kaskadaffik Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 O mamo ale BUBA ;) ;) ;) biedna w schronisku naszym Kiero w swej dobroci spowodowałby że Bubson by chyba nie wstała za jakiś rok :) :) :) dobrze że już ganiać może, to zrzuci co nieco :) Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Buba, bidulo... Te łapy przednie tak szeroko rozstawione... Quote
Florentynka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Emigrantka mnie pewnie zje za to, ale trudno. Mam tylko jedno skojarzenie - zapaśnik sumo. Na tych rozstawionych łapkach - na chwilę przed atakiem. Quote
halcia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kiero powiedział,ze jak pies do walk,tylko pysio by trzeba było zmienic.... Quote
NusiaiJa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 nooo dokładnie ;-) Buba Buba Warszawska chluba ;-) Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 No, normalnie Bubson;-) Fason chomika z góry, fason zapaśnika z przodu. Buba górą!!! Quote
bela51 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Bubuś ,sliczna jesteś, ale jak cos nie zrzucisz, to serduszko Ci wysiądzie .:shake: Powinna miec rygor zywieniowy, to dla jej dobra. Quote
Florentynka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jak Buba będzie na przeglądzie u weterynarza to spytajcie o Karsiwan. Quote
halcia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Mam nadzieje,ze powoli zwiekszą sie spacerki,to tez cos zrzuci,przeciez ona tylko jadła i siedziała w budzie to i ruszac sie zapomniała i kondycja żadna.Ale powoli rozchodzi sie.SAm ruch powinien byc zbawienny dla wagi,byle te chudziutkie łapki to wytrzymywały...Ona kocha jesc,ale ograniczyc troche trzeba... Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Lo matkooooooooooooooooooooooooooooooooooooo - ale piekna ona jesttttttttttttttttttttttttt :) Omar - dzieki za zdjecia, no cudo normalnie hehehhehehe Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 No toz to Buldog Angielski normalnie heheheheh Ale ma dziewczyna KLATE........ Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 No ale pazur u tylniej lapy jeden nie przyciety.....tylna prawa, tez "z tylu" pazurek.....trzeba tego dopatrzec - jak ja ciotki do weta wezmiecie to bardzo prosze te pazury jeszcze obejrzec.... Ona jak po domu biega to mebli nie przestawia? :) Quote
omar Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ano nie przestawia :) Pazurki jej sama przytnę, relaks, tylko dam jej jeszcze z dzień bez stresu na klimatyzację Z uwagi na masę karmię ją 4 razy dziennie małymi porcjami, rzecz jasna je dietetycznie :) Ruch swobodny, nie wymuszony, gania z psami ile ma ochoty i siły Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Omar dzieki.. naet nie wiesz jak..... bardzo... mnie te zdjecia i info ciesza..... Jak troche odpocznie to bedzie trzeba do weta i te badania na przeciwciala, to ma byc chyba 21 dni po szczepionce a szczepiona byla w ub niedziele.... Dajcie znac czy to mozecie zalatwic no i oczywiscie koszt Buba nie ganiaj tak, odpocznij z lekka panienko :) Quote
halcia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180355-KsiAE-ga-ENCYKLOPEDIA-lekA-w-ktA-rAE-kaA-dy-powinien-mieAE-pod-rAE-kAE-PHARMINDEX-28-02 Quote
obraczus87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kochani zajrzyjcie bardzo prosze do Tuni.... Niunia została opuszczona przez właścicieli :( zaopiekowała sie Nia dobra dusza.. niestety sunia ma nowotwór, a tymczasową opiekunke już nie stać na dalsze badania i kolejne operacje..... :( bez operacji Tunia umrze.... http://www.dogomania.pl/threads/178963-TUNIA-opuszczona-przez-wA-aA-cicieli-konieczna-pomoc-finansowa-w-jej-leczeniu-i-DS Quote
Ulka18 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Nigdy Buby nie widzialam z daleka jak chodzi, biedne Bubisko tyle kg do zrzucenia. Ale na pewno powolutku sobie tuptajac zrzuci nadwage. http://i885.photobucket.com/albums/ac51/adopcje/buba/buba5.jpg Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Cos mnie sluchy doszly ze moze bedzie dzisiaj jeszcze pare zdjec..... ;) Cholerne kilometry...... :( Quote
anita_happy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 hejka..nie wiem JAK WY..ale JA WIDZE PODOBIEŃSTWO :P Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 NO fakt - KLATA ta sama hehehehehheheheh ***************** Kto ma 5zl? Butelka benzyny, 12km blizej dla Dylanki na podroz do tymczasu.......zostalo 8 butelek, szybcitko... bo braknie :) http://www.dogomania.pl/threads/180396-benzynowy-dla-Dylanki-juA-czas-ruszyAE-w-drogAE-do-28-II-2010-godz-24-00/page6 Quote
omar Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Buba ma obcięte pazurki, karmę odchudzającą, zabezpieczona od kleszczy i pcheł Zapierdziela po schodach i generalnie uważa, że wszystko jej wolno :D Uwielbia gości i być w centrum uwagi :) Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 omar napisał(a):Buba ma obcięte pazurki, karmę odchudzającą, zabezpieczona od kleszczy i pcheł Zapierdziela po schodach i generalnie uważa, że wszystko jej wolno :D Uwielbia gości i być w centrum uwagi :) Omar - dzieki ;) Zaraz wrzuce pare fotek.... dostalam mailem od... ciemnej blondynki heheheheheh ;) Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Tylko laduje w album... moment hehehhehe Quote
Recommended Posts