Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nawet zdjęc nie umiem robic a co dopiero filmiki. Zapomnijcie chyba, że uprosicie jakąś fochową dogomaniaczkę. Polecam Omar, jest genialnym forografem. Jej zdjęcia Dory, suczki która była u mnie na DT poprostu powalają.

Posted

AnnaA wytypuj sobie dogomaniaka wyslij zdjecia na meila to nam wstawi/mnie nie!też nie umie!/:evil_lol:Nie mów,ze Buba sama wlazła?:crazyeye:Chyba pupsko podnosiłas?To musimy widziec jak sie skrobie na kanape.Jak Buba chytrusek,to rozmoczoną karme zje!A jak 1 dzien nie ruszy,to sie nie martw,przetrzymaj ja przy tym ,w końcu zje.Pozdrawiamy.

Posted

Litości! zdjęcia na meila! przykro mi ale ja nie rozumiem o co tu chodzi! Dobrze, że umiem meila napisac. Siostra kupiła mi na prezent kamerę do skypa, z jakąś płytką a ja nie wiem jak się tę płytkę wkłada, gdzie góra, gdzie dół. Co trzeba nacisnąc, żeby to zadziałało a Ty mi kochana mówisz o zdjęciach na meila. Dawno to było, ale kiedyś jadąc na wakacje pożyczyłam aparat foto, dobry, Minoltę. Po powrocie z wakacji oddałam film do wywołania. Pan fotograf zapytał, jakim aparatem robiłam te zdjęcia. Jak sie dowiedzial jakiej marki był aparat powiedział: trzeba byc wyjątkowo zdolnym, żeby takim dobrym aparatem zrobic tak kiepskie zdjęcia. Aparat foto dla małpy też w moich rękach dobrze nie pracuje. A teraz Was zaskoczę: Buba WSKOCZYŁA na kanapę. Pierwszy raz miała trudności z wdrapaniem się, ale jak już opanowała temat to wskoczyła. Sama ledwie mogłam oczom uwierzyc. Okazuje się, że wszystko jeszcze przed nami!

Posted

He,he,a to cwaniara.Jeszcze z tydzien i wypracuje metode jak sie podrapac.Ja nie mam cierpliwosci do komputera,wiec sie nawet nie ucze wklejania zdjec.Ale przesyłac meilem naprawde jest łatwe jak Ci ktos raz pokaze.Ja sobie wszystko zapisywałam,potem sie wsciekałam,mamrotałam do siebie i cos knociłam bo nie miałam wyjscia,a nie lubie ciagle prosic o pomoc,zreszta przewaznie jestem sama w domu,a TZ tak tłumaczy ,ze ja tez trace cierpliwosc.Skypa mam jakkegos prostego,bo obsługuje,ale to komus podałam swoje hasło,on zadzwonił i...poszło!

Posted

O mamoooooooooooooooooooo kochana doszłąm do końca, od dwóch godzin wątek czytam a trzy dni mnie nie było, no SZok, zdjęcia rewelacja, Buba w domku już na kanapie, je suche namoczone :) To jest wątek na poprawę humoru :) :) rewelacj ai gratki za akcję Buba !!!!!

Posted

Mielczanie, możecie być z Buby dumni:) I z Waszego schronu też - gratuluję!
Na Annę naślemy Omar, skoro sama ją wytypowała - zdjęcia będą piękne i dużo! Już się cieszę.
Zobaczycie, Buba będzie jeszcze sucha nie namoczona karmę wcinać. I żaden stomatolog jej w tym nie przeszkodzi;-)

Posted

Super!!!My za ten filmik chcemy jednej nagrody!!!!:diabloti:Chcemy widziec jak Buba wyłazi na kanape!!!:crazyeye:Koniecznie,chyba popłaczemy ze śmiechu,bo to pewnie chwile trwa:cool1::evil_lol:

Posted

Hehehhehehe - Buba wskoczyla na kapanape?

:crazyeye:

Suche "kulki" zjadla?

:crazyeye:

Anna - zeby ona sie tam za bardzo do Twojej kanapy nie przyzwyczaila...Bo jej moje nie beda pasowac i bede musiala meble wymieniac ;)

Pieknie, czlowiek RAZ idzie spac o normalnej godzinie w tu tyle stron naklepanych.....

Buba, czy TY widzisz ilu kibicow masz?

:p

Posted

Muszę Was zmartwic, filmiku z wdrapywania się Buby na kanapę nie będzie. Ona się już na kanapę nie wdrapuje, ona z wdziękiem wskakuje. Tak jak pisałyście, Buba jest naprawdę bardzo zmyślnym psem. To przecież dopiero trzeci dzień jej pobytu u mnie a ona mnie tak rozumie, że podziwiac. Nie ma z nią absolutnie żadnych kłpotów. Chodzimy trzy, cztery razy dziennie na spacerki. Nie wiem czy to lubi, ale bardzo się stara i człapie na tych swoich krótkich nóżkach /myślę, że nóżki zrobią sie dłuższe jak Buby zrobi się troszeczkę mniej/. Cioteczko Emi, jeżeli Buba tak bardzo moją kanapę polubi to Ci ją dorzucę do transportu, jak Buba do UK jechac będzie.Spoko!