Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 No juz ide - tylko niech mi ktos pokaze gdzie sie kompa wylacza.... :P Quote
Dzika_Figa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 idź idź, nikt Ci Buby nie zje... nawet jakby chciał, bo za duża. Quote
Florentynka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Emigrantka napisał(a):No juz ide - tylko niech mi ktos pokaze gdzie sie kompa wylacza.... :P Wtyczkę z gniazdka wyjmij - i spać, bo padniesz zimnym trupem i co Buba wtedy zrobi? Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Ja wam nie wierze... Se muszem Buby pilnowac... no..... Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Florentynka napisał(a):Wtyczkę z gniazdka wyjmij - i spać, bo padniesz zimnym trupem i co Buba wtedy zrobi? zje mnie? chyba? Quote
Florentynka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Zanim dojedzie, to już mocno nieświeża będziesz, jeszcze jej zaszkodzisz...idźże spać, kobieto! Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Niesmieza to ja juz jestem, nie widzialas na Playdogu? ;) Dobra, spadam.. nie chca mnie tu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( Buba wam duuuuuuuuuuuupy za to wygryzie heheheheh Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Ale wam cos zostawie....... Ta chuda to nie ja niestey :( Ja tylko aparat trzyma.... http://emigrantka.myphotoalbum.com/albums.php Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Ma ktos pare groszy? :( Sunieczka na sterylke zbiera..... http://www.dogomania.pl/threads/179560-Cudna-sunia-w-typie-haszczaka-Potrzebne-wsparcie-finansowe-na-STERYLKAE-POMA-A-CIE ******** Podpis mi usuneli..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Florentynka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Emigrantka napisał(a): Podpis mi usuneli..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee To za karę, że jeszcze nie śpisz... Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Albo za wyglad... po niespaniu heheheh Juz mnei nie ma :) Quote
magenka1 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180206-Stary-Onek-Fokus-w-bardzo-zA-ym-stanie-Pilnie-potrzebny-domek-WrzeA-nia-Wlkp Cioteczki zajrzyjcie :( Quote
malibo57 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jeszcze nie ma fotek Buby? Ani filmików? Omar walczy z awaria hydrofora, czy jakiejś innej maszyny piekielnej. Pomaga jej facet o, hm.. leniwym głosie;-) Ide, bo w łeb oberwę. Quote
anita_happy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 NO CZEKAMY NA FOTY//FILMIKI.. ja WŁAŚNIE U KUDŁACZA BORYSA WRZUCIŁAM 54 FOTEK Z METAMORFOZY... chłopak przyjechał na wizytacje u Pańciostwa..w Szydłwocu był to pieso zgarniety z ulicy..meiszkał w budzie, kt wynajmujemy za worek karmy dla innego psa włscicieli budy :) pieso miał iść do budy... po tuningu jaki mu zafundowałyśmy...wycięciu dredów...NIE ODDAMY DO BUDY!!!! juz jest domowy:P a happy-mamas powiedziała po obejrzeniu zdjeć, że daje mu DT :P jupa.... MAGIA WARSZAWY - BUBA!!!!!Warsaw RULEZ!!! EMI uważaj..bo jak BUBA Waszafke opuści to jej pewnie nie poznasz...molestuj o fotki...filmiki...bo tu jakieś cuda się nad Wisłą dzieją!!!! SERIO....zajrzyjcie do KUDŁACZA BORYSA to zobaczycie :P hihihi z Kudłacza mamy rasowego sznaucera :P buziakkkiiiiiii Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 NO wlasnie - gdzie zdjecia Buby? :( Bubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dziś przyjechała z wizytą do Klementyny pani ze swoim pieskiem, aby się zapoznały. Oczywiście, Buba nie przyjęła do wiadomości, że nie jest zaproszona, więc zapoznają się wszystkie:) Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 A co,. Buba nie byla zaproszona? No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, normalnie zniewaga ;) Ale ona MOJA dziewczyna jest, jak ja drzwiami wywala to... oknem wejdzie heheheh Quote
magenka1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Też mam pragnienie zobaczenie Buby jak ładnie chodzi po kanapach :) Quote
magenka1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 O maj got jaką Ona jest tłuściutka :) a jak szczęśliwa Quote
omar Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 florentynka napisał(a): [ oświadczam, że choćby się waliło, paliło i grzmiało nie kupię nigdy przenigdy karmy nord salmon, reklamowanej w obrzydliwie natrętny sposób] popieram w 100%! Quote
halcia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Widac,ze zadowolona ze zmian.A kanapa?Tzn włazenie?:diabloti:Ciekawe ile jej zebów stomatolog zostawi.... Quote
Recommended Posts