sleepingbyday Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 chyba twój telewizor, marlena, bo ja nie mam żadnego :-). twoja szlachetność mnie wzrusza ;-) Quote
gameta Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ja miałam na zbyciu zepsuty, ale już go ktoś zbierający zepsute TV zabrał i czekoladę dostałam w zamian :p z resztą ciężki był jak cholera i do poczty bym go nie dociągnęła :shake: Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 gameta, brzuchem bys "popchła" ;-) Quote
gameta Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='sleepingbyday']gameta, brzuchem bys "popchła" ;-)[/QUOTE] Czep sie :eviltong: Przedemną mega wyzwanie - muszę wyjść więc muszę założyć buty. Wiązane :placz: zinikam więc :cool1: Quote
nincia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Marlenka 20 zl przelalam tylko Pani w banku nie wpisala od kogo i prawdopodobnie jak to Ty jestes wlascicielem konta to jest ze Ty wplacasz ale w sumie to nie ma znaczenia jak bedziesz miala taka wplate to bede ja :-) ciesze sie ze moglam choc troszke pomoc informuj nas na bierzaco jak Malec sie czuje i o jego postepach :-) Quote
Lucyna Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='marlenka']Czy to ta wpłata doszła ???? Lucyna Ty jesteś Ewa S???[/QUOTE] A co nie napisałam, że to ja? Sorki ...:lol: Quote
nincia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 jak Elvis po nocy sie czuje?? glaski sle :-) Quote
malawaszka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 dzień dobry malutki!jak się czujemy? siku było? :oops: Quote
leni356 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Podajcie numer konta na pw, skarpeta kudłaczy też się dorzuci oczywiście :) Quote
dorobella Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Marlenka ma problem z wysyłaniem postów. Elvis ma ok. 2 lat, to sznaucerek pieprz i sól, dużo śpi.....dużo je, ale bidulek jest obcięty i marznie, na razie sika na gazety. W moczu, trzy razy widać było krew, na razie się nie pojawiła, jest obserwowany. Marlenka ma zdjęcia i jak się jej uda to wklei. Quote
marlenka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Mam nadzieję ze ten post się wklei , bojak nie to sie chyba pochlastam . Spróbuje zaraz wkleic zdjęcia jak mi szanowne dogo pozwoli Quote
malawaszka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 boziuniu taki młodziutki niuniuś kochany - czekamy na fotki :kciuki: skarbeczku zdrowiej!!!! Quote
dorobella Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Waży około 5 kg, ale niestety Marlenka nie ma ubranka dla niego. Quote
malawaszka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 taki malenki biedaczek? marlenko zmierz chłopaka - obwód w klatce i długość od obroży do ogonka - ja dostałam teraz dla mojego tymczasowicza Dropsa kilka ubranek i dwa są za małe na niego - a jak Elvisek wazy 5 kg to powinny być na niego dobre - podaj wymiary chłopaka to sprawdzę czy będa pasować i jak tak to wyślę w poniedziałek Quote
marlenka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Czy to ten sam pies ??? Czy go w lecznicy podmienieli :mad: Quote
dorobella Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dziękujemy Malawaszko :) Doopka mu nie zmarznie :) Quote
marlenka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Malawaszka , podeszłąm malucha zmierzyć to mało mnie wzrokiem nie zabił , bo spi przykryty kocem że mu tylko czubek nosa widac . Długośc mi wyszło 41 cm , ale moze być 2 cm w jedną lub w druga strone pomyłki , co do "klaty " to później go zmierze niech śpi dziecko kochane . Co do zdjęc to robiłam je wczoraj wieczorem po 3 dniach prawie nieobecności w domu więc z góry przepraszam za ta upaćkaną podłogę :oops: Fotów ciag dalszy i narazie ostatni Quote
malawaszka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 masz czas do jutra wieczora na zmierzenie ;) to bym w poniedziałek wysłała Quote
marlenka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='malawaszka']masz czas do jutra wieczora na zmierzenie ;) to bym w poniedziałek wysłała[/QUOTE] Postaram się :) Operacja dokładnie kosztowała 742 zł , a ponieważ pomogłyśmy im z Tadzikiem to oni nam wykastrują i zaczipują Elviska za darmo jak już mu sie wszystko zagoi . Za 2 tygodnie ściągnięcie szwów i wtedy rehabilitacja :) Quote
gameta Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='marlenka']Postaram się :) Operacja dokładnie kosztowała 742 zł , a ponieważ pomogłyśmy im z Tadzikiem to oni nam wykastrują i zaczipują Elviska za darmo jak już mu sie wszystko zagoi . Za 2 tygodnie ściągnięcie szwów i wtedy rehabilitacja :)[/QUOTE] Świetne wieści !!! A psiak cuuuuuuuuuuuuuuudo :-) Quote
marlenka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Malawaszka w "talii " w najgrubszym miejscu ma około 42 cm .... Quote
malawaszka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='marlenka']Postaram się :) Operacja dokładnie kosztowała 742 zł , a ponieważ pomogłyśmy im z Tadzikiem to oni nam wykastrują i zaczipują Elviska za darmo jak już mu sie wszystko zagoi . Za 2 tygodnie ściągnięcie szwów i wtedy rehabilitacja :)[/QUOTE] super!!! :klacz: [quote name='marlenka']Malawaszka w "talii " w najgrubszym miejscu ma około 42 cm ....[/QUOTE] w talii to znaczy w klatce piersiowej? na zebrach? Quote
Recommended Posts