eloise Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 wow, to nie ten sam pies! to oznacza, ze ja jestem pierdoła i Ofika odchudzić nie mogę... Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ale metamorfoza... jestem pod wrażeniem. Ale Ty Buba jeszcze wszystkim pokażesz, co znaczy PRAWDZIWA metamorfoza, prawda kluseczko? Quote
bela51 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Fajny wątek dziewczyny. Bede czesto zagladac, bo moja slicznotkę tez musze odchudzić. Potrzebne mi bedzie wsparcie duchowe. Quote
obraczus87 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przepraszam za Offa.... bez operacji pies umrze.... z głodu :( http://www.dogomania.pl/threads/179955-BUDRYSEK-pilna-operacja-1200-1800zA-do-03-03-Albo-operacja-albo-A-mierAE-z-gA-odu Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Buba - spisz? Nie chrap tam Annie za bardzo.... badz grzeczna laluniu :) Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oj Emi, nie wiem jak Ty te 6 miesięcy wytrzymasz... Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 20 lat temu wytrzymalam 9 .. to teraz i 6 wytrzymam ;) Quote
anita_happy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kurcze...watek odchudzający się tutaj robi....hmmm a ja dopiero z bazarku z przetworami wracam :) heh a u mnie problem inny... o psów forme dbam - jedzenie dostosowane do ich potrzeb, leki systematycznie:gamolen i tran, wet-systematycznie, manicure-systematycznie...len do paszy, gotowane co drugi dzień... a JA :) na nic czasu nie mam...leków nie biore...lnu nie jjem...do lekarza-wrrrrr, z dala od lekarza....z manicure tez sie opuściłam i pazury sciełam minimalnie:) ehhh psy mają wygląd i wage odpowiednia, a JA nadwaga i dresy :) FAJNIE, ze BUbULEC juz doopke na poduchach grzeje, a nie to siano i buda :/ Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Anita - no to... to samo tutaj hehehehe Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Maleńka śpiunia snem sprawiedliwych... :-) Quote
malibo57 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wydaje mi się, że psy w schronisku nigdy nie osiagają głębokiej fazy snu - dlatego tak odsypiają, czasem dobę, czasem dwie. Nasza Michasia spała cały weekend, z jedną przerwą na siusiu. Mój TZ panikował przez telefon ( co 20 min), ze nie wie, co robić, hehe Niech Bubcia odeśpi wszystko, potem adaptacja, mizianko i homeostaza. Dopiero potem manewry. Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 No ja mam nadzieje ze Anna tez pospi dzisiaj, ze nie bedzie sie za bardzo martwic o Bubulca bo ta pewnie dyszy jak parowoz... nawet jak w domu nie jest goraco to i tak dla psa ktory na zewnatrz byl duza roznica temperatur... Anna cos cicho na watku, mam nadzieje ze sie za bardzo nie zamartwia Bubulcem i sobie obie smacznie spia z reszta futerek domowych Anny :) Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Emi, a Ty nie śpisz? Ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś, co? Ale się dla tej Buby poświęcasz... Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 fqurf nmi sie wlacza.... http://www.dogomania.pl/threads/137914-Ratujcie-mnie-jak-chcAE-jeszcze-A-yAE-Czasu-mam-niewiele/page28 grrrrrrrrrrrrr Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 masakra... ale Ty śpij czasem dobra kobieto... Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Sicka w pracy odwalilam bo ... bo mi na nerwach graja To siedze....i laze.... Quote
anita_happy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 widze, ze na najbardziej pozytywnym wątku też nie śpią:) przychodze do WAS :) bo u mnie sama siedze:/ EMOCJE mnie zjedzą dziś:) troche sie to przyda...hihihi.... u WAS BUBULEC pierwszy dzień w pieleszach... a u nas ATOS - pieso dziś z ulicy wyrwany...martwiłam się o mamcie i tate, bo nie znaliśmy zachowania psa... a tu takie wieści, ze spać nie moge!!!wkleje wam fotkę, na kt gapie sie jak sroka w kośc i łzy mi leca... uwierzycie, ze ten psiuras jeszcze wczoraj spał na zwale śniegu i to był jego DOM! az w gardle mnie ściska...my tu całe zabezpieczenia - kaganiec, środki uspokajające!!!jedna z dziewczyn do moich rodziców na noc przyszła aby pomóc.... A tu takie zdziwko!!!anioł....zero agresji I TU TEORIA SIE POTWIERDZA WYSTARCZY ODROBINA MIŁOŚCI ... milosc czyni cuda... EMIgrantko - jeszcze tylko 59 dni i juz bedziesz mieć BUBULCA w satynie:) milego czuwania:) Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Anita - skad te 59 dni wzielas? 6 miesiecy to 180 :( Ale to psie piekne.. heheheh i wszystko widac czarno na bialym (doslownie) ze przytulak... :) Na stale zostanie? Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No widok faktycznie robi wrażenie - cóż, jak się ktoś urodzi kanapowcem, to kanapowcem jest i będzie... Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Emigrantka napisał(a):Anita - skad te 59 dni wzielas? 6 miesiecy to 180 :( właśnie też miałam o to spytać... Może jej się z 6 miesięcy 60 dni zrobiło, a że jeden już odbębniony... Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Moze powinna isc sie przespac ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a to niekoniecznie. Ja na przykład uparcie i notorycznie tego typu gafy walę. Nie z niewyspania, tylko mnie dopada chwilowy brak logiki Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Mnie po pijaku tez ;) spadam spac bo u mnie 3 rano.... jak ktos nie spi to mzoe zajrzy do tego psiego bejbika? tylko tak od 13 strony mniej wiecej..... http://www.dogomania.pl/threads/179021-PILNE-MaA-a-LenKa-4kg-piAE-knoA-AE-z-chora-A-apkAE-szuka-domu/page18 dobranoz :) Quote
anita_happy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Emigrantka napisał(a):Moze powinna isc sie przespac ;) powinna iść się przespac.. nie wiem skad te 60 dni:) zupełnie nie wiem :P boszenaaa 180 dni!!! kobieto jeszcze 3 miesiące i byłoby bejbi ... kurcze...ja to bym chyba zawaliła wszystkie swoje obowiazki... moze niech AnnA zamontuje kamerkę on line:) bedzie wam latwiej sprawdzam 2x2 = 4; 3x3=9....ok moja percepcja działa :P 3x7=??? :P ale wstyd,,, ale powiem Wam żart...w sumie jestem inzynierem :) i jak kiedyś policzyłam do zamówienia cokoły kamiennne to mnie mój rodziciel wyśmiał bo było tego w metrach więcej niż samej posadzki :P A zdjecie ATOSA przywraca mi wiare w to co się robi dla tych biedaków p.s.nie zostanie na stałe, do środy. potem jedzie w okolice Bubulca:P wieś koło Końskich :) tam czeka jego pierwszy DOM /chociaz po zachowaniu Atosa trudno mówic "pierwszy" ??? za bardzo orientuje sie co z czym się jje :( kanapa/smycz/czystosc w domu/samochód to nie powinno być dla psa takie "normalne" a u niego JEST! :mad: Quote
Recommended Posts