Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Emi, czy Bube czeka podróż w luku bagażowym samolotu? Czy oszczędzisz jej stresu i pojedzie samochodem?

Kilkadziesiąt stron wczesniej było info. Bubcia pojedzie wygodnie autkiem. Spokojnie, nikt nie będzie jej fundował stresu w samolocie.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Kilkadziesiąt stron wczesniej było info. Bubcia pojedzie wygodnie autkiem. Spokojnie, nikt nie będzie jej fundował stresu w samolocie.

Baaaaaaaaardzo sie ciesze. Nie doczytałam.

Posted

Namoczone kulki znowu ładnie poszły a kanapa staje się ulubionym miejscem do spania. Mało tego. Buba zaczyna bronic swojej kanapy ostrzegawczym warkotem, najbardziej przed Kaktusem. Pierwsze wejście na kanapę to właśnie było wdrapywanie się: prawa przednia łapa plus lewa przednia łapa plus prawa tylna łapa i na końcu wciągana ostatnia łapa. Obecnie wygląda to nastepująco: lekki podskok i dwie przednie łapy ląduja na kanapie, lekie odbicie i tylne zgrabnie dołączają do przednich. Gotowe. Buba ma do dyspozycji swój pokój /mój goscinny/ ze względu na zapachy z jej pyszczka. Niestety tak narazie trzeba. Piszę to po to, żeby Emi uświadomic, że w tymże pokoju Buba wytypowała dla siebie łóżko i nie wiem czy nie trzeba będzie też go zabrac. Niech stracę, dołożę i łóżko.

Posted

Furciaczek - przykro mi bardzo ale zobacz.. takim cacy autkiem jak chcialas wymeczyc na TZ do mnie Buby nie dowieziesz bo jeszcze bedzie tapczan i kanapa.

Dzwonie do TZ Furciaczka i umawiamy sie juz na TIR-a......

Anna - dzieki za wiadomosci heheheh

Posted

Wyczuła słabszego.Mów jej ,ze nie wolno warczec,Buba powinna zrozumiec,ze tak nie powinna robic.Nie patrz na to,ze jest u Ciebie niedługo,bo sie wycwani jak sie jej pozwoli na słabszego warczec.Ona zdobywa sobie pozycje w domu,ale co nie wolno tez musi wiedziec,a to Bubolec,:evil_lol:Tym tez mnie psiaki nieustannie rozsmieszaja,ze wiedzą do czego służy łózko i ze tam wygodnie.:evil_lol:Hrabianka:eviltong:

Posted

Mówię jej, że nie wolno warczec na moich domowników i ona robi to coraz rzadziej. Mówię jej to zreszta dośc stanowczo ale ona od razu spojrzy tymi swoimi ślepkami i nawet nie ma człowiek sumienia na nią podnieśc głosu. O wyższości kanapy nad podłogą przekonała się jak widac bardzo szybko, bo zaraz na drugi dzień po przyjeżdzie. To tylko dobrze świadczy o jej spostrzegawczości. Skoro moje psy pomieszkują na kanapie to ona dla siebie nie widzi przeciwwskazań. A teraz idziemy spac. Dobranoc.

Posted

Buba - nie chrap tam Annie za bardzo przy uchu.... badz grzeczna panienko i nie burkaj na innych domownikow bo..... bede was tu z Zara musiala w klatkach trzymac i na zmienie wypuszczac heheheh :)