przekonać SBD zeby mi go oddała i zrobię z niego fotobloga , albo założe sama wszystkich moich sierściuchów rezydentów i tymczasów. Quote
malawaszka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 zdecydowanie druga opcja!!!! nowy blożek dla wszystkich sierściuchów ;) Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 malawaszka napisał(a):zdecydowanie druga opcja!!!! nowy blożek dla wszystkich sierściuchów ;) Ja znajde chwilkę dłuższą żeby zebrać wszystkie tymczasy do koopy to usiąde i zrobię . A póki co zapraszam na wątek Baraczka . Wiwis czuje się dobrze codziennie koło 22 moje psiaki dostają szału totalnego , ja chce spać one - bawić się . Nie mam serca im odmówic a później do pracy się spóźniam . Wiwiso terroryzuje mi koty , chyba jest nieszczęśliwy że na dwór nie może wychodzić za dużo bo cały czas stoi pod drzwiami . Musze zadzwonić do wetki kiedy mogę z nim choć trochę pochodzic , bo pies pier*****ca dostanie w domu . Jutro tydzień jak był operowany to by musiał jeszcze tydzień sie pomeczyć z tym nie chodzeniem . Quote
Piromanka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 marlenka, możesz z nim wychodzić. Tylko nie może biegać swobodnie, tylko na smyczy. Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Piromanka napisał(a):marlenka, możesz z nim wychodzić. Tylko nie może biegać swobodnie, tylko na smyczy. Bo mi kazali tylko na siusiu a on fiksuje już trochę . Najlepsze jest ze w domu przynosi mi hamburgera psiego i każe mi go rzucac jak nie to mnie tak w noge drapie łapką i prosi , a hamburger mu sie w pysku nie mieści i ma problemy ze złapaniem go w pycholek . To go dziś wezmę na trochę żeby sobie pochodził :) Quote
malawaszka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 matulu jaki on fajny - sznupek aportujący :loveu::loveu::loveu: Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 malawaszka napisał(a):matulu jaki on fajny - sznupek aportujący :loveu::loveu::loveu: Jak mój pierworodny odda mi aparat to nagram go jak leci za tą kanapką i próbuje ją w zeby złapać ale mu się nie mieści . Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 marlenka, weź watek baraka i zmień tytuł - dodając do niego całą psiarnie swoja. w ten sposób będziesz miała cała historię baraka, nie zniknie. to tzreba do moda działu napisac, zeby zmienił własciciela wątku? zajrzyjcie do baraka, zobaczycie, skąd się wziął i jak się zmienił - bo trafił do mnie jako podrostek.... Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Ten wątek Baraka możemy zamknąc , a link umieszczę w fotoblgu to i tak kto będzie chcaił to wejdzie i zobaczy a tak sie przedostac przez te 100 klika stron to masakra jakas Quote
joanna83 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A ja przeczytałam od deski do deski :) Elvisek robi się coraz piękniejszy, domki będą ustawiać się w kolejce:lol: Quote
Recommended Posts