furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To chyba wieksze auto bede musiala kupic zeby Buba razem z kanpa sie zmiescila:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A co, dla Buby nie kupisz? :evil_lol: Quote
bela51 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Emi, czy Bube czeka podróż w luku bagażowym samolotu? Czy oszczędzisz jej stresu i pojedzie samochodem? Quote
Reno2001 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 bela51 napisał(a):Emi, czy Bube czeka podróż w luku bagażowym samolotu? Czy oszczędzisz jej stresu i pojedzie samochodem? Kilkadziesiąt stron wczesniej było info. Bubcia pojedzie wygodnie autkiem. Spokojnie, nikt nie będzie jej fundował stresu w samolocie. Quote
furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dzika_Figa napisał(a):A co, dla Buby nie kupisz? :evil_lol: Jak bedzie trzeba to kupie jakas limuzyne dla Bubulca...jak wygram w totka:evil_lol: Quote
bela51 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Reno2001 napisał(a):Kilkadziesiąt stron wczesniej było info. Bubcia pojedzie wygodnie autkiem. Spokojnie, nikt nie będzie jej fundował stresu w samolocie. Baaaaaaaaardzo sie ciesze. Nie doczytałam. Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 A ja nie, wcale sie nie ciesze bo: 1) Furciaczek chlopa naciagnie na pieklny wielki samochod i zwali to na mnie 2) Anna mi tu Bube wysle z kanapa i gdzie ja ta kanape wstawie :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Bela- Furciaczek Bube samochodem dowiezie.. spoko.... zadnych samolotow - no chyb aze sie prywatnego jeta dorobie w te 6 miesiecy ;) Quote
furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Emigrantka napisał(a): 1) Furciaczek chlopa naciagnie na pieklny wielki samochod i zwali to na mnie :evil_lol: Trzeba sobie jakos radzic w zyciu:diabloti::evil_lol: Quote
bela51 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dobrze, że Ci rachunku nie przesle za ten wóz.:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Bela - jak nie przesle, przesle - chlopa z tomahawkiem w moja strone.. oni wiedza gdzie ja mieszkam hehehe Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dobrze, wszystko cacy cacy a ja mam do zaplacenie za Bube troszke pieniazkow i nie wiem gdzie/jak je przelac. Znalazlam konto na stronie schroniska, czy to jest to konto? http://www.mielec.bezdomne.com/ Dziekuje slicznie. Quote
eloise Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ja na to konto przelewam co miesiąc ;) Quote
Ulka18 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Podawalam kilka stron wczesniej, na wszelki wypadek powtorze, bo watek mknie do przodu strona za strona : SWIFT i konto : BPHKPLPK681060 007600 004021 800052 19 Tutaj sa dane adresowe i konto rowniez : http://www.mielec.bezdomne.com/kontakt.html Quote
AnnaA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Namoczone kulki znowu ładnie poszły a kanapa staje się ulubionym miejscem do spania. Mało tego. Buba zaczyna bronic swojej kanapy ostrzegawczym warkotem, najbardziej przed Kaktusem. Pierwsze wejście na kanapę to właśnie było wdrapywanie się: prawa przednia łapa plus lewa przednia łapa plus prawa tylna łapa i na końcu wciągana ostatnia łapa. Obecnie wygląda to nastepująco: lekki podskok i dwie przednie łapy ląduja na kanapie, lekie odbicie i tylne zgrabnie dołączają do przednich. Gotowe. Buba ma do dyspozycji swój pokój /mój goscinny/ ze względu na zapachy z jej pyszczka. Niestety tak narazie trzeba. Piszę to po to, żeby Emi uświadomic, że w tymże pokoju Buba wytypowała dla siebie łóżko i nie wiem czy nie trzeba będzie też go zabrac. Niech stracę, dołożę i łóżko. Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Furciaczek - przykro mi bardzo ale zobacz.. takim cacy autkiem jak chcialas wymeczyc na TZ do mnie Buby nie dowieziesz bo jeszcze bedzie tapczan i kanapa. Dzwonie do TZ Furciaczka i umawiamy sie juz na TIR-a...... Anna - dzieki za wiadomosci heheheh Quote
furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dobra...to ja ide szukac tira, coby Bube wraz z polowa mebli zabrac:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Fur - zmien to zdjecie Soni bo co widze to ryje po glebie szczeka hehehehehhe Zajrzyj do nie, nowe zdjecie tam jest :) Quote
furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Bylam widzialam, ogloszenia jej powoli robie...a banerkow nie mam czasu zmieniac :P Quote
halcia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wyczuła słabszego.Mów jej ,ze nie wolno warczec,Buba powinna zrozumiec,ze tak nie powinna robic.Nie patrz na to,ze jest u Ciebie niedługo,bo sie wycwani jak sie jej pozwoli na słabszego warczec.Ona zdobywa sobie pozycje w domu,ale co nie wolno tez musi wiedziec,a to Bubolec,:evil_lol:Tym tez mnie psiaki nieustannie rozsmieszaja,ze wiedzą do czego służy łózko i ze tam wygodnie.:evil_lol:Hrabianka:eviltong: Quote
AnnaA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Mówię jej, że nie wolno warczec na moich domowników i ona robi to coraz rzadziej. Mówię jej to zreszta dośc stanowczo ale ona od razu spojrzy tymi swoimi ślepkami i nawet nie ma człowiek sumienia na nią podnieśc głosu. O wyższości kanapy nad podłogą przekonała się jak widac bardzo szybko, bo zaraz na drugi dzień po przyjeżdzie. To tylko dobrze świadczy o jej spostrzegawczości. Skoro moje psy pomieszkują na kanapie to ona dla siebie nie widzi przeciwwskazań. A teraz idziemy spac. Dobranoc. Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Buba - nie chrap tam Annie za bardzo przy uchu.... badz grzeczna panienko i nie burkaj na innych domownikow bo..... bede was tu z Zara musiala w klatkach trzymac i na zmienie wypuszczac heheheh :) Quote
kaskadaffik Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To dopiero Bubolec kanapowiec, a my się martwiliśmy że ona po schodach nie wejdzie ;) Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/180172-Dla-kaA-dego-coA-fajnego-firanki-zasA-onka-polarki-na-Mielec-24-02?p=14136947#post14136947 Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 No wlasnie, czlowiek sie martwil o schody a ta.... na wyrka sobie wskakuje jak baletnica :) Quote
Recommended Posts