Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha dobre to ostatnie :roflt:

Ciotka wysłałas Wiwisiowi ubranko ??? Bo to co ma to wczoraj zasikał i zanim wyschnie to mu dupka marznie . On jest śmieszny bo krzywy z tą nóżka i mu się na boki przesuwa to wszystko :)

Posted

malawaszka napisał(a):
wysłałam - mam nadzieję, że już jutro do Was dotrze!

Super bo czerwone ubranko zasikał wczoraj jakoś mu poleciało nie w ta stronę co trzeba to będzie miał na zmianę :)
Dziekuję bardzo .

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Wiwis- sliczny w tym czrwonym sweterku :) :) :)

Ten sweterek ma 11 lat . Po mojej gimzie co mi ją teściowa ukradła . Gimza jest po 3 operacjach i ma przerzuty , jest grubiuka i się w to już nie mieści . Gimzunia wygląda tak

Kupiona została na giełdzie w Słomczynie jako ratlerek za 80 zł ( była inna niz wszystkie ) wyrosła na mieszankę szczurka i nietoperza ale jest kochaniutka :evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no własnie, barak jak narozrabia, to jest mój, a jak nie narozrabia, to jest marlenki. jawna granda!

ostatnio jest TYLKO MÓJ . Bo jest grzeczny :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Pieknie Prosimy :) A tak w ogile to Barak jest u Ciebie na stale czy DT ? Sorki,juz sie pogubilam .

Barak był na DT u SBD i Marlenka go zaadoptowała na DS. I wpadła w dogo przy okazji :D

Posted

malawaszka napisał(a):
zdecydowanie druga opcja!!!! nowy blożek dla wszystkich sierściuchów ;)

Ja znajde chwilkę dłuższą żeby zebrać wszystkie tymczasy do koopy to usiąde i zrobię . A póki co zapraszam na wątek Baraczka .

Wiwis czuje się dobrze codziennie koło 22 moje psiaki dostają szału totalnego , ja chce spać one - bawić się . Nie mam serca im odmówic a później do pracy się spóźniam . Wiwiso terroryzuje mi koty , chyba jest nieszczęśliwy że na dwór nie może wychodzić za dużo bo cały czas stoi pod drzwiami . Musze zadzwonić do wetki kiedy mogę z nim choć trochę pochodzic , bo pies pier*****ca dostanie w domu .
Jutro tydzień jak był operowany to by musiał jeszcze tydzień sie pomeczyć z tym nie chodzeniem .

Posted

Piromanka napisał(a):
marlenka, możesz z nim wychodzić. Tylko nie może biegać swobodnie, tylko na smyczy.

Bo mi kazali tylko na siusiu a on fiksuje już trochę . Najlepsze jest ze w domu przynosi mi hamburgera psiego i każe mi go rzucac jak nie to mnie tak w noge drapie łapką i prosi , a hamburger mu sie w pysku nie mieści i ma problemy ze złapaniem go w pycholek . To go dziś wezmę na trochę żeby sobie pochodził :)

Posted

malawaszka napisał(a):
matulu jaki on fajny - sznupek aportujący :loveu::loveu::loveu:

Jak mój pierworodny odda mi aparat to nagram go jak leci za tą kanapką i próbuje ją w zeby złapać ale mu się nie mieści .

Posted

marlenka, weź watek baraka i zmień tytuł - dodając do niego całą psiarnie swoja. w ten sposób będziesz miała cała historię baraka, nie zniknie.

to tzreba do moda działu napisac, zeby zmienił własciciela wątku?

zajrzyjcie do baraka, zobaczycie, skąd się wziął i jak się zmienił - bo trafił do mnie jako podrostek....

Posted

Ten wątek Baraka możemy zamknąc , a link umieszczę w fotoblgu to i tak kto będzie chcaił to wejdzie i zobaczy a tak sie przedostac przez te 100 klika stron to masakra jakas