marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='joanna83']Marlena będzie dobrze, uzbieramy :) Tylko czy ci weterynarze mają doświadczenie w takich operacjach? To dobra klinika?[/QUOTE] Tak mają dobrego ortopedę . Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pojawiam się na zaproszenie, trzeba porozsyłać jeszcze wątek. Wkleję na kudłacze Jest już banerek? Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='leni356']Pojawiam się na zaproszenie, trzeba porozsyłać jeszcze wątek. Wkleję na kudłacze Jest już banerek?[/QUOTE] Witam CIe . Banerka nie ma , bo ja nie potrafię zrobić , az wstyd ale taka jest prawda . Dziękuję ze jestes Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Banerek zamówiony: http://www.dogomania.pl/threads/176906-Bannerkowo-Dla-KudA-aczy-w-potrzebie-Do-31-I/page6 Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='leni356']Banerek zamówiony: http://www.dogomania.pl/threads/176906-Bannerkowo-Dla-KudA-aczy-w-potrzebie-Do-31-I/page6 Bardzo dziekuję :) Quote
nincia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 bedziemy zbierac na koszty operacji psiak jest uroczy ja ze swojej strony tez przeleje jakies zotowki tylko bardzo bym prosila numer konta Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='nincia']bedziemy zbierac na koszty operacji psiak jest uroczy ja ze swojej strony tez przeleje jakies zotowki tylko bardzo bym prosila numer konta[/QUOTE] Bardzo dziekuję :) Juz wklejam konto w 1 post . Prosze piszcie ze dla Elviska i nick , bo jeszcze na moje konto sa wpływy na Bastera ( zeby mi się nie pomyliło ) Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 cholera :( jakiej ten psiak jest wielkości? bardzo przypomina sznaucerka mini - bardzo :( nie lepiej jednak skonsultować go gdzieś indziej jeszcze? bo 1000 zł za operację to bardzo drogo... jak za bernardyna kurcze... jaka to lecznica? nic taniej dla psa bezdomnego nie mogą? albo może jakaś Fundacja by pomogła i wzięła psa pod swoje skrzydła żeby było taniej? Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='malawaszka']cholera :( jakiej ten psiak jest wielkości? bardzo przypomina sznaucerka mini - bardzo :( nie lepiej jednak skonsultować go gdzieś indziej jeszcze? bo 1000 zł za operację to bardzo drogo... jak za bernardyna kurcze... jaka to lecznica? nic taniej dla psa bezdomnego nie mogą? albo może jakaś Fundacja by pomogła i wzięła psa pod swoje skrzydła żeby było taniej?[/QUOTE] ja nie wiem czy to drogo , oni i tak nie liczą już ani leków ani pobytu w szpitaliku . To jest całkowity koszt wszystkiego . Ostatnio P. Jola na ksiązęcej miała psa i taką samą operację to mówiła ze ten ortopeda to bierze od 1500 zł , ona zapłaciła 600 . za samą operację . Wetka powiedziała ze operacja 1200 zł kosztuje a oni policzą 1000 zł za wszystko . Quote
anawa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Marlenka, wpłacam Ci na konto 20 zł. To niedużo ale gdyby każdy zdołał tyle wysupłać to sprawa operacji byłaby załatwiona. To tylko 2 paczki fajek.......... Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='anawa']Marlenka, wpłacam Ci na konto 20 zł. To niedużo ale gdyby każdy zdołał tyle wysupłać to sprawa operacji byłaby załatwiona. To tylko 2 paczki fajek..........[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) w imieniu Elvisa . Psiak miał juz zanik mięśni jeszcze troche a nóżka byłaby nie do uratowania . Quote
zerduszko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='marlenka']ja nie wiem czy to drogo , oni i tak nie liczą już ani leków ani pobytu w szpitaliku . To jest całkowity koszt wszystkiego . Ostatnio P. Jola na ksiązęcej miała psa i taką samą operację to mówiła ze ten ortopeda to bierze od 1500 zł , ona zapłaciła 600 . za samą operację . Wetka powiedziała ze operacja 1200 zł kosztuje a oni policzą 1000 zł za wszystko .[/QUOTE] To może warto się zorientować czy to drogo i czy gdzieś nie zrobią taniej? To bardzo duża suma, psów w pilnej potrzebie nie brakuje. Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Zdaje sobie sprawę ze psów w pilnej potrzebie nie brakuje. Teraz juz nie ma co szukać , bo już Elvis jest operowany , wczoraj o 22 musiałam podjąc decyzje . od poniedziałku jest w klinice mniejszy skład wetów( zaległe urlopy) więc trzeba by było czekac bardzo długo , czas działa na jego niekorzyśc . Mam nadziję ze nie zostanę z ta opłata sama :( Quote
anawa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie zostaniesz sama!!! Ciotki, prosimy chociaż po piątaku :modla::modla::modla::modla::modla: takiej kwoty nawet się nie odczuje a jak każdy coś da, to damy radę pomóc Marlence............ Ona ma takie dobre serduszko.......... Nie możemy jej z tym zostawić samej........... :help1: Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 marlenka - w której klinice on jest? może jednak któraś Fundacja z nimi współpracuje i mogliby pomóc? to chyba nie tajemnica? Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='malawaszka']marlenka - w której klinice on jest? może jednak któraś Fundacja z nimi współpracuje i mogliby pomóc? to chyba nie tajemnica? Elvisek jest w tej klinice http://redwet.pl/o-nas/ wiem że Emir wozi do nich psy na leczenie nawet na stronie lecznicy jest w "przyjaznych linkach " . Zaraz będe dzwonić do nich czy juz po czy jeszcze go operują . Quote
dorobella Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja mam parę fantów na bazarek, ale dopiero jutro dam radę go zrobić. Chyba, ze jakimś cudem dzisiaj.... Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ja mogę też bazarek uskutecznić. marlenka, nie płać klinice, dopóki nie dostaniesz kasy od nas. tzn to, co dostaniesz wpłacaj im, ratami. tak sie umów. 1000 zł zazwyczaj ratami ludzie płacą,z aoperacje, nie ma przebacz. a poza tym to kiedy to ja prosiłam o link do tego watku? teraz przypadkiem znalazłam. ślepego dziadka tez dopero teraz. baba jedna! elwisa przekaż na tymczas do abrakadabry, wygląda mi na taką, co by go chciała ;-) Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']ja mogę też bazarek uskutecznić. marlenka, nie płać klinice, dopóki nie dostaniesz kasy od nas. tzn to, co dostaniesz wpłacaj im, ratami. tak sie umów. 1000 zł zazwyczaj ratami ludzie płacą,z aoperacje, nie ma przebacz. a poza tym to kiedy to ja prosiłam o link do tego watku? teraz przypadkiem znalazłam. ślepego dziadka tez dopero teraz. baba jedna! elwisa przekaż na tymczas do abrakadabry, wygląda mi na taką, co by go chciała ;-)[/QUOTE] Głupiałas do reszty ????? Elvisa do Abrakadabry ??? Żeby go Amorek zjadł . Nigdy w zyciu . Jak ona mi opowiada o swoich potforach to mi "sierść " na ręcach staje , a co dopiero biednego Elviska jej oddać . :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 amor nie da rady, on może kilogram wazy. ale abrakadabra może go i zje.... Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']amor nie da rady, on może kilogram wazy. ale abrakadabra może go i zje....[/QUOTE] Nie zje , bo on śruby będzie miał w srodku . Jak zobacze u Abrakadabry ubytki jak u Nugata ( to już dzis ) to będzie znaczyło że Elviska zjadła . Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 :lol: mam nadzieję, że nikt nikogo jednak nie zje coś wiadomo już jak operacja? kurcze nie znam nikogo z emira żeby zapytać czy by pomogli, zresztą oni mają i tak masę psów na utrzymaniu :( wszędzie tyle kasy trzeba to jakiś koszmar :( Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='malawaszka']:lol: mam nadzieję, że nikt nikogo jednak nie zje coś wiadomo już jak operacja? kurcze nie znam nikogo z emira żeby zapytać czy by pomogli, zresztą oni mają i tak masę psów na utrzymaniu :( wszędzie tyle kasy trzeba to jakiś koszmar :([/QUOTE] To sie chyba nigdy nie skończy . Elwis jest po operacji , ma usunięta gówkę i szyjke kości udowej. Niesety panewka była w takim stanie że nie dało sie tego w inny sposób naprawic . Mały czuje się dobrze moge go dziś ewentualnie zabrać do domu . oczywiscie jutro będzie miał pod moją nieobecność opiekę , nie zostawie go samego w domu żeby miał stały nadzór . Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 czyli koszt mniejszy jak bez tego gwoździowania czy czegoś tam? jak psy funkcjonują po takich zabiegach? coś wiadomo czy to pourazowe czy wada wrodzona czy coś jeszcze innego? tak pytam, żeby przy okazji jakąś wiedzę zdobyć bo u miniatur nie widziałam jeszcze takiej operacji :( biedne maleństwo :( Quote
Recommended Posts