Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja miałam na zbyciu zepsuty, ale już go ktoś zbierający zepsute TV zabrał i czekoladę dostałam w zamian :p
z resztą ciężki był jak cholera i do poczty bym go nie dociągnęła :shake:

Posted

[quote name='sleepingbyday']gameta, brzuchem bys "popchła" ;-)[/QUOTE]

Czep sie :eviltong: Przedemną mega wyzwanie - muszę wyjść więc muszę założyć buty. Wiązane :placz: zinikam więc :cool1:

Posted

Marlenka 20 zl przelalam tylko Pani w banku nie wpisala od kogo i prawdopodobnie jak to Ty jestes wlascicielem konta to jest ze Ty wplacasz ale w sumie to nie ma znaczenia jak bedziesz miala taka wplate to bede ja :-) ciesze sie ze moglam choc troszke pomoc informuj nas na bierzaco jak Malec sie czuje i o jego postepach :-)

Posted

Marlenka ma problem z wysyłaniem postów. Elvis ma ok. 2 lat, to sznaucerek pieprz i sól, dużo śpi.....dużo je, ale bidulek jest obcięty i marznie, na razie sika na gazety. W moczu, trzy razy widać było krew, na razie się nie pojawiła, jest obserwowany.
Marlenka ma zdjęcia i jak się jej uda to wklei.

Posted

taki malenki biedaczek? marlenko zmierz chłopaka - obwód w klatce i długość od obroży do ogonka - ja dostałam teraz dla mojego tymczasowicza Dropsa kilka ubranek i dwa są za małe na niego - a jak Elvisek wazy 5 kg to powinny być na niego dobre - podaj wymiary chłopaka to sprawdzę czy będa pasować i jak tak to wyślę w poniedziałek

Posted

Malawaszka , podeszłąm malucha zmierzyć to mało mnie wzrokiem nie zabił , bo spi przykryty kocem że mu tylko czubek nosa widac . Długośc mi wyszło 41 cm , ale moze być 2 cm w jedną lub w druga strone pomyłki , co do "klaty " to później go zmierze niech śpi dziecko kochane .
Co do zdjęc to robiłam je wczoraj wieczorem po 3 dniach prawie nieobecności w domu więc z góry przepraszam za ta upaćkaną podłogę :oops:

Fotów ciag dalszy i narazie ostatni

Posted

[quote name='malawaszka']masz czas do jutra wieczora na zmierzenie ;) to bym w poniedziałek wysłała[/QUOTE]

Postaram się :)

Operacja dokładnie kosztowała 742 zł , a ponieważ pomogłyśmy im z Tadzikiem to oni nam wykastrują i zaczipują Elviska za darmo jak już mu sie wszystko zagoi . Za 2 tygodnie ściągnięcie szwów i wtedy rehabilitacja :)

Posted

[quote name='marlenka']Postaram się :)

Operacja dokładnie kosztowała 742 zł , a ponieważ pomogłyśmy im z Tadzikiem to oni nam wykastrują i zaczipują Elviska za darmo jak już mu sie wszystko zagoi . Za 2 tygodnie ściągnięcie szwów i wtedy rehabilitacja :)[/QUOTE]

Świetne wieści !!!
A psiak cuuuuuuuuuuuuuuudo :-)

Posted

[quote name='marlenka']Postaram się :)

Operacja dokładnie kosztowała 742 zł , a ponieważ pomogłyśmy im z Tadzikiem to oni nam wykastrują i zaczipują Elviska za darmo jak już mu sie wszystko zagoi . Za 2 tygodnie ściągnięcie szwów i wtedy rehabilitacja :)[/QUOTE]

super!!! :klacz:

[quote name='marlenka']Malawaszka w "talii " w najgrubszym miejscu ma około 42 cm ....[/QUOTE]

w talii to znaczy w klatce piersiowej? na zebrach?